See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik vores flotte flagstang og er meget tilfredse .. præcis til ønsket levering og den venligste professionelle mand ordnede det hele på rekord tid OG fin og “ lige i vinkel” .. står den nu og pryde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle have trykt et banner til en firmafest, jeg skrev rundt til nogle forskellige om priser, mål og kvalitet. dkflag.dk svarede indenfor kort tid samme dag. Rådgivningen var i topklasse hele... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale DK Flag. Lige fra jeg talte i telefon med Camilla på kontoret, følte vi os i trygge hænder. Jeg fik desværre ikke navnet på montøren (men han har også boet i Bie... See more

Company details

1. Marketing Agency
  2. Business to Business Service
  3. Flag Store
  4. Prints and Signs Store
  5. Promotional Products Supplier

Written by the company

VELKOMMEN HOS DK-Flag DK Flag.dk er en danskejet virksomhed med mere end 25 år erfaring inden for produktion og salg af logoflag, reklamebannere, facadesystemer, flagstænger samt display systemer. Alle kunder er individuelle, og ligeledes er budskabet som skal bringes. Vi bestræber os på at opfylde præcis dine behov og med vores baggrund samt erfaring kan vi rådgive dig i den rigtige retning. Vi har mange års erfaring inden for serigrafi tryk og digital print. Som samarbejdspartner sætter vi kvalitet og leveringssikkerhed i højsæde. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for et godt tilbud.

4.7

3-star
2-star
1-star

Fantastisk service 🇩🇰

Vi har bestilt og fået leveret en flagstang gennem DKflag – og jeg må bare sige, at jeg er super tilfreds med hele forløbet!
Jeg havde egentlig troet, at det ville være en stor opgave at få en flagstang sat op, men ikke hos jer. Det var utrolig nemt at bestille, jeg satte blot en markering i haven og stillede en trillebør frem.

En super sød og venlig medarbejder ringede for at give besked om, hvornår han ville komme – og han holdt, hvad han lovede. Han sagde 07:15, og kl. 07:14 parkerede han foran huset. 40-45 minutter senere stod flagstangen færdig og flot på plads.

Det spiller bare!

Tusind tak for en fantastisk service.

Og giv endelig stor ros til montøren fra Brørup – han er et kæmpe aktiv for jer! :-)

August 20, 2025
Dkflag logo

Reply from Dkflag

Hej Rasmus

Mange tak for dine pæne ord, dem sætter vi meget pris på og er glade for du valgte os til opgaven.

Ønsker dig en god dag.

DKFlag

Rated 5 out of 5 stars

God service - fik opsat flagstang indenfor ønsket periode. Hurtig og professionel opsætning, dygtige, effektive, venlige, imødekommende og servicemindede montører🇩🇰

August 1, 2025
Dkflag logo

Reply from Dkflag

Hej Jane,
Tusind tak for de pæne ord, vi er glade for du er tilfreds.

Mvh.
DKflag

Fremragende service!

Vi købte en flagstang hos DKflag, og er rigtig glade for den! Hurtig levering, og hyggelige montørere. Vores flag begyndte desværre at flosse i hjørnet efter 3 ganges brug.
Afsted med en mail og et billede, og så kom der svar fra Camilla, at vi får et nyt flag tilsendt.
Se, det er ægte go' service!

December 4, 2024

Super god service

Super god service. Hjælpsomme og rare når man snakker med dem. Super sød montør, Claus, som kom og lod mine 2 små børnebørn hjælpe med at rejse flagstangen. Det kommer de til at tale om længe. Kan varmt anbefales

August 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Godt koncept. Vi var ikke på matriklen da flagstangen skulle monteres. Placeringen var markeret med en lang pind i græsset. Den var korrekt rejst. Flag og vimplen var lagt i carporten - som noteret i ordren. Dejligt at se den i sidste uge. Den gamle flagstang var af træ og tidens tand og ælde gjorde det nødvendigt at udskifte til en tidssvarende.

August 9, 2024

Super service!

Fra forespørgsel til montering har det været en super service og god oplevelse🙏 Vi lagde ordren med et ønske om kort leveringstid, grundet vores datters 18 års fødselsdag. De opfyldte vores ønske og vi er mega glade for det færdige resultat😍🇩🇰 En klar anbefaling her fra Midtsjælland.

June 6, 2024

Rigtig god oplevelse Super service

Fået en flagstang monteret i dag præcis som aftalt. Fin og behagelig service lige fra ordreafgivelse til montering i dag af meget venlige og behagelige montører👍DK Flag får vores bedste anbefaling. 12 tal med pil op 👍😃

April 24, 2024

Sikke en service

Wauv - sikke en service.
Vi var i tvivl om det skulle være en 8 eller 9 m stang.
Montør havde begge modeller med - det er da service.

July 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg oplevede en super service hos DkFlag de leverede en flagstang hjemme hos mig på store bededag, jeg var kommet i tidsnød på grund af et andet flag firma havde brændt mig af.

May 5, 2023

Hurtig

Indtil videre har det været en god oplevelse, de er hurtige til vende tilbage med forslag, det viser man er seriøs.

May 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En oplevelse ud over det sædvanlige

En rigtig fin oplevelse ved bestilling af flagstang inkl. levering og montering. Dannebrog blev - uden beregning - sendt forud for flagstangen, så flaget kunne gives i fødselsdagsgave. Alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige!

February 14, 2023

Service i verdensklasse

Kanon god service, vi bestilte en montør til at fikse vores flagstang, det blev gjort yderst professionelt. Flagstangen skulle have ny snor, ny top samt rengøres. Dette blev gjort meget omhyggeligt. Vi blev ringet op, og forespurgt om den aftalte tid kunne rykkes, men da vi havde en fødselsdag i weekenden, og meget gerne ville flage sendte de en mand som var ved os fredag morgrn kl 07:00 2 timers kørsel væk fra deres hovedkontor, således vi kunne flage hele dagen. Kanon service. Varmeste anbefalinger herfra.

January 19, 2023

Hvor er det nemt !!!