GEEN REACTIE
Er wordt gewoon niet gereageerd op meerdere pogingen hun te bereiken per telefoon en er wordt niet gereageerd op diverse verzonden e-mails. Zeer slechte communicatie!!
E-GADGET.EU is een verkoper en distributeur van mobiele telefoon accessoires en action camera's.
Tilburg, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. 3 e-mails en 2x gebeld en totaal geen reactie.
Er zijn bedragen afgeschreven van mijn credit card (7,50 en 90€) zonder dat ik weet waarvoor of iets ontving
Op chats en mails wordt niet gereageerd
Zeer teleurstellend bedrijf over de manier met omgaan met haar klanten!!
Een jaar geleden een elektrische deken besteld, binnen half jaar kapot, hier melding van gemaakt, na enkele reminders per email en uiteindelijk ook telefonisch een retourlabel ontvangen en toezeggingen dat ik mn aankoopbedrag zou terug ontvangen zodra de deken bij hen binnen is. Direct defecte deken via track and trace retour gestuurd. Sindsdien beweert bedrijf dat deken nooit is aangekomen. De track and trace laat zien dat het pakket in depot van DHL ligt, mi zou je als bedrijf dan toch erachteraan kunnen gaan bij DHL?! Tot op heden dus geen geld terug maar ook geen deken. Bij wederom status opvragen krijg ik een streng mailtje terug waarbij ze opeens beweren dat ik 2 dekens kapot heb gemaakt, dat wel erg onwaarschijnlijk is!! Ik heb nooit een tweede deken ontvangen! Dat ook gezegd te hebben en tot op heden geen reactie meer. Schandalige afhandeling van gebrekkige goederen! Ik wil alleen of een werkend product of een refund, hoe lastig kan het zijn? Pas op als je hier wat besteld, ze kunnen zo betrouwbaar overkomen totdat je een klacht hebt. Dan geven ze niet meer thuis!
Meerdere producten voor de camping besteld van E-gadget. Binnen 1 dag geleverd en al bijna een jaar plezier van!
Bieden via andere sites ook hun producten aan en als je iets retour wilt sturen is het een heel drama.
Kastje naar de muur systeem is wat
Volgt..
E-gadget reageert niet op de mail en telefonisch ook al niet bereikbaar. Waarop we weer contact hebben opgenomen met obelink. Deze geven ook aan geen contact te krijgen.
Vervolgens is het pakket bij hun op 30 december jl. wel ontvangen maar hebben ze retour niet verwerkt.
Nu heb ik een 4e herinnering liggen van Riverty. Ook al erg vreemd nog nooit een 1e, 2e of 3e ontvangen.
Ik zou graag willen dat ze de retour ook daadwerkelijk verwerken. Het product is teruggestuurd en in originele verpakking en niet gebruikt. Ik ga niet betalen voor iets wat retour gestuurd is.
Reactie op E-Gadget:
We hadden besteld via Obelink, wordt geleverd via jullie. Retourprocedure wordt ik naar jullie verwezen.
Ik heb jullie in december meerdere keren gebeld en ook gemaild op 16-12 om 11.01 uur, geen enkele reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk via Obelink een retourlabel ontvangen en op 30-12 is het bij jullie aangekomen volgens PostNL.

Reply from E Gadget
E Gadget levert snel erg kwalitatieve producten met een innovatief design!

Reply from E Gadget
Echo IronWire besteld via E-GADGET.EU, gratis levering binnen 2 dagen.
Kreeg een mail met track en trace, helemaal super!

Reply from E Gadget
Learn more about other kinds of reviews.