Dogsdelights Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Altijd top!! Alle honden in mijn kleinschalige opvang in Almelo(Nikita's Dierenoppas Www.Nikitasdierenoppasservice.nl 😉) vinden dit onwijs lekker. Ben altijd blij als ik weer moet bestellen bij d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij bestellen al jaren bij dogsdelight!🤩 Onze 2 teckels zijn echt verslaafd aan de botjes en de snoepjes!! Heel variërend assortiment en ook nog eens super gezond voor de hondjes🥰 Alles wo... See more

Company details

Written by the company

Bij Dogs Delights geloven we dat elke hond het beste verdient. Onze toewijding gaat verder dan alleen het aanbieden van 100% natuurlijke snacks we zetten ons dagelijks in voor de gezondheid, het welzijn en de blijdschap van jouw trouwe viervoeter. Met zorg selecteren we de allerbeste ingrediënten, zodat je erop kunt vertrouwen dat elke hap niet alleen lekker is, maar ook veilig en voedzaam voor zelfs de meest gevoelige hond. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om voeding te bieden die past bij de unieke behoeften van je hond. Maar het gaat niet alleen om wat er in de zakjes zit. Wij vinden dat elke ervaring speciaal moet zijn, van de verpakking tot de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt. Daarom besteden we zorg en aandacht aan elk detail van het creëren van verrassingspakketten tot het onderhouden van persoonlijk contact met onze klanten. Wij zijn pas tevreden als jij en je hond dat ook zijn.Onze liefde voor honden, zoals die van jou, inspireert ons om elke dag met passie en toewijding te blijven innoveren. Samen zorgen we ervoor dat elke snack niet alleen een traktatie is, maar een ervaring die vreugde brengt, voor zowel jou als je hond.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

People also looked at

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Dogsthelight is echt een feestje

Dogsthelight is echt een feestje. Altijd lekkere snacks. De meiden zijn zo onwijs lief en helpen je waar nodig is. Millo is helemaal fan van de hert trainers. Maar vind eigenlijk alles geweldig. Love naar deze meiden

July 12, 2026

Altijd top!

Altijd top!! Alle honden in mijn kleinschalige opvang in Almelo(Nikita's Dierenoppas Www.Nikitasdierenoppasservice.nl 😉) vinden dit onwijs lekker. Ben altijd blij als ik weer moet bestellen bij de zusjes❤️

Onwijs goede kwaliteit!😍
En zelfs de moeilijke eters eten de snacks❤️
Altijd netjes verpakt, snel verzonden en verpakt, ze zijn altijd blij met de beselling, onwijs lief altijd een hand geschreven kaartje erbij🥰

July 2, 2026

Wat een topproducten

Wat een topproducten. Mijn hond vindt vrijwel alles lekker. De bestellingen worden zo leuk verpakt en snel verzonden. Ik raad DogsDelights aan iedereen aan 😃

June 10, 2026

Aanrader!

Mijn mopsenmeisjes zijn heel erg gesteld op het lekkers van DogsDelights. Topproducten en een super service, snelle en verzorgde verzending, steeds een leuk persoonlijk berichtje erbij, deze meiden zijn geweldig! Ze helpen je graag en deskundig als je wat te vragen hebt en doen steeds hun uiterste best voor je. Als baasje voel je je hier echt gewaardeerd en de hondjes genieten van al het lekkers, win-win situatie! Ga zo door meiden!

June 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

een geweldige ervaring deze leuke…

een geweldige ervaring deze leuke ingepakte doos open te maken met handgeschreven kaart met lekkere gezonde snacks voor mijn 2 lieve golden retriever jongens ze genieten enorm van de snacks en de vis soorten zoals de tongetjes mosseltjes enz en deze lieve zusjes doen het echt fantastisch beginnend op jonge leeftijd en gun hun echt een mooie toekomst hun persoonlijke benadering is zo fijn ik bestel bijna iedere maand een doos met gezonde snacks voor mijn mannen en ze genieten er enorm van !!!

May 7, 2026

De beste honden snacks!

Wij bestellen al jaren bij dogsdelight!🤩

Alles wordt altijd leuk ingepakt en met de feestdagen verkopen ze ook hele leuke pakketten! ( aanrader )

Daarnaast zijn we ook blij met de snelle leveringen.

June 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en mega leuk ingepakt! 🎁

Ik heb een mega leuke bestelling gedaan bij Dogsdelights, de bestelling werd mega leuk ingepakt en de levering was ook snel! De kwaliteit was ook goed en mijn honden vinden bijna al hun snacks heerlijk. Zeker een aanrader, als er vragen zijn reageren de dames ook heel vlot en meedenkend. Ik had een los pakket besteld en een Valentijns pakket helemaal in style ❤️

February 10, 2026

Super lekkere snacks

Super lekkere snacks! De kwaliteit is echt top, verzending snel, overzichtelijke site! En last but not least, de hond is WILD van de snacks! Zo lekker en veel variatie! Wij zijn fan

May 1, 2026

Echte aanrader

Echte aanrader, veel keuze, goede kwaliteit. En onze teckels zijn er gek op alles van ze. De dames geven fijn advies als je vragen hebt en verbreden steeds het assortiment.

April 20, 2026

Gewoon goed !!! 😊

Al vanaf het begin van DogsDelight fan ! En dan natuurlijk mijn golden roedel bestaande uit 6 goldies. De meiden denken mee, geven tips en als ze het niet in huis hebben dan zorgen ze ervoor dat het binnen no-time toch geleverd word.
Wij zijn en blijven fan.

2 toppers en goed assortiment

Super vriendelijke meiden, heel behulpzaam en goed bereikbaar.
Het assortiment is erg ruim wat maakt dat je niet steeds hetzelfde hoeft te bestellen. Ze komen regelmatig met iets nieuws.
Het is in ieder geval het aller favorietste pakketje van mijn hond Boaz!

Rated 5 out of 5 stars

Goede producten en beste klantenservice!

De meiden van Dogs Delights zijn zo behulpzaam en lief! Ik doe altijd grote bestellingen zodat ik voor de hele maand weer snacks heb voor mijn hond. Aan het begin hebben ze meegedacht over wat ik het beste aan mijn hond kon geven (grote kaakkracht), dit was super fijn! Er zit altijd een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling waardoor ik me als klant ook zeer gewaardeerd voel!

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne webshop met (volgens de…

Hele fijne webshop met (volgens de hond) heerlijke snacks en botten. Verzending is altijd mega snel en tevens goed verpakt. Het lieve kaartje van de eigenaressen bij elke bestelling maakt het af. Prijs kwaliteit verhouding is echt top! Zeker een aanrader!

April 29, 2026

The Trustpilot Experience