Easeyourbaby Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Osteopath

Written by the company

Vi er online babyosteopater, og vi er på en mission for at lære dig teknikker, der gør dig i stand til at hjælpe din baby, hvis noget bøvler i den lille krop – og også gerne inden, kroppen slår knuder. Det vil vi, fordi vi ved af erfaring, hvilken forskel det kan gøre for din baby, for dig og for hele familien.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske kurser, som gør en stor forskel for mine babyer

Jeg bruger kurserne Styrk din baby’s fordøjelse & Favoritside til mine tvillinger på 4 mdr. Begge drenge nyder det helt vildt, og det samme gør jeg. Det er en fornøjelse at blive guidet af skønne og mega dygtige Mie, som via kurserne hjælper mig med at kunne gøre en forskel for mine børns velvære. Kan rigtig godt lide at der både er massage og konkrete øvelser, og det er overskueligt at lave på daglig basis. Derudover oplever jeg at kvinderne bag Easeyourbaby er enormt kompetente og hjertevarme, som altid giver sig tid til at hjælpe og svare når jeg har haft spørgsmål. Bærer meget præg af passion og oprigtig interesse i det de laver. Jeg glæder mig til en dag at komme til Kbh eller Århus, så mine drenge kan få en behandling. I har mine varmeste anbefalinger <3

June 12, 2024

Reply from Easeyourbaby

Kære, kære Maria. Wow, hvor blev vi rørte af din besked. Vi bliver så stolte og vi vil glæde os helt enormt til at se jer - alle tre - på et tidspunkt i klinikken. Tusinde tak for at tage dig tid til at sætte ord på din oplevelse. Det betyder meget for os <3

Den helt store forskel!

Så mange gode håndgribelige råd på deres instagram til at øge babys velbefindende. Så fin og nærværende rådgivning, med fokus på hvordan man som forælder selv kan hjælpe sit barn mod færre spændinger og gener samt bedre søvn. Jeg blev blandt andet bevidst om at min søn havde silent refluks og blev rådgivet til at ændre i min kost, som endte med at gøre den helt store forskel for min søn og hans mange skrigeture. Tak! Kan virkelig anbefale Easeyourbaby.

April 15, 2024

Reply from Easeyourbaby

Kære Michelle, vi er så glade for at høre, at vi har hjulpet dig og kunne gøre en forskel for jer. Det betyder meget for os. Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive. Hilsner fra os

Rated 5 out of 5 stars

Uundværligt for min lille pige!

Easeyourbaby’s “styrk din babys fordøjelse” er uundværlig for min datter på 7 måneder! Selvom hun dagligt både får Movicol og dråber som virker afførende, har det ikke samme effekt, som den massage jeg giver hende vha. easeyourbabys videoguide. Jeg kan tydeligt se forskel, hvis jeg en dag eller to ikke får givet hende massagen, for ja.. så kommer der ingen afføring i bleen, og hvis der gør, er den hård. Når hun derimod får massagen, kommer hun af med meget mere, og afføringen er blød. Det gør virkelig en kæmpe positiv forskel for min lille pige, som kæmper med fordøjelsen 🙏🏻
Min datter har også spændinger i nakke, skuldre og lænd, og derfor skal vi også igang med programmet om at hjælpe baby af med favoritside. Jeg er sikker på, at det også vil hjælpe hende.
Så den varmeste anbefaling herfra! ☀️🩷

May 26, 2024

Reply from Easeyourbaby

Sikke et dejligt skriv at læse, Natalie. Vi er meget glade for og stolte af, at vi på den måde har kunne hjælpe jer. Og det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive din oplevelse ned. Rigtig god fornøjelse med favoritsidemassagen og -træningen også 💪😍 Hilsner fra os

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte kurset “Styrk din babys…

Jeg købte kurset “Styrk din babys fordøjelse”. Det er meget nemt at forstå og videoen er i realtid, så man kan gøre det samtidig på sin egen baby. Den er endda med undertekster, hvis man ikke ville have lyd på. Det fungerer mega godt! Og ikke mindst så elsker min dreng det, han smiler nærmest under hele massagen og kommer af med virkelig mange prutter. Det har en stor effekt på hans fordøjelse og maveonde.
Det er rart at have et fuldt program man kan lave, i stedet for forskellige øvelser man har opsamlet hist og her.
Kæmpe anbefaling herfra!

March 21, 2024

Reply from Easeyourbaby

Tusinde tak for din fine anmeldelse og beskrivelse, Lea. Den er vi virkelig glade for, og dine ord betyder mere for os, end du aner. Tak for din tillid. Og du er meget velkommen til at skrive til os på vores Instagram-profil, hvis du måtte have nogen spørgsmål til jeres specifikke situation. Vi hjælper jer meget gerne. Bedste hilsner fra os

Stor anbefaling herfra

Jeg kan på det varmeste anbefale Easeyourbaby. Ikke nok med at kvinderne bag er så hjælpsomme og man kan mærke deres passion og engagement, så har programmerne også hjulpet vores pige.
Jeg har både købt programmet 'styrk din babys fordøjelse' og 'hjælp din baby af med favoritside' og begge programmer har hjulpet vores pige virkelig godt! Vores pige har døjet meget med luft i maven, som ikke kunne komme ud og med fordøjelsesprogrammet og at bøvse vores pige bedre af for at mindske den luft der kommer ned, har det virkelig hjulpet - også på søvnen, da hun havde svært ved at fastholde søvnen grundet ubehaget. Derudover har hun haft spændinger i kroppen, som har gjort det svært for hende at kigge til siderne (især den ene) også under søvnen og her har programmet 'hjælp din baby af med favoritside' virkelig hjulpet med at løsne nogle spændinger, så hun nu kan kigge til begge sider. Vi bruger stadig begge programmer fast for at fortsætte den gode hjælp.
Så TAK til jer fra Easeyourbaby! :)

May 13, 2024

Reply from Easeyourbaby

Kære, kære Emilie, wow. Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse. Det betyder simpelthen så meget for os at høre, hvordan kurserne har hjulpet netop jer. Tak for at motivere os yderligere til at blive ved med at lave det, vi elsker.

Fantastisk program

Jeg kjøpte programmet «spis godt, baby» for å selv kunne hjelpe min baby av med spenninger før klipp av tunge-, leppe-, og kinnbånd i Holland. Og det har gjort en KJEMPE FORSKJELL! Det gir meg og baby masse deilig kontakt og fine stunder sammen og amming oppleves mer avslappet. Men best av alt; både tannlege og ammeveileder ved klinikken i Holland var overrasket over hvor lite spenninger baby hadde på tross av hvor stramt tunge-, leppe-, og kinnbånd var. Onlineprogrammet er et fantastisk supplement til behandling ved klinikken din, og var redningen vår da vi bor langt borte og ikke hadde mulighet til fler behandlinger før klipp. En kjempeanbefaling herfra!♥️

March 7, 2024

Reply from Easeyourbaby

Yes! Hvor er det dejligt at høre. Det er så godt gået, at du har fået arbejdet så godt med de mange spændinger. Vi er stolte af, at vi har fået lov til at hjælpe jer. Kh Mie og Tina

Fantastiske teknikker til kolikbaby

Jeg har en baby på tre måneder der led af kolik de første ca 7 uger af sit liv. Jeg kontaktede easeyourbaby på opfordring fra en bekendt og fik hurtigt sødt og grundigt svar fra Hanna. Hun anbefalede mig at prøve massageteknikerne fra deres instagramvideoer samt kurserne “Styrk din babys fordøjelse” og “Beroligende babymassage”, da der var lidt ventetid på en tid hos en af deres behandlere hen over julen. Jeg gik i gang med det samme og oplevede bedring hos min datter “over night”. Faktisk så meget, at jeg endte med ikke at gøre brug af min tid hos deres behandler, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt for easeyourbaby, men fantastisk for os ❤️ De lange aftener med utrøstelig gråd stoppede simpelthen. Det er mit tredje barn, så jeg blev noget overrasket over, at så relativt simple teknikker kunne gøre så stor en forskel, men det har de altså gjort. Her 5 uger efter er hun stadig glad og afslappet, så længe jeg et par gange om dagen masserer ca. 5 minutter efter de forskellige teknikker. Hendes sutteteknik er også blevet markant bedre, efter jeg er begyndt - hun havde en del problemer med at danne vaakum under amning før, men det går meget bedre nu. Jeg giver altså easeyourbaby mine varmeste anbefalinger, og tak til Hanna for så imødekommende og ihærdigt at forsøge at hjælpe os i en ret desperat situation ❤️

December 20, 2023

Reply from Easeyourbaby

Dine ord varmer simpelthen så meget, Emile. Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, og hvor er vi bare glade for, at du ikke havde brug for en tid i vores fysiske klinik. Dét er lige, som det skal være <3 Hurra for forældrehænder! Alle de bedste hilsner fra Tina, Mie og Hanna

Guld værd for småbørnsfamilier

Jeg har haft købt onlineprogrammet til favoritside fra Easeyourbaby. Det har hjulpet virkelig meget på min fire måneder gamle baby. Nogle af massageteknikkerne har jeg også brugt på mine store børn. Og de nyder det. Det er sådan et dejligt og behageligt univers. Man føler sig virkelig tryg og grebet. Selvom jeg selv er fysioterapeut, så har jeg sagtens kunne bruge programmet.
Så tak for at hjælpe os småbørnsforældre! Det giver rigtig meget ro i maven at vide, hvor meget man kan gøre selv med små ting i hverdagen, så ens baby får det bedre.

December 15, 2023

Reply from Easeyourbaby

Det er vi så glade for at høre, Sisse. Det er en fornøjelse at læse om den forskel, du har oplevet - og at alle dine børn har haft glæde af teknikkerne. Så skønt. Tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Kærligst, Hanna - medstifter af EaseYourBaby

Anbefaling af ‘beroligende babymassage’

Jeg fik anbefalet online kurset ‘beroligende babymassage’, da min søn har meget søvnuro. Nu er det en fast del af vores putteritual. Videoerne er lavet flot og professionelt og beskrivelserne lige til at gå til. Det er tilmed tilpasset med respekt for den travle og trætte forælder, så det er realistisk at selv udføre. Tak for hjælpen.

November 17, 2023

Reply from Easeyourbaby

Mange tak for de fine ord, Nicoline. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe med at sprede lidt ekstra søvntryllestøv hos jer.

Kærligst,
Tina, Mie og Hanna

Fantastisk, afslappende og nærværende

Jeg elsker konceptet og Easeyourbaby er det første jeg tjekker på IG når jeg har brug for styrkende, beroligende og nærværende dagligdagsøvelser.
Derudover har vi både “Spis Godt, baby” og “Beroligende babymassage” og kurserne kan KLART anbefales.
Kurset “beroligende babymassage” er blevet en del af vores putteritual og vores søn elsker det. 🌝✨Det er så tydeligt at mærke, at han går fra at være i gang til at vide, at nu er det tid til at putte og slappe af. Samtidig giver det så meget nærvær og den dejligste kontakt, hvilket ikke kun gavner vores søn, men også os forældre. Det er simpelthen den dejligste måde at sige godnat på.😴 Vi vil ikke være foruden denne stund da vores putning tilmed er blevet så meget nemmere og rolig.

Kurserne er super nemme at tilgå med gode optagelser og ikke mindst fantastisk vejledning. Man er ikke i tvivl og både min mand og jeg har kasternes ud i alle teknikkerne. Vi er så glade for kurserne og vil bruge det så længe vi overhoved kan ♥️

Der er ingen tvivl om, at det har hjulpet på vores søn!

- Stephanie, Mor til Samuel 5 mdr.

August 25, 2023

Kære Stephanie

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi bliver simpelthen så glade og stolte, når vi læser den. Du og din mand får lige netop det ud af os, som er vores mission.

Tak fordi, du tog dig tid til at dele.

Kærligst, Mie, Tina og Hanna

Take a closer look