Jeg bestilte nogle varer, overførte pengene via Paypal. Modtog en kvittering for modtagelse af pengene. Dagen efter får jeg denne besked. Ordren er annulleret. Jeg spørger på chatten om hvorfor min or... See more
E-ryger.dk
See what reviewers are saying
Bestilte igår for at være sikker på pakken lå den første hverdag efter nytår! så lå den i post kassen dagen efter wauw en service! En tror værdig butik har handlet igennem et år kun øffet lidt ove... See more
Company replied
Super velkomst e-mail der indikerede seriøsitet og kvalitet og opmærksomhed på kunden. Med lidt humoristisk indslag, som kun gjorde dagen lidt bedre. Har nu købt produkter der nogle gange og hver... See more
efter at have købt et ww batteri ved dem og det tydeligvis ikke virker som det skal sender man det retur til dem.. for det første henvender de sig ikke tilbage til en selvom jeg havde lagt seddel i p... See more
Company replied
Information provided by various external sources
E-ryger.dk tilbyder en række af produkter indenfor elektroniske cigaretter. Skaberne af siden har flere års erfaring indenfor detailhandel, og lægger stor vægt på service og kvalitet. Firmaet Blev grundlagt i 2012, for at udbrede dampen til den danske befolkning da vi selv har haft gode erfaringer med rygestop, ved hjælp af den elektroniske cigaret.
4500, Nykøbing Sj, Denmark
- 71993858
- Info@e-ryger.dk
- e-ryger.dk
People also looked at
god og hurtig forsendelse, men mangler 1 ting i startpakke.
Jeg synes de er gode og sender hurtig, men mangler dog en ting i min forsendelse. så derfor får de 4 stjerner.

Reply from E-ryger.dk
gode priser og hurtig levering
siden er rimelig godt struktureret, og det var nemt at finde det jeg ville have.
lidt begrænsede betalingsmuligheder trækker lidt ned, men ellers god side.

Reply from E-ryger.dk
super nethandel
Kan kun anbefales.
Ordre/vare som beskrevet.
Lyn hurtig afsendelse efter ordreafgivelse. Kan varmt anbefales !
Super service og hurtig levering
I har en rigtig god kundeservice og rigtig hurtig levering, i kan anbefales.
Tak for en god oplevelse
ABSOLUT EN VIRKSOMHED SOM SKAL HA' MAX STJERNER
Her en virksomhed som kan anbefales på alle måder. De har prima varer, et stort udvalg indenfor hver varegruppe også er betjening, korrespondence, levering JA, alt er i top. Sådan kunne man ønske at alle virksomheder fungerede. Jeg kan varmt anbefale E-ryger.dk, det kan ikke blive bedre........ Jeg er blevet fast kunde hos E-ryger.dk.
Godt tilfreds!
Overskuelig hjemmeside, fine produkter, hurtig levering og god pris. Alt i alt godt tilfreds!
Effektiv og hurtig service!
Ingen problemer eller forhindringer overhovedet. Det kører som det skal. Effektivt og hurtigt. Jeg er bestemt ikke færdig med at handle der fra. Klart anbefalelsesværdigt.
Perfekt service
Jeg bestilte min el-smøg fredag og fik den mandag. Jeres hjemmeside er meget brugervenlig. jeg vil helt sikkert anbefale jeres Ejuice ISÆR bærmix!
Fantastisk kundeservice
Ved første kontakt til e-ryger.dk. fik jeg besked straks og fik besked om hvornår jeg ville blive kontaktet personligt ( via tlf. ). Efterfølgende har jeg haft kontakt ved spørgsmål om råd og vejledning. Lynhurtigt svar.
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed.
Super kundeservice :)
Jeg fik min el-smøg to dage efter jeg havde bestilt den, og havde lidt problemer med at få den til at virke, så jeg skrev en mail, og fire minutter efter blev jeg ringet op af dem, hvor jeg så fik forklaret hvordan det virker :D
Hurtig respons og super kundeservice ;) Det er ikk sidste gang jeg handler hos dem
Super duper service
Tilfældigvis gik min el-smøger (batteriet) i stykker på tidspunkt, og uden nogen form for argumentation fik jeg den tilbageleveret og fik en ny :D
Hurtigt og nemt
hurtig levering (han løb over med den)
nemt og overskueligt