Min virksomhed bruger dstny til vores erhvervstelefon og jeg kan ikke anbefale andre at gøre det samme. De er uvillige til at imødekomme vores behov eller løse de problemer vi oplever med deres prod... See more
Company replied
Company replied
Jeg vil gerne dele denne oplevelse med dig som søger reference på IP Vision: Vi er kunde hos IP Vision med "hele pakken" af unified communications: Fiberforbindelse, mobil, ip telefoni og omstillin... See more
Vi er gamle Ipinion kunder, som er kommet med videre til ipvision da de overtog firmaet. Til hverdag køre systemet fint og uden problemer. Men hvis der skal levet en ændring i opsæt... See more
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
De er uvillige til at imødekomme vores behov eller løse de problemer vi oplever med deres produkter.
Dertil kommer en urimelige lang bindingsperiode på 12 måneder som forhindre os I at skifte til en anden leverandør der faktisk tager vores behov alvorligt.

Reply from Dstny A/S
Skiftede til DSTNY for anden gang i løbet af et par år. Første gang gik alt galt i forbindelse med skiftet. Kunder og forretningsforbindelser fik at vide mit nummer ikke eksisterede mere, tilligemed at de i en periode kom igennem på et andet telefonnummer.
Har dd. 26.5.2025 lige skiftet til DSTNY igen i forbindelse med et jobskifte og desværre er det igen gået galt. Kan ikke selv ringe ud, tilligemed at indgående kald ender ved Helle hvis nummer er næste det samme, slutter på 77 isteret for 88. Firmaet har ikke styr på skift af abonnementer og kan ikke anbefales.
Når du har opbrugt dine 100 GB, så fakturerer de 400 kr. automatisk, for at give dig yderligere 100 GB. De 400 kr. er næsten det dobbelte af hvad deres abonnement koster.
De tilbyder ikke fri data.

Reply from Dstny A/S
jeg ringede ind for at få viderestillet min kollegas tlf-nr til mig i sommerferien, og havde behov for lidt hjælp, da jeg ikke kunne huske hvordan jeg loggede ind på Jeres selvbetjening. Jeres kundeservice tilbød at ordne det for mig, og det tog max 1 minut.
Efterfølgende får vi så en regning på 265 kr for denne support, og da vi spørger om det virkelig kan være rigtigt, får vi en mail med henvisning til Jeres gebyrer. Jeg kommer ikke til at anbefale Jer til samarbejdspartnere - bondefangeri!

Reply from Dstny A/S
Jeg er meget tilfreds - har været kunde i flere år!!
Michael fra supporten 💪💪
Holm & Halby har haft fornøjelsen af at være kunde hos Dstny A/S (tidligere ipvision A/S) siden 2011, og vi har altid været meget tilfreds med servicen og stabiliteten.
Fra starten har vi oplevet en pålidelig og stabil telefoniløsning og internetforbindelse, hvilket er meget afgørende for Holm & Halby.
Kundeservicen hos Dstny A/S har været imponerende, og de få gange vi har haft tekniske issues, har deres support været hurtige til at svare og været yderst hjælpsomme. Det er tydeligt, at de sætter kundetilfredshed i højsædet.
Ydermere er det også godt at samarbejde med en teleudbyder, som også er et systemhus med fokus på at leverer på fremtidens teknologier, som diverse integrationer og moduler. Her oplever vi en stor kreativitet, forståelse for vores forretning og nyskabende med deres løsninger.
Priserne er konkurrencedygtige, og vi føler, at Holm & Halby får god værdi for pengene. Der er ingen skjulte gebyrer eller overraskelser på regningen, hvilket jeg sætter stor pris på.
Alt i alt er Holm & Halby meget tilfreds med Dstny A/S og kan varmt anbefale dem til andre, der leder efter en pålidelig teleudbyder med hurtig og nærværende support kunden i centrum
Udueligt ip-teleselskab
Vi havde TD-K før de overgik til Dstny. Det er gået SÅ meget ned af bakke siden. Jeg har nu gjort dem opmærksom på i flere måneder at jeg betaler til et amerikansk abonnement hver måned som jeg har gjort i flere år trods man grundet corona slet ikke har kunne komme ind i landet og det er ca 5 år siden vi har været der. De skulle så give en Kreditnota på dette og meget andet de havde fejl opsat på fakturaen og vi får større og større regninger. N som siger i telefonen at de ikke bare kan kreditere men sjovt nok betaler vi stadigvæk trods at vi har bedt dem fjerne det. CJ sagde at vi nok skulle finde en løsning og få det krediteret når det var opsat forkert. Og i dag skulle vi have support da vi er på ferie til en viderestilling og HJ ville have en mail da det ville tage mellem 15 min til 25 min at sætte det op og derved koste penge i stedet for at yder os supporten telefonisk og hjælpe os med det. Og da jeg fortalte at vi i forvejen havde en sag med CJ og N sagde han jeg stiller jer om til CJ nu og vi nåede ikke at sige det mindste og vi sad på vent så længe at vi valgte at lægge på. Jeg er meget spændt på vores næste faktura om alt det jeg i juni har sendt af opsigelse og de rettelser N skulle lave bliver korrekt samt om jeg får min Kreditnota. Jeg vil i hvertfald vende retur på trustpilot med svaret hvis de overholder deres første aftale som er ændret af N undervejs. Vi er naturligvis på udkog efter andre trofaste og stabile Ip- udbyder som er troværdige

Reply from Dstny A/S
Bliver til dstny, men det bliver det kunne værre af. Urimelig lange svar tider. Du starter med en pris, som hurtig skrues op. 1 års opsigelse, forældet udstyr som ikke skiftet. Alt i alt 0 stjerner. Vi har været kunder i 5 år og skal aldrig tilbage.
Holder ikke hvad de lover!
Vi er blevet lovet en masse fra starten. IPvision følger ikke nok op på det de lover og glemmer en som kunde når først men sidder i saksen. De tager ikke ansvar for egne fejl. Hvis du vil have en selskab uden kundeservice er det et godt valg.

Reply from Dstny A/S
Vi, hos Baker Tilly i Danmark, anvender IPvision som vores tele-partner på alt vores telefoni. Både mobil og IPtelefoni. Vi er rigtig glade for samarbejdet. Især på grund af den nærhed vi oplever i betjeningen fra medarbejderne og ledelsen i IPvision. Men også på grund af den løsningsorienterede tilgang som vi oplever i samarbejdet. Jeg giver mine varmeste anbefalinger af IPvision som teleselskab for din virksomhed.
Morten
adm. dir
Baker Tilly Denmark
Hos Jysk Pension er meget vi meget tilfredse med vores samarbejde og telefoniløsning med IP Vision - det er Telefoni der skaber værdi for os.
Vi har samarbejdspartner med gode produkter, stærke kompetencer og høj service niveau.
Vi har hos Emply ApS været kunde siden…
Vi har hos Emply ApS været kunde siden 2015.
I gennem hele perioden har vi følt os værdsat og nemt kunne få et kvalificeret svar fra deres Support og Kundeservice.
Netop her skiller ipvision sig ud. Det er ikke bare en ”telefon-omstiller” der tager den hurtigt, men man får et svar uden at skulle stilles videre et utal af gange!
Driften og oppetiderne på vores fiber har været til UG, og netop det var et vigtigt issue i forbindelse med skiftet, grundet vores brug af softphones.
Vi skiftede primært til ipvision fordi vi vidste de havde den bredeste produktportefølje, så vi kunne få de features og produkter, der skal til i en fremtidig telefoniløsning.
At få en integreret softphone, internationale numre og høj stabilitet, var et ufravigeligt krav. Specielt med den nyeste platform Connect 3.0, har features og collaboration (UC) været unikke.
Og på toppen af alle argumenter, så er det rart at vi kan vælge frit mellem de forskellige mobilnet i Danmark.
Kan kun på det varmeste anbefale ipvision.
Gert Abildskov
Executive director
Emply
Synes ikke det er ok med så lang opsigelses periode. Fik først at vide at det udløb til Juni 2018, nu er det så lavet om til Aug 2018 og det på trods at vi ikke har telefoni overhovedet ved dem mere. Så synes jeg måske også at det er lidt problematisk at når man nu sælger telefoni at man kun vil kontaktes via mail...lidt latterligt. Har overtaget denne butik hvor de havde Ip Vision og havde jeg vidst de var så svære at slippe af med,havde jeg ikke overtaget telefonien i butikken...det havde nok været lettere. Synes det er et uigennemskueligt firma og kan ikke anbefale det til nogen !!!

Reply from Dstny A/S
super god service. vi har haft små problemerne få gange som de har været der med det samme til at hjælpe med det samme. 2017+ har jeg kun oplevet god service!
Nu må det meget gerne snart blive forår…..
Ja, det skulle jo egentlig at været en solstråle historie, men det er blevet vores helt store hovedpine.
Vi har oprindeligt kunder hos de hedegange Ipinion der blev opkøbt af Ipvision for år tilbage. Vi besluttede efter et besøg af en sød og venlig sælger at det nok skulle blive et lykkeligt ægteskab.
Men.... her 2 ½ år senere og 6 mdr fra at vores 36 mdrs binding ophører, er vi nået til et punkt hvor vi ikke længere mener at kunne forsvare at fortsætte samarbejdet – men det er Ipvisoin ikke enige i.
Grundende til at vi ikke kan og vil mere, skyldes flere ting:
Hver ENESTE gang vi har fået en ny medarbejder og har skulle have lavet en portering fra et andet selskab støder vi på følgende fejl: Ingen 4G, ingen vis nummer osv. Hver gang vi bestiller noget, skal vi ringe en, to eller tre gange for at få tingene til at virke – hver gang med den samme sang: Åh, unskyld – det var en fejl.
Hver eneste gang der skal laves en ændring, går det i ged. Senest skulle to numre porteres (internt hos Ipvisoin) fra TDC til Telenor, da TDC efter en justering af deres Antenne i Dragør ikke længere kunne dække vores kontor (ikke Ipvisions skyld)
Men, men, men..... Porteringen sker på en fredag. Første tlf virker ikke (som i overhovedet ikke) kan hverken ringe ud eller ringes til. Jeg får ringet til kundeservice der forsikrer mig om at promblemet blir løst. Da kl bliver 1630 og jeg stadig ikke har hørt fra nogen, ringer jeg til deres vagt tlf. Han kan ikke se der er lavet en sag på hændelsen, men får det fikset i løbet af en times tid og sender mig en sms. Dejligt...
Nu skal det så tilføjes at det godt kan være at man har forsøgt at få fat på mig, men det er nok ikke lykkes da jeg åbenbart ikke kan ringes til..... kun ringe ud – Det finder jeg ud af i løbet af weekenden, men beslutter at tager fat i det Mandag morgen (når man ved hvor mange gange man skal ringe kan man nogle gange lige så godt vente til de alligevel er på arbejde)
Da jeg mandag ringer får jeg at vide at det vil blive løst meget hurtigt. Der går heller ikke mere end en times tid før jeg får en mail hvor der står at problemet er løst og bliver bedt om at vurdere min tilfredshed med forløbet. Problemet er bare.... det virker stadig ikke. På den igen, igen lige så uforstående og så endelig, et par timer senere er der liv 😊
Med andre ord er to (ud af to) ting der skulle fikses, gået totalt i ged.
Hvad værre er, var nok det forløb vores CEO var igennem.
I 4 mdr kunne INGEN ved Ipvision finde ud af hvorfor han ikke kunne foretage eller modtaget opkald eller SMS’er hver gang han var på rejse (noget der sker 15-20 gange om året) så et anseeligt problem. Antallet af gange hvor vi har ringet og skrevet frem og tilbage for at finde en løsning er ikke småting. Hver gang endte det i mig der råbte i telefon og lige meget hjalp det. Anyway, det blev omsider løst da man flytte nummeret til en anden udbyder (med noget dårligere dækning hvor vi bor, men hvad gør man ikke for at kunne tale i telefon )
Efter den seneste 100% fejl (to ud af to) tænkte vi at det måtte være på tide at få en snak med den sælger der i sin tid lavede vores aftalt. Efter en samtalte hvor vedkommende sagtens kunne forstå vores frustration og ikke mindst forstå at vi gerne ville afbryde vores samararbejde, skulle der bare lige et OK til fra en af de respektive direktører
Svaret blev ikke hvad vi havde forventet. Vi er, med mindre vi betaler små 19.000 kr, bundet til vores hovedpine de næste seks måneder, da man ikke mener at kunne se ud fra vores historik at der kunne være grundlag for at afbryde samarbejdet i utide (gad vide hvad der så skal til)
Nå, men vi glæder os, som små børn til det bliver forår. Ikke så meget til sol, varme og grønne træer – mere til at vi kan få sendt opsigelsen til Ipvision og komme videre til en udbyder der både kan og vil.
Kan jeg anbefale Ipvision? Nej, så absolut ikke

Reply from Dstny A/S
Havde en håndfuld problemer (ikke deres skyld) som de hurtigt kunne hjælpe mig med selvom jeg var meget besværlig.
Tak for god service.
Har ofte haft fat i den tekniske support hos IP Vision, og desværre til svingende karakterer - Har i dag fået hjælp af Lars Krogsgaard, og han var super god til at følge sagen til døren, og virkelig god kompetence.. Håber nogle af dine kollegaer stepper lidt op :)
I dag har vores IP-telefoni løsning m. omstilling været nede næsten hele dagen. Foreløbig fra kl. ca. 10 til 14.15. Dvs. der er ingen failover!
Og firmaet kan ikke engang tilbyde aut. viderestilling til f.eks en mobil.tlf. eller en tlf.svarer med besked om at ringe til et andet nr.
Dvs. hele firmaet kan i dag ikke modtage opkald fra kunder og leverandører ......det er uacceptabelt.
Men når det virker - virker det fint!
Tilføjet 20/9-16: Det skal i fairness tilføjes, at IPVision efterfølgende har tilbudt os at blive overflyttet til deres "nye" platform uden beregning. Denne skulle køre mere stabilt og have failover-funktion. Dette overvejer vi pt.
Siden påsken 2016 har jeg arbejdet på at få en telefonløsning med en simpel omstilling. Det er nemt at købe en ydelse, men at få den til at fungerer magter ipvision absolut ikke, nu er der gået mere end 3 måneder og jeg er i dag i stand til at omstille min telefon, men de andre tillægsydelser har jeg opgivet. Medarbejder ved intet om hvad det er de sælger og teknikker snakker uden hold i virkeligheden - så vil du have en telefon løsning så tænk dig godt om.
Thomas Havnechef Marselisborg Havn