Leugens, en nog eens leugens. Zijn enkel uit op geld
Deze handelaar belooft metteen werk te maken van het opsturen van het product, per mail bevestigd dat hij het order metteen zou doorgeven aan het magazijn.
Tijdens een eerdere communicatie een week voordien gaf ik aan dat er geen spoedlevering van dhl ofzo moest gebeuren, om geen extra kosten te maken voor een 's anderdaagse levering, maar een week later, vlak voor de bestelling hebben we een aangenaame communicatie gehad dat het order metteen zou worden doorgegeven aan het hoofdmagazijn dat ze dit zsm zouden opsturen.
Na bijna 2 weken ontvang ik een korte mail dat het NOG LANGER zou duren. Ze zeggen hier alles om je geld maar in ontvangst te nemen. En aan de telefoon een mail van de week ervoor bijhalen om te zeggen dat de schuld hier ligt vanwege een verouderde onrelevante mail. In de opvolgende mails, en bij de beschrijving van de bestelling meermaals aangegeven dat het ondertussen zeer dringend was voor een project. Nog bijvermeld aan de medewerker dat ik speciaal voor dit order het project zou uitstellen tot de dag na de levering. Dus al helemaal niet te begrijpen dat ik 2 dagen na de reeds uitgestelde job waar ik maar materiaal voor ben gaan huren, een mail krijg dat het NOG later zou toekomen.
Nadien retour proberen zenden, wat ook een hel blijkt te zijn. En bovevndien onmogelijk, omdat er een stom betekenisloos stukje karton zonder meerwaarde aan het ongebruikte toestel de papiermand was ingevlogen. Geen belangerijk intructieboekje, een beschermende karton rond een stevige toolcase.
Geen kras aan, eenmaal uit de toolcase gehald om het te bekijken, en weer neergelegd. Product 200% in orde, maar geen karton, geen retour.
February 6, 2024
Unprompted review