Het slaapmasker was de volgende dag al binnen, een snelle verzending dus! Helaas was het slaapmasker zelf niets voor mij omdat ik het gewicht te licht vind. Na aanvankelijk wat problemen met retourn... See more
See what reviewers are saying
Super snel verzonden, goed bereikbaar voor vragen. Een heel fijn product, goed afgewerkt. Zelfs over de manier van verzenden is nagedacht-milieuvriendelijk. Met Dutje slaap ik dieper en minder onrust... See more
Mijn dutje werd heel snel bij mij thuis geleverd. Sinds ik Dutje gebruik, slaap ik als Doornroosje met een slaapmasker. Ik vind het heerlijk om na een dag in mijn bed te gaan liggen, dutje op mijn oge... See more
Company details
Written by the company
Bij Dutje geloven we in de kracht van echte rust. Geen haast, geen ruis – alleen diepe ontspanning en herstellende slaap. Wij maken het makkelijker om je hoofd leeg te maken, je ogen te sluiten en op te laden voor morgen. Welterusten begint bij Dutje.
Contact info
Netherlands
- support@dutje.com
- dutje.com
Boven verwachting
Na een supersnelle levering ging ik 's avonds vol verwachting slapen met Dutje op mijn ogen. Ik was nog steeds een aantal keer in de nacht wakker maar ik sliep veel sneller dan anders weer in en de slaap was ook dieper dan anders. Het is nog wel een beetje stoeien wanneer ik op mijn zij wil liggen.
Verzwaard slaapmasker, blijft goed liggen
Ik zocht nog een slaapmasker wat niet vast zit om mijn hoofd. Daarnaast heb ik sinds enige tijd een verzwaarde knuffel en vind ik dat effect heel aangenaam rustgevend. Dutje besteld en nu 2 nachten heerlijk donker en ontspannen geslapen. Door gewicht blijft masker goed liggen.
Uitstekend
Snel bezorgd en een super fijn masker. Mijn middagdutjes zijn een stuk comfortabeler geworden!
Betere nachtrust!
Ik ben echt heel blij met het slaapmasker van Dutje. De kleur is superleuk en het kwam in een mooie verpakking. De verzending was ook lekker snel, altijd fijn. Het masker zelf zit comfortabel en sluit goed aan, waardoor het licht echt helemaal wordt geblokkeerd. Sinds ik het gebruik slaap ik dieper en word ik uitgeruster wakker. Het materiaal voelt zacht aan en irriteert niet. Zeker een aanrader! :)
Het slaapmasker van dutje geeft je een…
Het slaapmasker van dutje geeft je een enorm uitgerust gevoel, waar door je dag met een goed gevoel kan beginnen. De stof is zacht voor je huid en irriteerd niet tijdens de nacht. Zeker een aanrader!
Geeft meteen resultaat
Met Dutje slaap ik dieper en minder onrustig. Ik lig minder te draaien ‘s nachts. Dutje is echt comfortabel, of je nu een zij- of rugslaper bent
Voor powernaps echt top
Ik gebruik het slaapmasker van dutje vooral tijdens een powernapje in de middag. En het werkt echt top! Kom echt aanzienlijk meer tot ontspanning dan zonder!
Eindelijk écht uitgerust wakker worden!
Ik was eerst een beetje sceptisch, maar wauw, dit slaapmasker heeft mijn nachtrust écht verbeterd. De zachte, verzwaarde druk voelt super rustgevend en ik merk dat ik veel sneller in slaap val! Waar ik normaal nog lag te draaien, val ik nu binnen een paar minuten in een diepe slaap en word ik ’s ochtends echt uitgerust wakker.
De stof voelt heerlijk zacht aan en het masker blijft de hele nacht goed zitten zonder te knellen. Ook blokkeert het al het licht volledig, wat vooral fijn is in de ochtend.
Kortom: dit is geen gewoon slaapmasker, dit is een upgrade voor je nachtrust. Absoluut een aanrader!
rust en ontspanning
Het is een heerlijk rustgevend masker. Vanaf moment één voelde ik ontspanning. Echt even een rust moment voor jezelf. Ook slaap ik er tegenwoordig bijna elke nacht mee. En sinds dien slaap ik veel rustiger en dieper. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik gun iedereen een dutje moment
Een prachtige toevoeging voor een goede nachtrust
Een prachtig vormgegeven product die voor onze dochter echt een fijne toevoeging geeft voor haar nachtrust. Ze valt hierdoor heel relaxed in slaap. De mooie frisse lila kleur en de zachte stof maakt het vooral een fantastisch “dutje” voor ons tutje.
Het geeft echt een extra rust gevoel
Het geeft echt een extra rust gevoel. En zorgt voor extra laag donkerheid waardoor je beter de ‘nacht’ ervaart.
Het werkt
De volgende dag ontvangen na bestelling te plaatsen. En de drie nachten sindsdien heb ik heerlijk in slaap kunnen vallen en doorslapen. Het lijkt op magie een beetje. Ik ben het aan mijn vrienden al aan het aanbevelen
Heerlijk om ontspannen in slaap te vallen
De levering was snel en goed verpakt. Vragen die ik had waren snel en goed beantwoord. Fijne service en het slaapmasker is heerlijk om helemaal in weg te dromen. Echt even in een andere wereld vol ontspanning en rust. Helpt echt om goed in slaap te vallen en het voelt ook comfortabel. Zeker een aanrader!
Aanrader
Comfortabel, zacht en sluit goed af tegen licht. Ideaal voor thuis of onderweg. Blijft goed zitten zonder te knellen. Aanrader voor wie rustiger wil slapen.
Super fijn verzwaard gezichtsmasker.
Ik ben erg blij met mijn verzwaarde gezichtsmasker. Product is erg zacht en voelt prettig aan op de huid. Het laat geen licht door en ik viel snel in slaap.
De levering was ook super snel en mooi verpakt in een doosje dat door de brievenbus past. Perfect!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.