DJ Remmy heeft van onze bruiloft echt een topfeest gemaakt! 🎉 Hij voldeed volledig aan onze verwachtingen – de dansvloer heeft geen moment leeggestaan. We hadden een gemengd gezelschap van Azia... See more
DJ Remmy
See what reviewers are saying
Wij (SwitchLive) werken zeer regelmatig met DJ Remmy. Vooral zijn eindeloze enthousiasme, maar ook sterke muziekkeuze maakt ieder feestje weer tot een succes. Verder kenmerkend: - Reageert s... See more
Fantastische DJ! ⭐⭐⭐⭐⭐ DJ Remmy heeft ons feest onvergetelijk gemaakt! Vanaf het begin voelde hij perfect aan welke muziek de sfeer naar een hoger niveau bracht. De dansvloer was de hele avond ge... See more
Wat is Remco een topper zeg! Absoluut een aanrader. Zijn positieve energie, enthousiasme en plezier in het werk straalt er vanaf. Hij is een toegevoegde waarde op jullie feest. Bij ons ging het dak e... See more
Company details
Written by the company
Al meer dan 25 jaar alles in huis voor jouw feest! Of het nu gaat om een mooie DJ Show, Photobooth, verlichte LED letters, LED Dansvloeren, Special Effects of zelfs artiesten? We kunnen jouw feest van a tot z verzorgen tot in de puntjes! Vraag gerust om meer informatie van ons en laat ons je adviseren voor je volgende evenement!
Contact info
Vliegent Hert 210, 8242 JK, Lelystad, Netherlands
- 0646666224
- info@djremmy.nl
- djremmy.nl
People also looked at
Bruiloft feest
Heel fijn om met DJ-remmy samen te werken. Hij heeft onze trouwdag met een knalfeest afgesloten. Ruim voor onze dag contact gehad over onze wensen en muziek stylen. communicatie is super en erg flexibel.
Echt een aanrader, voor een leuk feest of je trouwdag!!
Pre-wedding
Zoooo wat een feest was het met DJ Remmy en zijn vrouw.!!! Niet normaal.! Een goeie muziek, alles kon alles mocht!! Wij hebben genoten op onze pre-wedding op na volgend jaar dan gaan we weer
Knallen.!!! Super bedankt voor alles.!! Veel Liefs T&M
Wij (SwitchLive) werken zeer regelmatig…
Verder kenmerkend:
- Overlegt altijd of er een bepaalde dress-code is waar hij rekening mee kan houden.
- Neemt vooraf even contact op met de klant om de muziekstijl voor de avond te bepalen.
Nog vele te gaan Remco 💪🏻
Afgelopen weekend hadden we op ons…
Afgelopen weekend hadden we op ons feest een fotobooth van DJ Remmy staan. Iedereen vond het ontzettend leuk en de gepersonaliseerde fotostripjes maakte het helemaal af. Het afspreken, brengen en halen ging duidelijk en zodra Remco binnen over de vloer kwam was het een en al gezelligheid. Bedankt!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.