4.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een dikke 10

Een dikke 10, ik gaf altijd al dogmeat en andere KVV soorten maar nu vorige week voor het eerst rechtstreeks bij Dogmeat zelf besteld. Verzoek om vlees naast de voordeur in het hok te plaatsen en mij te voorzien van berichtje dat het geleverd is werd keurig opgevolgd, kreeg netjes een apje v de chauffeur.Omdat mijn Am Bully van 8 jaar een paar kilo tjes mag afvallen, een gratis consult aangevraagd, dat consult krijg je van Peter de Moor en echt wat een verademing en kennis heeft Peter
Voor mijzelf weet ik sinds 1,5 jaar wat gezonde voeding is en wat je lijf echt nodig heeft, maar voor mijn honden gaf ik altijd wel KVV en diverse gekookte groentes supplementen Omega 3 D3 Glucosamine maar hetgeen ik nu heb geleerd tijdens dit consult ben ik zo gigantisch blij mee en is mijn kennis voor gezonde voeding voor mijn honden nog rijker geworden ! Echt dankbaar voor dit gratis en mega leerzame consult Peter & Dogmeat !🙏🏽🐾❤️

March 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Klantenservice van niks

Door een collega fokker in contact gekomen met Dogmeat. Via de mail een proef pakket aangevraagd en aangegeven dat we geïnteresseerd zijn voor onze kennel.. De box zou op dinsdag om 08:00 geleverd worden dit kon een uurtje eerder en of later zijn wat begrijpelijk is. Toen er om 10:00 nog altijd niks was geleverd hebben we toch maar even gebeld waar het bleef. De mevrouw aan de telefoon zei dat het geleverd moest zijn? Wij hadden niks gezien? Wat bleek... het vries vlees was gewoon zonder aan te bellen voor de deur gezet...

Nadat we hierover hadden gebeld gezien dit onze eerste bestelling was en we toch wel geïnteresseerd waren in hun vlees maar helaas op slechte voet waren begonnen zou er een week later gebeld worden voor een oplossing.. Helaas zijn we nooit terug gebeld en hebben wij vandaag zelf terug gebeld.. Nadat er meerdere malen werd gezegd door notabene de eigenaar "het enige wat ik eraan kan doen is zeggen dat de chauffeur beter zijn werk moet doen" "wat voor kleur voordeur heb je" en "wat wil je nou" waren we hier al snel klaar mee.. Toen we aangaven dat we anders de box wel opnieuw wilde ontvangen om ze een tweede kans te geven wat het antwoord je krijgt helemaal niks meer van mij..

Wat een bedrijf en personeel zeg.. Daar wil je niks mee te maken hebben.

March 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Als er iemand blij is met Dogmeat is het Samson mijn Labradoodle

Ook ik heb helaas 1 x de ervaring gehad met een bezorger die weigerde mijn bestelling tot aan mijn voordeur af te leveren. Dit is slecht een aantal meter verder, maar daar ik rug patient ben is het voor mij geen doen om 30 kilo vlees in mijn eentje te sjouwen, ik doe juist grote bestellingen om het bezorgen (gratis) goedkoop voor Dogmeat te houden.

Maar na telefonisch heel vriendelijke dame gesproken te hebben, is afgesproken dat de bestelling voortaan tot aan mijn vriezer wordt afgeleverd, de chauffeur kon het zelfs wel voor mij in de vriezer leggen, maar dat is dan ook weer niet nodig.

En zo is vandaag mijn bestelling gewoon weer als vanouds netjes binnen gezet. En door een heel vriendelijke bezorger! Jammer dat hij geen haring lust, die had ik speciaal voor hem gekocht. Volgende keer toch maar weer koekjes.

Qua vlees heb ik echt nog nooit de ervaring gehad dat er overdreven veel vocht in zit of oud is. Vocht hoort nou eenmaal bij vers vlees, ik zou juist mijn twijfels hebben als het vlees ontrokken zou zijn van vocht.

November 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte en onbeschofte bezorging

Onze pup is dol op vers vlees en in eerste instantie bestelden wij hier dan ook graag. Maar wij gaan hier niet meer bestellen door hoe ze met hun klanten omgaan. Wij wonen in een flat op 3 hoog met een goedwerkende lift. Mijn vriendin zit in een rolstoel en kan met veel pijn en moeite in huis een paar stappen zetten met krukken. En ik ben overdag niet thuis om het pakket aan te nemen. Bij de eerste paar bestellingen ging het prima en werd het vlees gewoon naar onze voordeur bezorgd en zelfs een keer binnen gezet. Maar blijkbaar was dat niet de vaste bezorger. Toen hij kwam belde die vaak aan, en ik maar denken de deur is toch open beneden waarom komt die niet gewoon naar boven. Toen kwam die uiteindelijk boven aan en begon meteen boos te zeggen dat we het voortaan maar beneden op moesten halen. Er was geeneens tijd om het uit te leggen want meneer liep meteen weer boos te doen en liep weg. Dus hebben wij naar de zaak gebeld waar wij te horen kregen dat de bezorger in kwestie zelf ook een boel gezondheidsproblemen heeft, dat is vervelend voor de man maar misschien is het dan tijd om de ziektewet in te gaan. Dit is toch geen reden om zo met je klanten om te gaan. De man aan de telefoon zei dat het wel goed zou komen als we in de opmerkingen de volgende keer zouden zetten dat het naar boven moet omdat mn vriendin mindervalide is. Zo gezegd zo gedaan en gister kwam de bezorging. Het was dezelfde vaste bezorger want er werd meerdere keren aangebeld. Dus mn vriendin deed gewoon de deur open en stond al 5 min op haar krukken te wachten. Toen hij uiteindelijk boven aanbelde gooide hij de dozen neer en zei boos je moet naar beneden komen want ik doe het niet meer, ik breng het niet naar boven. Mijn vriendin antwoordde dat ze niet naar beneden kon komen. De man bleef zeggen ja je moet maar naar beneden komen want ik doe het niet meer en anders moet je maar de zaak bellen dat zij het komen brengen. Toen liep de meneer heel boos weg. Dus wij weer gebeld naar de zaak. Hebben we het verhaal uitgelegd en de man zou de chauffeur bellen en daarna mij weer terugbellen. Nou het zou je niet verbazen maar we zijn dus nooit teruggebeld.
Ik snap niet hoe je zo onmenselijk kan zijn. Iemand geeft aan mindervalide te zijn en bijna niet te kunnen lopen en blijkbaar interesseert het ze geen hol. De chauffeur niet maar ook de rest van het bedrijf niet. Je zou toch voor je klanten op moeten komen en ze graag willen behouden. Wij gaan hier niet meer bestellen

June 18, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ik geef al jaren dogmeat, maar mn honden laten het nu soms staan....

Ik geef al jaren dogmeat, en het was altijd super, en mijn honden aten het altijd met smaak zo op, maar toch is er iets veranderd. Ze zijn er niet zo dol meer op en laten het soms zelfs staan!!! Test met Veldman vers vlees op bol.com en dogmeat lieten ze staan.

Laatste 2 bestellingen was de runderpens de een na laatste keer met veel vetstukken eraan en de laatste keer was de runderpens zelfs geurloos, heel vreemd. Mn honden moesten er zelfs aan snuffelen, net alsof het heel erg lang in de vriezer had gelegen en daardoor alle geur had verloren, je rook ook niets toen ik de zakken openknipte... een stukje tussendoor als traktatie kon ik ze ook niet echt blij mee maken.

Was in totaal 9 kilo pens, zonde. Ga dit maar eens van ander merk proberen, jammer. Ik ga af op mn honden zij weten instinctief wat het beste voor hen is.

April 29, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Is een bedrijf dat weigert te antwoorden BETROUWBAAR??

Ik heb 29 januari diverse afdelingen van het bedrijf Dogmeat.nl een bericht via hun website verstuurd.

Eigenlijk is het 1 bericht, maar ik zag pas later diverse afdelingen dus ik heb mijn bericht 'opgehakt' en de stukjes tekst naar de 'juiste' afdeling gestuurd. Volgens mij heeft dit geen enkel nut, want er is volgens mij maar 1 persoon, ene Janto, die alles afhandeld. (ik had al iets besteld en ontvangen bij hen voor mijn pup)

De diverse afdelingen:
E-mail (vragen) : info at dogmeat.nl
E-mail (voeding) : voeding at dogmeat.nl
E-mail (facturen) : boekhouding at dogmeat.nl

In ieder geval, ik krijg een bericht terug op het laatste stukje tekst:

[Beste,

Bedankt voor uw email, maar u geeft aan als derde punt zijn er nog punten die ontbreken, want ik kan alleen het derde punt lezen.

Met vriendelijke groeten, Kind regards, Cordialement,
Janto Versluijs.]

Ik heb 30 januari het hele bericht gestuurd. ... krekels.

Ik heb 8 februari een nieuwe mail verstuurd:

[Hallo,

Vreemd dat ik ruim een week later nog van geen enkele afdeling (3) iets teruggehoord heb... qua antwoorden op mijn vragen.
Ik probeer het nogmaals.

Groet,]

Het is nu 12 februari en nog steeds NIETS!
Beoordeelt u zelf maar WAAROM er niet inhoudelijk gereageerd wordt op mijn vragen (ik heb wel een vermoeden); dit was DE HELE MAIL:

[Hallo Janto,

Klopt, omdat ik het per onderwerp had gemaild naar de juiste afdeling, maar naar "voeding" had ik de gehele mail verstuurd. Zie hieronder:

DOGMEAT.nl

afdeling Voeding

Hallo,

Ik sprak een dierenwinkelhouder en hij was absoluut niet te spreken over rauw vlees, krantenartikel erbij etcetera, wat mij nu een beetje doet twijfelen. Hij had het over het vocht, mijn vragen aan jullie hierover:

Waarom is het vochtpercentage zo hoog? En wat is het dan voor vocht? Het is toch niet zoals de AH en hun water-kipfilets om meer omzet te maken voor weinig?

Ik krijg, volgens mij, geen goeie locatie-indicatie. Is er een ophaal-locatie in Rotterdam (postcode)?

En als derde punt: de bezorger was ongeveer 2 uur eerder dan de aangegeven tijd ... ik was met geluk thuis. Dit is niet handig wanneer ik rekening zou houden met de Afgesproken tijd. EN hij heeft de doos gewoon Buiten Voor de deur gezet (terwijl ik de deur open deed) en vroeg me ook niet naar beneden te komen ofzo.

???

Beetje raar gedrag.

Groet,
(mijn naam)]

Dus wanneer ik met kritische vragen kom geven ze niet thuis. Wat verbergen zij?? Ga ik dan hier mijn geld besteden?!? Mijn hond mee voeren???!?

Het stukje tekst in zijn mailformat mag hij wel weglaten, OF aanvullen met "Antwoorden op lastige vragen doe ik (liever) niet":

"Bij vragen en of opmerkingen kunt u mij altijd bellen of mailen met de gegevens hieronder in mijn handtekening, "

UPDATE 13 februari:
Ik zie dat er gisteren NA mijn review op Trustpilot door Dogmeat.nl (een (Orthomoleculair therapeut/voedingsspecialist)) Inhoudelijk is gereageerd op mijn mail.

Gewoon een tegenuitleg/-geluid van wat die dierenwinkeleigenaar vertelde is voor mij voldoende en stelt mij gerust om mijn pup gewoon rauw vlees te gaan geven. Van dogmeat, want mijn hondje vindt het lekker! Was dat nou zo moeilijk?
Wat mij betreft; vertrouwen hersteld!

.... NOT!

Via een ander emailadres een andere vraag gesteld (8 maart 2024!!) ... nog steeds geen antwoord.
Ik heb nooit meer mijn vlees bij deze club gekocht. Ik vertrouw ze niet en die van de Oudedijk al helemaal niet, wat een naar mens is dat!!

Ik koop nu Buddy's en Kivo en Duck wat ie Wel opeet!

January 30, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look