Gezien de huidige omstandigheden misschien íets langer moeten wachten op de levering - ik was ook echt wel ongeduldig om met het nieuwe garen aan de slag te gaan. Garen zijn exact zoals voorgesteld... See more
Company replied
Super service! Ondertussen voor de tweede keer besteld bij Dotjes en Datjes... Producten zijn super! Niet alles uit mijn bestelling was binnen, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Leverancier w... See more
Company replied
Ik heb een dekentje met naam gekocht.Ik ben zo tevreden,zo zacht,zo mooie kleuren.Snel verzonden,mooi ingepakt.Heel mooie stof. Bedankt
Bij Dotjes x datjes krijg je heel professioneel en persoonlijk advies. Heel veel garen direct uit stock leverbaar, wat hele snelle levertijd met zich meebrengt.
Leuk feestje, babyborrel, housewarming, verjaardag, huwelijk, … in het verschiet? En kan je wat inspiratie en/of decoratie gebruiken? Zin om een nieuwe touch in huis te halen? Of al iets zeer concreet in gedachten dat je graag zou willen uitwerken? ...
8870, Belgium
Heel goede service en leuk kaartje bij de verzending. Tof dat ze belangstelling tonen voor wat je wilt maken
Houd zich niet aan afspraken
Op 19 /02 besteld op 24/02 geen enkele reactie ontvangen zelf contact opgenomen
Je stuurt een link die niet-werkt
U zegde pakket in de post was na opzoeken bij b post was het pakket totaal niet verstuurd
Sorry ik hou van eerlijkheid

Reply from Dotjes & datjes
Hele fijne service. Eerst duurde het wat lang voordat het verzonden werd, dus had ik haar een mail gestuurd en binnen een uur had ik een reactie terug. Er bleek wat fout te zijn gegaan, en dat heeft ze gelijk opgelost en de volgende dag had ik de producten in huis.

Reply from Dotjes & datjes
ruime keuze, vlotte behandeling van bestelling tot levering met een vriendelijk kaartje er bovenop

Reply from Dotjes & datjes
Heel sympathiek en persoonlijk kaartje bij de bestelling , snelle levering en nalevering . Keurig verpakt echt een aanrader
Spijtig dat de voorraad niet klopt met de werkelijkheid op de site. Zeker niet als je graag meteen aan een project wil beginnen.
Maar ik heb tenslotte alles goed aan aangekregen.
Garen zijn exact zoals voorgesteld op de website. Ze komen toe in een mooie verzendzak waar eveneens een persoonlijk kaartje steekt.
Één bepaalde kleur garen was niet meer in voorraad in kleine bol, dus kreeg ik een grote. TOPservice. Ik bestel zeker opnieuw bij Dotjes & Datjes!

Reply from Dotjes & datjes
Learn more about other kinds of reviews.