Jeg handlede på en live, hvor jeg også vandt en præmie. Ud af 2 par sko sendes BEGGE et nummer for små I forhold til bestilt... jeg skriver med dem i start juli, de beklager fejlen og vi skal selvfølg... See more
See what reviewers are saying
KØB IKKE JERES LABUBUS HOS DENNE FORHANDLER! De sidder aktivt og skyder folk på nettet og sælger falske lafufus, som om de ægte. Stiller man spærgsmålstegn til de dukker som de sælger så blokere de en... See more
De sødeste mennesker bag Diversita. Altid søde, hjælpsomme, glade og alt kan lade sig gøre. De gør meget ud af deres hjemmeside, lives, sociale medier. Jeg elsker at de selv tager billeder i tøjet så... See more
Jeg har bestilt en kjole som efter en uge ikke var kommet, trods der er 1-3 dages leveringstid. Har skrevet 2 mails intet hørt, skrev en besked på Messenger det har i overhovedet ikke set har nu også... See more
Written by the company
Velkommen til diversita.dk, et farverigt, smukt, legende og feminint univers fyldt med hjerter, smileys og statements. Diversita betyder på italiensk mangfoldighed. At alle mennesker er smukke på hver deres måde og det skal diversita repræsentere. Jeg hedder Karina og startede mit nye eventyr i august 2023. En drøm der altid har været til stede, men aldrig været mulig før nu. Og noget anderledes end mit daglige job på fødegangen. I mit privatliv er jeg sammen med Heine og vi har 2 børn - Benjamin og Sofia. At starte egen webshop involverer hele familien og det er heldigvis et fælles projekt ❤️ Jeg ELSKER kjoler, sæt og sweatere. Pink, lilla, gul, blå, ja generelt med masser af smæk på farverne. Hvorfor altid grå og sort når du kan sætte lidt kulør på hverdagen og skille dig ud fra mængden? Min inspiration finder jeg fra mine yndlings mærker, mindre danske designere og designere fra udlandet. Her håndplukker jeg dele som jeg virkelig brænder for og går både efter kvalitet, comfort, humor og skønhed. En smuk blanding ikke ❤️ Diversita.dk skal ikke være som alle andre webshops, derfor vil du her finde mærker du aldrig har hørt om før. Men bare rolig, jeg går selv i tøjet til dagligt og kan stå inde for alle mærker jeg sælger! Jeg håber du bliver inspireret og glad når du shopper på diversita.dk. Husk du er smuk som du er… Mangfoldige hilsner fra Karina 💕❤️🧡💛💚💙💜💕
Lærkevænget 15, 9430, Vadum, Denmark
- info@diversita.dk
- diversita.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Plads til forbedringer
Efter rod med en bøvlet returnering, hvor der grundet fejl fra virksomheden side, manglede et beløb, fik jeg en fin snak med ejeren. Vi fik løst problemet og jeg fik pengene retur og en kompensation for fejlen. De tre stjerner gives da der er plads til forbedringer, vi fik en god snak omkring hvad der var sket og løsningen var tilfredstillende.
Perfekt!
Første køb, men bestemt ikke sidste, gik lige efter bogen. Dansk webshop med godt udvalg, lave priser, lynhurtig levering og en fin, personlig hilsen i pakken. Jeg er fan! 😍
Jeg har købt flere ting fra denne…
Jeg har købt flere ting fra denne onlinebutik, og de skuffer aldrig, når det kommer til størrelsesnøjagtighed. Dette produkt er ingen undtagelse - det passer som fod i hose! Det er forfriskende at shoppe online uden at bekymre sig om størrelsesproblemer. Fem stjerner hele vejen!
Super flot kjole jeg har modtaget
Super flot kjole jeg har modtaget. Hurtig levering 🙃 helt sikkert jeg skal handle der igen.
5/5 stjerner
Super god service, hurtigt svar på mail, personlig service, flot og hyggelig indpakning til julegaven - og et fint håndskrevet brev til mig som køber. Kan klart anbefales!
Købte en julegave på Diversita hurtig…
Købte en julegave på Diversita hurtig respons og service.
Havde valgt selvafhentning, men pga. sygt barn blev jeg forsinket med at få varen afhentet, og da jeg tænkte i dag må jeg forbi efter den, men der var den sendt til en pakkeshop uden mer pris.
Tak for det fine kort, der var med i pakken.
Bestilte en julegave til min kone
Bestilte en julegave til min kone, fik pakken super hurtigt og med et personligt kort til mig som køber med 1000 tak for mit køb. Desuden lidt slik. Perfekt personlig behandling, lige som en rigtig butik, Tak for det og god jul og godt nytår.
Fik den sødeste lille håndskrevne seddel
Sendte den sødeste lille håndskrevne julehilsen med min pakke. Super pris på den kjole jeg købte. Pakken blev sendt til GLS pakkeshop - men ikke min nærmeste, eller en tæt på, jeg endte med at skulle køre 20 minutter efter den :-/
Dejligt udvalg og skøn personlig service
Super hyggelig webshop, super skønt også at følge Karina og butikken på instagram. Der er altid råd og vejledning til produktet hurtig hjælp til størrelser. Et skønt udvalg af mange fine sager. Jeg har købt hos Diversita 3 gange nu og alle har været hurtig afsendt og hurtigt leveret. Og det er absolut ikke sidste gang jeg sender en ordre afsted. Stor anbefaling her fra.
Kæmpe anbefaling!
Det er første men absolut ikke sidste gang at jeg handler hos diversita.dk. Jeg købte en kjole og havde nogle spørgsmål ang ordren, så jeg ringede til butikken.
Her talte jeg med ejeren Karina, som var super sød og hjælpsom og jeg fik svar på mine spørgsmål.
Kjolen blev leveret hurtigt sammen med en hjertevarm håndskrevet hilsen. Så jeg er naturligvis ovenud tilfreds.
Super god kundeservice og kan klart anbefales.
Super tilfreds
Super tilfreds
Bestilte en kjole, den var hurtig fremme og alt var nemt og lige til. Der var medsendt den sødeste lille hilsen, det gør bestillingen personlig, og der er et menneske bag 😊
Kan anbefales…
Sød og hjælpsom betjening i denne webshop. Bestiller helt sikkert hos Diversita igen:-)
Super oplevelses at handle hos denne…
Super oplevelses at handle hos denne butik. Hurtig levering billigere varer end andre steder og dejlig 'personlig" hilsen med sendt.
Havde godt nok min tvivl da der ikke var ret mange anmeldelser her på trustpilot
Men ovenud positiv oplevelse
Ikke sidste gang jeg handler her
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. Kan kun anbefale denne forretning :-)
Så fint tøj og hurtig levering
Så fint tøj og hurtig levering. Sødt kort vedlagt.
God kvalitet, dejlig betjening og hurtig levering
Tiltalende hjemmeside som er let og overskuelig 🙏
Farverigt, lækkert tøj i div brands - købte smuk kjoler, der blev leveret dagen efter. Pakken blev leveret med håndskrevet hilsen.
En rigtig dejlig nærværende og professionel oplevelse at handle hos Diversita - Tak for det 🙏
Her handler jeg gerne igen👍
Mowita Erika
Kan anbefale Diversita
Super god service og hurtig levering.
Og fin sød lille personlig hilsen med i pakken.
Takker mange gange for den super lækre kjole 🥰
Super kundeservice!
Super kundeservice!!
Havde lidt udfordringer med nogle størrelser - men det blev hurtigt fikset og modtog min pakke få dage efter. Jeg er mere end tilfreds! :)
Fantastisk god og venlig service.
Fantastisk god og venlig service.
Er meget tilfreds med kvaliteten på tøjet.
Kan varm anbefale firmaet. 👍👍😘

Reply from Diversita ApS