Schoonheidsproduct besteld en…
Schoonheidsproduct besteld en bijbetaald voor levering in 2 dagen.nu blijkt dit verzonden te zijn uit China.
Ik had dit ook via een filmpje Facebook besteld.het is ongelooflijk hoe men de consument in tzak zet.
Dutch Glow is ontstaan uit de passie van Melissa, onze eigenaresse, voor zoncosmetica. Haar liefde voor verzorging en de perfecte bruining groeide vanuit jarenlange ervaring in de zonnebankstudio, waar zij ontdekte hoe belangrijk hoogwaardige producten zijn voor een stralende en gezonde huid. Met Dutch Glow wil Melissa luxe en effectieve zonnebank- en homecosmetica toegankelijk maken voor iedereen die net als zij waarde hecht aan kwaliteit en verzorging. Elk product is met zorg ontwikkeld, verrijkt met krachtige ingrediënten die de huid intens voeden en beschermen, zodat jij kunt genieten van een natuurlijke, stralende teint en een zachte, gehydrateerde huid. Dutch Glow staat voor een combinatie van traditie en innovatie, waarbij passie en expertise samenkomen om jou de ultieme verzorgingsbeleving te bieden. Welkom bij Dutch Glow, waar jouw huid de aandacht krijgt die zij verdient.
Industrieweg 20-5, 3846 BD, Harderwijk, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij bestelden en betaalden bij thedutchglow com een produkt om lekkage te stoppen voor €24,95. Levertijd 1 tot 2 dagen. Na betaling komt de bevestiging dat het produkt uit China moet komen. Levering gaat veel langer duren en status wordt slecht dus eigenlijk niet weergegeven. Pas op met dit bedrijf, thedutchglow.com, zij hebben geen eigen voorraad, het is een dozenschuiver; zij bestellen jouw bestelling in China, dan gaat dat pakketje van China naar Hong Kong, van Hong Kong naar Duitsland, van Duitsland naar Nederland en in Nederland naar jouw woonplaats. De beloofde 1 tot 2 dagen levertijd worden minimaal 10 dagen en de hoeveelheid die je krijgt is een fractie van wat in de promotie video wordt getoond, Bij een Nederlandse doe het zelf zaak, zoals Gamma, Praxis, Karwei kost het zelfde nog geen 20% van de prijs die zij vragen! Wij kopen hier nooit meer! Nu moeten wij, omdat het een online aankoop via facewbook is, gebruik maken van ons herroepingsrecht. Wij twijfelen of wij deze review wel bij het juiste bedrijf plaatsten, omdat mogelijk beide bedrijven dezelfde naam gebruiken, maar op internet hebben beide partijen dezelfde URL, dus moeten wel dezelfde zijn:
TheDutchGlow E-mail: info at thedutchglow.com
thedutchglow punt com
Company Name: KAPIL VENTURES LTD
Company Registration Number: 17070509
Company Address: 128, City Road, London, EC1V 2NX, UNITED KINGDOM
Snelle service en zooooo heerlijke geur volgende keer weer

Reply from DutchGlow
Ik heb de auto parfum ruim een maand in de auto hangen. De savage en elke dag geniet ik er van. Er is zo goed als niets uit nog. Dus echt lang plezier van! Aanrader dus!

Reply from DutchGlow
Super blij met het geurtje Royal blossom.
Zeer tevreden!
Fijne producten, de geur blijft goed hangen. Ik had een vraag over de levering en kreeg vrijwel direct antwoord. Super fijne service!

Reply from DutchGlow
Fijne crème voor onder de zonnebank gekocht met bronzer! Je ziet gelijk verschil. En smeert lekker.
Ik ga het product zeker vaker gebruiken.

Reply from DutchGlow
Learn more about other kinds of reviews.