Company replied
Fantastiske vellydende produkter i lækkert og unik eksklusivt design/finish - med mulighed for eget præg. Guf for såvel ører som øjne. Service, betjening og rådgivning i top! Vi har købt alt gea... See more
Company replied
Vores søn har for nylig købt et trommesæt hos Drum Limousine. Hele forløbet har været en sand fornøjelse, og Søren har ydet en yderst god service fra start til slut. Når vi fremsendte et spørgsmål på... See more
Company replied
Manglede akut nye skind. Ringede til Søren og råbte “SOS” i telefonen. Dagen efter lå der en pakke med 4 nye skind. - Kæmpe service - Hurtig levering i en “sos” - altid imødekommende og venlig.... See more
Company replied
Drum Limousine er en dansk koncept butik, hvor vi bygger vores eget mærke, Drum Limousine. Vi bygger custom trommer i alle prisklasser. I butikken har vi også vores eget bækken mærke Avantgarde Cymbals. Vores forretning er placeret midt i København og vi har en moderne webshop, hvor varerne afsendes dagligt.https://www.facebook.com/drum.limousine/
Landemærket 25, 1119, København K, Denmark
5 stjerner & hvis jeg kunne havde jeg givet 10! Bedste oplevelse samt service nogensinde😊 Jeg havde bestilt en tromme som de ikke havde på lager & personalet var så søde at tilbyde mig en større tromme I stedet for. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der! Tak for en virkelig god service🫶

Reply from Drum Limousine
Jeg købt en Drum Limousine trommestole og fik den i posten dagen efter. Super hurtigt levering og en lækker trommestole.

Reply from Drum Limousine
Købte online, men det føltes som om jeg havde været inde i butikken. God kommunikation fra Søren og produktet blev leveret hurtigt, endda før end han turde love.

Manglede akut nye skind.
Ringede til Søren og råbte “SOS” i telefonen.
Dagen efter lå der en pakke med 4 nye skind.
- Kæmpe service
- Hurtig levering i en “sos”
- altid imødekommende og venlig.
Kort sagt.. altid en fornøjelse at handle med Søren i Drum Limousine 🎵

Reply from Drum Limousine
det var så gennem fin en oplevelse fra vi kom ind ad døren til vi fik varen leveret - rigtig dejlig butik og en skøn sælger - med gode varer

Reply from Drum Limousine
Jeg har af flere omgange handlet med Søren og har altid fået en topklasse service.
Søren har altid en løsning til det man lige mangler, ellers laver han det og Drum Limousine leverer hver gang, det er topklasse produkter, jeg spiller ikke på andet!
Jeg giver Drum Limousine mine varmeste anbefalinger!

Reply from Drum Limousine
Super flot service og hjælpsomhed. Høj kvalitet keyboardstativ til meget fin pris. Min bedste anbefaling.

Reply from Drum Limousine
Høj høj service fra Søren fra drumlimousine.
1. Jeg rykker 14 dage efter forventet modtagelse (købt black friday). Svarer med det samme med et kald og en søgen ved deres transport partner. Ordren er så leveret men firmaet har ved en fejl ikke opdateret os med afhentningsinfo.
2. Julegaven blev pakket ud her den 25.dec og trods overbevisning om at alt var checket, så skriver jeg en mail og beder dem sende en del der mangler når de er tilbage på kontoret.
1min efter ringer Søren. Super venligt og guider ift hvor delen burde være. Der var den så også.
En glad datter og en meget glad kunde!

Reply from Drum Limousine
Fine produkter, hurtig levering - super sted at handle, alt OK !

Reply from Drum Limousine
Altid kundeservice i topklasse og lynhurtig levering.
Hvor er det dejligt med en seriøs og spændende trommebutik som tager sine kunder seriøst.
Stor anbefaling til drumlimousine.dk

Reply from Drum Limousine
Drum Limousine er en rigtig fin butik, hvor du vil opleve en god service, en hyggelig atmosfære og spændende produkter som du kan gå på opdagelse i.
Jeg synes tilmed, at Drum Limousine gennem mange år har udført et vigtigt arbejde for Danmarks vækstlag og professionelle trommeslagere ved at indgå i samarbejder, udvikle signaturprodukter og meget mere.

Reply from Drum Limousine
Det er altid godt tage smut forbi butikken og man bliver grebet af super service med det samme. Fede trommer, skind, bækkener og stikker, som oveni købet står klar i butikken til test;)

Reply from Drum Limousine
Guf for såvel ører som øjne.
Service, betjening og rådgivning i top!
Vi har købt alt gear her sidste 10 år - og altid blevet positivt overrasket.
De varmeste anbefalinger!!!!

Reply from Drum Limousine
Jeg har spillet på Sørens trommer siden jeg var 14 år gammel. Dengang købte jeg dem, fordi de lyder af en million.
Jeg er blevet for den fortræffelige service.
Kan kun anbefales!

Reply from Drum Limousine
Jeg har igennem mange år handlet ved Drum Limousine, og har altid fået en service på højeste niveau.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk sted og miljø at komme i, og utroligt fede varer der er på hylderne i butikken.
Har Drum Limousine ikke haft den konkrete varer, har de altid været behjælpelig med at finde et alternativ eller en løsning.
Bestiller man via webshoppen har man oftest varen dagen efter ordren er lagt.
Så jeg kan på det kraftigste anbefale et besøg i Drum Limousine!

Reply from Drum Limousine
Drum Limousine er DK´s bedste trommeforretning, de er altid klar med god service og gode ideer når man selv er lidt i tvivl.
Det jeg er mest vild med, er at de går deres egne veje, og ikke bare sælger det samme som alle andre, men udvikler deres egne brands, som er i fantastisk kvalitet.
En meget tilfreds kunde.

Reply from Drum Limousine
Hver gang jeg handler hos Drum Limousine har jeg haft en super god oplevelse, hvorfor jeg altid handler hos dem. Som professionel musiker er det fedt med en butik der går så meget op i godt håndværk, kvalitet og god lyd. Det er en trommebutik lige efter mit hoved!
Der er altid god service og Søren værner altid om sine kunder.

Reply from Drum Limousine
Dejlig forretning med bredt udvalg, super betjening og gode priser.

Reply from Drum Limousine
Fantastisk oplevelse at handle hos drum limousine endu en gang. God service og hurtig respons på mail

Hey Søren
Tak for den altid gode service - altid en fornøjelse. Det startede med en Hi-Hat clutch....Nu er lilletrommen skiftet, stikkerne det samme, samt front skind på stortrommerne. Mon ikke pedalerne står for skud næste gang🤘😉