2.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Niet gaan!!!

Niet gaan!!!
Ik heb zaterdag een een kitten gekregen en dat is mijn allereerste huisdier en hij had nog geen vaccinatie dus heeft mijn moeder online opgezocht en zij heeft mij een adres doorgegeven (Havenstraat 49 In Heemstede. Ik ben daar naartoe gereden en dr Victor Meijer heeft hem de vaccinatie gegeven en zei dat ik weer met hem naar de auto kon dus heb ik dat gedaan en opeens komt hij renend naar buiten en begint te schreeuwen en te slaan op de ruit van mijn auto en zei dat ik nog moest betalen. Ik heb me zelf ingehouden en sorry gezegd omdat ik dat echt niet wist maar hij wou niks horen en bleef maar schreeuwen en zeggen dat hij niet weet waar ik vandaan kom maar hier moet je voor dingen betalen en schreeuwen en mij uitschelden gewoon in de winkel. Ik heb heel veel goede reviews gezien maar ik raad het zeker af!

March 11, 2026

Herinnering vaccinatie na overlijden

Afgelopen zomer is onze hond na een spoedoperatie overleden bij een andere dierenarts. Wij kwamen bij dr. woof voor de vaccinaties dus heb ik dit netjes doorgegeven. Alsnog ontving ik vorige week een herinnering voor zijn vaccinatie. Hierop heb ik gemaild het verzoek hem alsnog uit het systeem te halen en hier geen enkele reactie op ontvangen. Ik geloof niet dat je dan als organisatie daadwerkelijk begaan bent met dieren.

December 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik kom al jaren met mijn poezen en…

Ik kom al jaren met mijn poezen en kittens inenten
Gaat vlot, deskundig en veel goedkoper dan DA in eigen plaats
Donderdag ga ik weer
Ik geef mond op mond reclame voor Dr Woof en andere zijn daar ook weer blij mee🥰👌

November 10, 2025

Ik kwam voor een consult voor mijn kat

Ik kwam voor een consult voor mijn kat
Maar zonder met mij te overleggen werd er een bloedonderzoek gedaan lag m'n arme meid daar in een handdoek gewikkeld een (lange) naald in dr hals (twee keer verkeerd prikken)
Kreeg de uitslag "ja mevrouw alles is in orde alleen een lichte darmontsteking van de stress" medicijnen gekregen plus twee kleine blikjes hills natvoer want dat was volgens de arts "speciaal natvoer " ik kon m amper verstaan want Nederlands kon hij amper....of ik ff €215 af kon rekenen halleluja waaattt???
En dat is dan een budget dierenarts??
Nee aan mijn kat komen ze nooit meer.
De behandeltafel was Vuil en het stonk het werd ook niet schoon gemaakt na mijn vetrek sorry hoor te gek voor woorden dit ik bedoel je werkt met dieren dus hygiëne is prioriteit nummer 1 toch??
Ik ga daar nooit meer heen.

PIET HELLEMANS KUNT U NIET IN ROTTERDAM EEN PRAKTIJK OPENEN??

August 22, 2025

Mooi goedkoop

Mooi goedkoop, maar wel 1,5 uur wachten met 3 katten.
(Waarvan zijn zelf ook nog eens rustig aan halfuur te laat aan komt kakken zonder excuus) vorige maand precies het zelfde. Dit was mooi de laatste keer. Super zielig voor de diertjes.

July 24, 2025

Vriendelijk en behulpzaam

Toen de nood hoog was, was er een dierenkliniek die ons hielp en onze poes.
Onze poes had alles wat zij nodig had toen.
Onze dierenarts was eerst heel zakelijk, behulpzaam en diervriendelijk maar, daarna stelde ze ons gerust. Deze dierenkliniek is echt een aanrader voor iedereen.

May 16, 2025

voor herhaling vatbaar.

Relaxte dokter die de tijd nam om onze honden rustig hun injectie te geven. Hij was ook ruim op tijd aanwezig. Honden waren ook relaxter dan bij de dierenarts. Was de eerste keer dat we bij
Drwoof waren voor vaccinatie maar zeker niet de laatste keer. Injecties werden gegeven bij Luesing in Hellevoetsluis.
Alles ging heel relaxt. Goede ervaring voor de honden maar ook voor onze portemonnee.

September 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Veel te laat verschijnen dierenarts op vaccinatie spreekuur.

Op donderdag 25 juli jl. waren we om 16.15 uur met twee katten voor een vaccinatie door een dierenarts van dr. Woof bij de dierenspeciaalzaak van Flip Kluin aan de Eglantier in Apeldoorn. De vaccinaties zouden om 16.45 uur beginnen. Uiteindelijk arriveerde de dierenarts zonder ook maar één woord tegen de massa wachtenden (meer dan 40) te zeggen rond 17.30 uur. De man vaccineerde katten terwijl ze nog in hun vervoersmand zaten. Er werd niet naar de katten omgekeken. De man kon nauwelijks zien of de vaccinatie op een voor de kat gewenste plek terecht kwam.
Drie maanden geleden beschreef Bianca Mullié in een review een vergelijkbare situatie m.b.t. het veel later dan gepland verschijnen van de dierenarts. Blijkbaar interesseert het deze dierenarts niet dat mensen bijna een uur moeten wachten omdat deze man het niet zo nauw neemt met afspraken. Wat ook opviel was dat de dierenarts zijn handen niet waste en dat de behandeltafel ook niet werd gedesinfecteerd. Dit is in strijd met het normale protocol.

July 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Maandag heb k me hondje van12jaar in…

Maandag heb k me hondje van12jaar in laten slapen bij dr.woof.
Ze hebben hem rustig in laten slapen dus wij willen dr.woof bedanken voor de goede zorg die hun hebben gegeven aan mijn trouwe viervoeter al die jaren .
Vrg fam. De jong

July 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dode hond uitnodigen voor vaccinatie

Wat een slechte service.
Onze hond is eind vorig jaar overleden.
Nu heb ik inmiddels via de mail en telefonisch doorgegeven (dus al 2 x) dat ik uit het systeem wil, maar jullie blijven uitnodigingskaarten op de post doen.
Vandaag wederom gebeld, en na 25 minuten in de wacht gezeten te hebben, een mevrouw aan de lijn (die zich niet eens wil voorstellen) die alleen iets voor mij wil doen als ik een email stuur naar haar, terwijl ik haar juist telefonisch alle gegevens had doorgegeven.
Niet te geloven dit.

April 20, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look