26 juni BH besteld en betaald ,nu 5 november niets ontvangen ,oplichters dus en hun site is ook niet meer in de lucht.Dit kan dus ongestraft !
See what reviewers are saying
helaas al besteld en toen pas gegoogeld waarom ik niets van het bedrijf hoorde. Besteld, betaald en niets meer gehoord. Waarom worden dit soort bedrijven niet van internet geweerd als er al zoveel n... See more
Ik heb 2 BH's besteld, maar verkeerde maat ontvangen. Er wordt niet op mails gereageerd. Kan dus niet ruilen en ook niet retoursturen want er zit géén retouradres bij. Nu, op 21-8-2023 is site onberei... See more
Oplichterij Ook ik heb 2 maanden geleden een BH besteld . En ….nooit ontvangen, ze reageren nergens op. Ze adverteren ook steeds onder een andere naam. Heb een paar mailtjes gestuurd nooit geen antwo... See more
Wat er mis ging.????
Wat er mis ging.????? Ik heb lange tijd geleden 3 x bh bestelt. Ik heb deze betaald 39, 90 euro. Ik heb ze 4 keer gemaild en ik wordt totaal geneerd. Wat tf gebeurt hier. Ik ben ontzettend kwaad en wil per direct mijn geld terug
Ikheb een bestelling gedaan
Ikheb een bestelling gedaan. Nooit ontvangen en mijn geld ben ik kwijt denk ik. Pure oplichterij. Niet bij bestellen want ze reageren ook niet op mailtjes
Firmaet gider ikke svare på mail vedr
Firmaet gider ikke svare på mail vedr. returnering da kvaliteten af deres bh´er er så ringe og deres størrelses angivelser skriger til himlen.
Køb aldrig noget der medmindre du gerne vil tages i R….🤬
Opgelicht??
Opgelicht??
Wel besteld en betaald op 4 juni. Nooit meer iets gehoord en kan ze ook op geen enkele manier bereiken.
Marianne
Wat schets mijn verbazing
Wat schets mijn verbazing, na 2 maand heb ik gisteren
mijn geld terug gekregen!!!
Ville helst skrive 0 stjerner.
Ville helst skrive 0 stjerner.
Betalt, men intet modtaget.
Rykket, men intet svar.
Hjemmesiden eksisterer heller ikke længere
Waardeloos
Zelfs 1 ster is al teveel. Bij mij hetzelfde verhaal. Op 19 mei bh's besteld. Zelfde track en tracé nummer in het Chinees. Gemaild met Julia. Nee...het komt eraan hoor. Nou nu 19 juli en niets ontvangen. Kan fluiten naar mijn geld. NIETS BESTELLEN!!!!
Bestelling tot nu toe niet iontvangen
Bestelling tot nu toe niet ontvangen. Krijg ook geen reactie meer op mijn mail. Foute boel denk ik. Helaas erin getrapt.
26 mei 2023 heb ik een bestelling…
26 mei 2023 heb ik een bestelling gedaan. Ik kreeg een track an tracé code vanuit China op 28 mei 2023 dat de orde er was aangemeld. Tot op heden os daar geen verandering op gekomen. Diverse keren gemaild met Julia. Ze beloofde mij dat de bestelling verzonden was. Maar ik heb nog niets ontvangen. Dream Brigjt zijn een stelletje oplichters ze innen het geld en laten niets meer van zich horen. NIET BIJ BESTELEN.
Dream bright niet bestellen !!!!?
Nooit mijn bestelling ontvangen, dagelijks gemaild. Geen antwoord
Nou ben er denk ik ook in gestonken
Nou ben er denk ik ook in gestonken. Moest een keer gebeuren!!!!! Viespeuken. Haal ze maar binnen die hele fijne mensen.🤬🤬🤬
Ook opgelicht bh op 8 juni besteld…
Ook opgelicht bh op 8 juni besteld nooit wat ontvangen track en trace ook verdwenen dombo die ik ben.
Voortaan eerst trustpilot lezen .
Snydt!
Snydt!
Som de andre anmeldelser har jeg også
bestilt og betalt varer, men aldrig modtaget. Første rykker responderede firmaet på, men nu er der total tavshed. ØV
Bestelling niet ontvangen
Heb op 25 mei 2 bh's besteld en betaald.
Heb via de site een mail gestuurd met de betalingsgegevens, dit een week of 3 geleden. Nog steeds niks gehoord. Erg jammer, voel me echt opgelicht.
Ria Henderiks
2 bh's besteld
22 mei bestelling gedaan , nooit wat ontvangen! Weet niet hoe ik contact moet krijgen , ben zwaar teleurgesteld!!!
Lieke Methorst
besteld en betaald, maar niets ontvangen
Ik heb een bestelling 937225 voor 3 bh's gedaan en betaald op 2-7-23, maar heb tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Het is nu 21 -7 2023 en nog steeds niets ontvangen. Dus een service van niets, raad het dus aan niemand aan om ook maar iets bij dreambright te bestellen, want dan ben je zeker je geld kwijt!! B.van Gurp uit Oosterhout
OPLICHTINGS BEDRIJF DREAMBRIGHT
Evert van Heezen is ook opgelicht.
Bedankt voor je bericht en je bestelling.
Uw pakket is verwerkt en is al onderweg .
Hier is het trackingnummer: YT2314021266036874
of klik gewoon op deze link: https
Wat betreft de levertijd, het duurt 2-3 dagen voor verwerking en 2 weken voor thuisbezorging van uw bestelling
We bieden onze oprechte excuses aan voor elk misverstand dat zich heeft voorgedaan.
Wees gerust, u ontvangt het zo snel mogelijk
Bedankt voor je begrip.
Geweldige dag voor jou,
Klantenservice
Dit bericht krijgt iedereen je bestelling gedaan en betaald maar je ontvangt niets Pure oplichting dat Dreambright.com
DreamBright. NIET OKE
Op 23 mei wat besteld bij DreamBright.
Mail met trackandtrace gehad maar wat ik ook probeer niks kunnen ze vinden.
Alles in Chinees dus kan ik niks mee.
2 3 4x gemaild maar bedrijf antwoord niet.
Bestelling weg, geld weg mailtjes geen reactie.
Wat n bedrijf.
VRESELIJK.
Oplichters
Bestelling gedaan en betaald op 26 mei,15 juni een email verstuurd naar het bedrijf.
Kreeg antwoord
Hallo Astrid ,
Bedankt voor je bericht en je bestelling. Uw pakket is verwerkt en is al onderweg .
Dit is het trackingnummer: Heb ik weggehaald of klik gewoon op deze link: https:
U wordt geleverd aan: Astrid Westerop, `adres weggehaald`Nederland
Wat betreft de levertijd, het duurt 2-3 dagen voor verwerking en 2 weken voor het ontvangen van uw bestelling thuis,
Wees gerust, u ontvangt het zo snel mogelijk
Bedankt voor je begrip.
Geweldige dag voor jou,
Klantenservice
15 juni en 19 juni 2023 opnieuw een email verstuurd en u begrijpt het al GEEN reactie
Helaas nog steeds niets ontvangen
Ook ik ben erin gestonken
Ook ik ben erin gestonken. 21 mei €60 betaald maar niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd en steeds bericht dat ik mijn pakket binnenkort ontvang. Het is nu half juni. Oplichters!!!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.