Snelle service en fijn contact. Mijn huis had al een heel oud pannendak, ik had hiervoor met meerdere dakdekkers contact opgenomen, maar Duurzaam Dakservice was veruit de beste partij om mee samen te... See more
See what reviewers are saying
Nou ik had een lekkage en ik belde het bedrijf binnen 2 uur waren ze bij me en me dak is gemaakt echt netjes
In april hebben wij ons dak laten vervangen en we zijn super tevreden met het eindresultaat! Alles is keurig en vakkundig gedaan. De communicatie met kantoor, met name met Sharon, verliep soepel en pr... See more
Company replied
Afspraak gemaakt om lekkage te verhelpen. Lijkt mij vrij urgent maar goed. Kon pas 2 weken later een dakdekker komen. Afspraak gepland. Hele middag gewacht. Paar keer gebeld. "Ze laten je ruim van... See more
Replied to 8% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beste dakservice ooit
Beste dakservice ooit
Goeie mensen goeie service en hele goeie spullen.
Ze leveren hoogwaardige vakwerk en het…
Ze leveren hoogwaardige vakwerk en het is netjes
heel snel en met goede kwaliteit…
heel snel en met goede kwaliteit gewerkt.
Goed werk gericht
Goed werk gericht
Super vriendelijk bedrijf is het
En we zijn er super blij mee met de dak
DuurzaamDak heeft bij ons geweldig werk…
DuurzaamDak heeft bij ons geweldig werk geleverd. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en vriendelijk. Ze denken echt mee en geven eerlijk advies. Het team werkte netjes, snel en professioneel en het resultaat is superstrak.
Super bedrijf
Super bedrijf. Mooie prijse. En regelen alles op en top voor je
ze hebben het werk altijd heel snel af
ze hebben het werk altijd heel snel af, en ik vind dat ze goed hebben gewerkt
Goed werk🫡🫡
Beter dan de vorige en is goed gedaan…
Beter dan de vorige en is goed gedaan top service !!
Is gewoon goede service aardige gast…
Is gewoon goede service aardige gast prima
De ervaring was top zeker een aanrader…
De ervaring was top zeker een aanrader vooral kwa prijs en snelheid !
Erge lekkage gehad kielgoot
Erge lekkage gehad kielgoot. Duidelijke communicatie en snel kunnen schakelen waardoor ergere schade is voorkomen Dankjewel!!!!
Komen niet opdagen
Heb nu 3x een dag vrij gehouden voor een afspraak met Duurzaam Dakservice, dit was nodig mbt een offerte aanvraag. 1e keer kwam er iemand op een verkeerde dag dan afgesproken. 2e en 3e keer komt er gewoon niemand opdagen!
Ik vind dit kwalitatief uitermate teleurstellend.
Ze komen er bij mij niet meer in.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.