Company details

1. Cosmetics Store

Written by the company

AYU er et dansk velværemærke skabt med dyb respekt for Ayurvedas mere end 5.000 år gamle sundhedsfilosofi. I centrum står troen på, at kroppen og sindet fungerer bedst i balance – og at små daglige ritualer kan gøre en stor forskel i hverdagen. Vores produkter er derfor udviklet til at støtte harmonien mellem de tre doshaer: Vata, Pitta og Kapha, gennem rene, naturlige ingredienser, nærende olier og rolige, aromatiske dufte. Bag AYU står Signe Nordal, som har rejst i Indien i mere end 25 år og studeret Ayurvedas traditioner tæt på. Gennem samarbejde med nogle af Indiens mest erfarne og dygtige producenter og ayurvediske eksperter, er der skabt en moderne serie af velværeprodukter, der bygger på gamle principper – men passer ind i en nutidig livsstil. For os er Ayurveda ikke kun en filosofi, men et praktisk redskab til at finde mere ro, nærvær og balance. Som Signe udtrykker det: “Ayurveda er en vejviser til velvære. Med AYU ønsker vi at forene den tidløse, ayurvediske visdom med den vestlige hverdag og give plads til små øjeblikke af selvpleje, der gør en forskel – hver dag.” AYU henvender sig til dig, der ønsker naturlig, sanselig og bevidst velvære. Hver olie, sæbe og duft er skabt til at nære huden, berolige sanserne og skabe et øjeblik af ro, uanset om det er om morgenen, før sengetid eller midt i en travl dag. Velkommen til AYU – hvor nordisk enkelhed møder indisk tradition, og hvor velvære bliver til et personligt ritual.

4.5

3-star
2-star
1-star

Super god service

Super god service. Købte en lækker yogamåtte, hvor der viste sig at der var små huller i. Super service ved kontakt og super god og venlig behandling vedr problemet. De bedste anbefalinger herfra 🤩

April 17, 2026

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så er de fortjent
Jeg bestilte denne gang nogle creme og olie til kroppen, hænder og ansigt. Jeg kan kun sige at de er så fantastiske. Det som altid ikke sidste gang jeg bestiller ved jer . Havde så lavet en fejl med levering adresse, ingen problem det blev fikset på en dag .
Derfor 10 stjerner til jer og kæmpe tak .🫶🏻

April 10, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Jeg havde bestilt en yogamåtte

Jeg havde bestilt en yogamåtte. Da jeg hentede pakkende kunne jeg godt mærke at det ikke var en måtte. Jeg får sendte pakken retur efter mail udveksling med kundeservice. Min ordre blev dog glemt i processen, så jeg måtte endnu engang rykke for det jeg havde bestilt. Jeg fik kundeservice itale igen, som undskyldte og satte lidt fart på processen. Efter et par dage modtog jeg den lækreste yogamatte og en fin gave med et par lækre fod-produkter, som tak for min tålmodighed 🙏🏼😊 Det synes jeg er god service!

January 12, 2026

Mit psoriasis er væk!

Full disclosure: Jeg er en god ven af Signe som er Founder af Ayu.

Men jeg har aldrig tidligere brugt hendes produkter da jeg generelt ikke bruger hudcreme udover til at pleje mit psoriasis. I september var jeg hjemme i dk og inden vi skal til et bryllup bruger jeg lige lidt AYU kropsolie til ansigtet og lægger senere mærke til hvor dejlig min hud føltes. Jeg nævnte det til Signe, samt omkring mit psoriasis som jeg har haft permanent på mit ben i 3 år. Hun gav mig en body oil Pitta med på vejen tilbage til Perth hvor jeg bor, som jeg kunne prøve på mit psoriasis. Eftersom jeg har prøvet alverdens ting var jeg ikke håbefuld men som altid klar på at lindre ubehaget ved mit psoriasis.

Nu er der så gået 3 måneder hvor jeg har brugt Pitta body olien dagligt, kombineret med sol og saltvand, og mit psoriasis er 95% væk og jeg lægger stort set ikke mærke til det længere. I starten var det hovedsageligt lindrende hvilket var befriende i sig selv, men efter 1-2 måneder begyndte det at forsvinde. Samtidig brugte jeg det også på resten af min krop og min hud fra top til tå er blevet blød og behagelig, ikke mindst i den tørre luft her i Perth!

Dette er ikke skrevet på baggrund af at vi kender hinanden (selvom jeg selfølgelig synes at Signe er super sej), men simpelthen fordi det har virket for mig og jeg håber at andre som lider under psoriasis stress måske kan opleve den samme forbedrede livskvalitet, kombineret med general velvære og blød hud :)

Mange tak til Signe og AYU!

December 13, 2025

Kæmpe anbefaling

Virkelig hurtig levering, samt fået mig et nyt yndlings hudpleje brand!! Fantatiske dufte og virkelig en dejlig effekt.
Kæmpe anbefaling!!

November 7, 2025