See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Drømmetyl, skabte de mest magiske rammer. Endnu engang tusind tak for ALT. Maria. har været en stjerne hele vejen, og givet os den største tryghed igennem processen, fik skabt de mest roman... See more

Rated 1 out of 5 stars

Havde en aftale med dem for min datters 1 års fødselsdag, 1 dag før de skriver at de bliver aflyse det da de er ramt af sygdom! Så man står i en situation 1 dag før man får 30 gæster uden noget som he... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Maria fra drømmetyl er virkelig en drømmekvinde! Hun forvandlede vores fine venue til vores bryllup d. 04.09.21 til et drømme venue med hendes fine tyl og lyskæder! Min mand og jeg vil gerne tak... See more

Company details

1. Party Equipment Rental Service

Written by the company

Hos Drømmetyl tilbyder vi meget mere end udlejning og opsætning af vores smukke tyl og lyskæder. Vi har flere års erfaring med afvikling og koordinering af events og vi står klar til at hjælpe dig! Har du brug for hjælp til borddækning, smukke blomstersammensætninger, fine balloner eller dekoration til vielse, så klarer vi også det. Drømmetyl skaber den fuldendte stemning til jeres fest.

3.8

3-star
2-star
1-star

Tak for jer

Tak for jer! Vores bryllupsaften blev så fin og romantisk og mange gæster komplementerede jeres fine udsmykning. Vi er så glade for vi valgte jer til at pynte lokalet, vi skulle ikke bekymre os om noget - I klarede det hele med stedet. Smukt!

October 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Et kæmpe stort TAK skal der lyde til…

Et kæmpe stort TAK skal der lyde til Maria, som bare var en amazing hjælp til vores bryllup d. 10-07-21. Maria var hovedkoordinatoren på vores bryllupsdag, og havde styr på hver en lille detalje! Jeg ville ikke vide hvad vi skulle have gjort uden hende, både før og under brylluppet. Det var klart den bedste investering at have Maria der på selve dagen. Det gjorde at jeg/vi ikke skulle bekymre os om noget. Hun tog sig af alt 🙌🏻. KÆMPE anbefaling herfra! Tak tak tak💗

October 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Maria fra drømmetyl er virkelig en…

Min mand og jeg vil gerne takke hende og hendes mand for et fantastisk stykke arbejde og vil klart anbefale drømmetyl til alle, som ønsker at gøre deres livs fest eller andre dejlige begivenheder til en sand drøm! ❤️

Knus fra os.

September 12, 2021

Maria og Drømmetyl - varm anbefaling

Vi brugte Maria fra Drømmetyl i forbindelse med afvikling af vores bryllup tilbage i juni måned. Maria hjalp både under hele planlægningsfasen, med klargøring af vores festtelt og på selve bryllupsdagen. Hendes hjælp var uundværlig, og hjalp os som brudepar til at slappe helt af på dagen.

Derudover havde Maria også en masse af hendes fantastiske tyl med, som vi brugte til at lave selfievæg og indgang til teltet med. Det gjorde en verden til forskel at der kom noget "fyld" :-)

Maria og Drømmetyl får vores varmeste anbefaling med på vejen. :-)

August 18, 2021

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Vi bestilte med levering og det fungerede virkelig nemt. Der var god sparing at hente ved bookning og der fulgte også en god guide med, da vi fik det leveret. Vi havde tyl og lyskæder i loftet og det gav vores lokale et helt fortryllende udtryk.

November 3, 2020
Drømmetyl logo

Reply from Drømmetyl

Kære Nete.
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord, det betyder super meget!
Mange hilsner fra Jeanette

Take a closer look