See what reviewers are saying
Jag var inne med min sambo och efterfrågade spel där en endast behöver vara två samt gärna spelandes emot ett gemensamt mål. Vi blev dumförklarade och personalen pratade över huvudet på min sambo och... See more
Company replied
Den absolut bästa "kortspels" affären i Sverige. De har även massa annat smått och gott i affären men tror majoriteten som kommer dit är där för just deras kortspel såsom Yu-Gi-Oh! Magic: The Gatherin... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Dragon's Lair is the home of gamers in Stockholm. Two stores in central Stockholm with different touch. The store at Kungsholmstorg is a go to if you play any trading card game (Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh! and more). Here you find everything you need for your collection or enhance the gaming. It is also have our big gaming area. The store at Sveavägen is our boardgame store and are full with boardgames, role playing games and stuff related to your hobby.
Contact info
Dragon's Lair, Kungsholmstorg 8, 11221, Stockholm, Sweden
- 086546050
- info@dragonslair.se
- dragonslair.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Smidigt att beställa
Smidigt att beställa. Riktigt trevlig och hjälpsam personal i butiken 5/5
onlineköp från Dragons Lair…
Jag handlade online från Dragons Lair och är supernöjd! Supersnabb hantering av min beställning, leverans tidigare än väntat och allt var välpackat och bra! Rekommenderas varmt!😊
100kr för en obsidian flames pack
100kr för en obsidian flames pack
250kr för en terestal festival pack
behöver inte säga mer
Dragon's Lair, brädspelseldsjälarna!
Dragon's Lair var med och ordnade en lyckad brädspels-AW för hela vårt företag (40+ personer)! Utmärkta val av brädspel som passade både den inbitne och nybörjaren. Bra, effektiv och hjälpsam fokus till samtliga spelgrupper under hela eventet gjorde oss deltagare engagerade. Rekommenderas varmt som en annorlunda och trevlig företagsaktivitet!
Mina killar trivs fantastiskt bra på…
Mina killar trivs fantastiskt bra på Pokémon skolan och deras camps. Det är fin stämning, Patrik som håller i det är så omtyckt och de längtar alltid tillbaka.
Pokemon-camp!
Pokemon-campet var så bra arrangerat! Mycket variation, och från vad vad jag såg så var det bra och lugn stämning. Patrik verkade tycka att det är genuint roligt att leda ungarna. 😊
Min son sa på vägen dit den sista dagen: Jag har fått ett minne för livet!
Pokémonkalas succé!!
Vi firade 7-åringen på Dragon’s Lair Kungsholmstorg med en grupp jämnåriga kompisar. Patrik och teamet gjorde det till en oförglömlig stund, full av lek och fokus på att ha kul. Genom hela programmet av lekar och sång var alla delaktiga och engagerade. Det spelade ingen roll om man kände till fakta om Pokémon i förväg. Alla hade superkul!
Kundupplevelsen i fokus
De har alltid kundens upplevelse i fokus, varesig det gäller att hjälpa mig när jag krånglar med beställningar eller har produktfrågor utanför deras ordinarie sortiment. Därtill har de schyssta priser och ett stort utbud. Rekommenderas varmt!

Reply from Dragon's Lair
Hjälpsam personal och dem ger bra tips…
Hjälpsam personal och dem ger bra tips när man har frågor :)

Alltid fått bra hjälp
Alltid fått bra hjälp, inte minst när det gäller förbokning av väldigt populära spel.

Underbar miljö och personal
Bra utbud på spel och kunnig personal. Ärliga svar och inte bara försök till merförsäljning. Besökt båda butikerna flitigt under flera år.

Reply from Dragon's Lair
Otroligt personlig och bra kundkontakt
Otroligt personlig och bra kundkontakt. Det enda negativa är väl att man ofta kommer därifrån med mer än man planerat. ;)

Reply from Dragon's Lair
Riktigt bra butik med stort engagemang…
Riktigt bra butik med stort engagemang bra utbud och serviceinriktad personal som gillar det dom gör.

Mycket hjälpsamma och tillmötesgående
Mycket hjälpsamma och tillmötesgående, när jag klantade till det vid en postorderbeställning.

Reply from Dragon's Lair
Enormt utbud och bra personal
Enormt utbud, kunnig och hjälpsam personal

Bra ställe
Bra ställe! Vänlig och kunnig personal. Välkomnande atmosfär.

Utmärkt service
Jag handlade en större mängd spel till vårt företag och fick ypperlig service.
Ska tilläggas att jag också handlat där privat och man får alltid ett trevligt bemötande och bra service oavsett man bara vill kolla lite eller man köper saker.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.