Jeg bestilte en julesok hos Djævlehuen – faktisk min fjerde i rækken – og som altid gik afsendelsen hurtigt og helt uden problemer. Desværre opstod der rod hos posthuset, hvor pakken enten blev væ... See more
See what reviewers are saying
Jeg har handlet hos Djævlehuen.dk to gange, og begge gange har jeg været super tilfreds! Jeg bestilte varer med personligt broderi, og resultatet blev præcis som ønsket – flot, gennemført og i rigtig... See more
Har købt det fineste babysengetøj og voksensengetøj i bomuldsmuslin. Det er simpelhen SÅ fint! Babysengetøjet er broderet med min kommende søns navn og gør det ekstra personligt og hyggeligt. Har... See more
Broderiet får 3 stjerner. Jeg købte 6 flasker og 3 hagesmække, hagesmækkene kostede 65 kr stykket, og jeg var lidt skuffet over at opdage at de ikke sprætter hagesmækkene op inden i broderer, så d... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vi syr julesokker med broderet navn, nissehue med broderet navn. Samt sengetøj, nusseklude , stofbleer, svøb og hagesmække alle med mulighed for at få broderet navn på. Vi strikker de blødeste små djævlehuer i uld til babyer. Vi håndlaver alt i vores lille studio i Bjæverskov Vi går meget op i økologi, bæredygtighed og Zoro waste
Contact info
Denmark
- djaevlehuen.dk
smukt design og meget hurtig levering
Jeg købte en nissehue med navn, huen er virkelig flot og navn skrevet med guld, oven i kom den 2 dage senere, så virkelig en god oplevelse.
Mvh
Hanne
Så hurtig levering
Jeg bestilte en Nissehue med navn. Og allerede næste dag modtog jeg den fineste nisse hue med navn..
Flot, klassisk og god kvalitet
Virkelig flot, klassisk produkt i god kvalitet. Leveret på få dage, selvom der endda er broderet personlige navne på.
Hurtigt og effektiv betjening.
Hurtigt og effektiv betjening.. og rigtig fin lækker kvalitet👏🏼👏🏼
Super hurtig betjening :)
Super flotte produkter og super…
Super flotte produkter og super kundeservice samt hurtig levering :)
Fine produkter - hurtig levering ♥️
Sååå søde og fine produkter. Det er så tydeligt, at der er lagt hjerte og sjæl i. Jeg har købt flere ting ved Djævlehuen (Djævlehue, to nissehuer og en julesok)
Passer ikke med mål oplyst på siden - slet ikke pengene værd. Nægter at hjælpe!
Bestilte to af deres Nissehuer med navn på. Den ene svarer målene ikke til det oplyste på hjemmesiden og den er skæv. Jeg reklamere derfor men får det svar at der kan ikke være fejl for hun har selv lavet den. Det må være dejligt at være fejlfri. Total spild af penge.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.