See what reviewers are saying
Product op tijd geleverd. Goed te volgen op hun Track & Trace. Gehoortoestellen werken goed. Herken niet de negatieve reacties.
Binnen gekregen maar werken niet. Diverse keren een mail gestuurd voor retour adres maar reageren gewoon niet Kreegvwel antwoord dat ik hem goed moest opladen Maar echt niks noog geen reisje te... See more
hoorapparaat besteld op 12 juli2024. bestelling8981. IK kreeg regelmatig opvolging over stand van zaken ivm de verzending. Op 24 juli bericht: bestelling succesvol geleverd;Het apparaat zou in mijn... See more
Voldeed aan de verwachtingen.
Product op tijd geleverd.
Goed te volgen op hun Track & Trace.
Gehoortoestellen werken goed.
Herken niet de negatieve reacties.
Vi har easyhear sämsta bluff flretagbeställt och köpt hörlurar
Vi har beställt och köpt hörlurar, detta sedan 16/11 har inte sett eller fått några hörlurar, företaget skriver att dom inte hittar beställningen vilket är löjligt, dom har ju fått pengarna och det vem betalaren är, ändar att det en bluff företag akta er för att skicka någonting därifrån, sämsta reception till easyheat
EASYHEAR.NL MENSEN OPGEPAST ALS JE EEN…
EASYHEAR.NL MENSEN OPGEPAST ALS JE EEN BESTELLING DOET BIJ EASYHEAR EN U KRIJG HET NIET GELEVERD ,BIJ EEN MELDING BIJ DE FIRMA NEMEN NIETS VAN VERANTWOORDING VOOR DE BESTELLING ZE SCHUIVEN HET NAAR DE KOERIER.
HET NORMAALSTE ZAAK IS DAT ZE DE KOERIERS DIENST TE MELDEN WAAR DE BESTELLING BLIJF!
EN DE KOERIER TEKEND MET UW NAAM DAT IS WETTELIJK VALSHEID IN GESCHRIFTEN EN ZO HET PAKJE MEENEEM ZO KAN IK DAT VOORSTELLEN.
EASYHEAR.NL IS WAARLOZE SCHOP DIE HUN VERANTWOORDING NIET DOEN WAT DE NORMAALSTE ZAAK UIT WANT ZIJ BETALEN DE KOERIER.
CALLANT DANNY
Het zijn oplichters.
Het zijn oplichters.
Zeggen dat de apparaten zijn afgeleverd op mijn adres maar nooit wat ontvangen.
Verschillende mails gestuurd maar wordt niet op gereageerd. Ook niet op de tikkie.
Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn 104,99
Veel te groot en een miskoop van het…
Veel te groot en een miskoop van het jaar , je kunt het niet retour doen !! Helemaal naar China en geen adres ,
dus niet kopen zonde van je geld . Het apparaat is ook veel te groot steekt uit je oor 👂
EasyHear is een kleine dropshipper
EasyHear is een kleine dropshipper. Hier niet bestellen!
Bestelling komt niet aan en zij verwijzen naar de buitenlandse courier en die geeft niet thuis.
Vermijden! Nog beter: elke dropshipper vermijden.
Product blijkt volgens Trustpilot reviews ook nog bar slecht te zijn. Twee redenen om hier niet te kopen
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Twee keer defect toestel ontvangen en vervolgens geen geld terug.
Waardeloos
Met de bijgeleverde oorstukjes krijg ik het maar in 1 oor. Ik hoor er zo goed als niets beter mee. Waardeloos!
Binnen gekregen maar werken niet.
Binnen gekregen maar werken niet.
Diverse keren een mail gestuurd voor retour adres maar reageren gewoon niet
Kreegvwel antwoord dat ik hem goed moest opladen
Maar echt niks noog geen reisje te horen
Had voor levenslang garantie genomen maar allemaal niks
Zijn stelletje oplichters
Waardeloos bedrijf met zéér slechte hoorapparaten
Voor mijn 90 jarige vader heb ik bij EasyHear een gehoortoestel besteld van €104,99 en het was al vrij snel stuk, het zoemde enorm in zijn oren. Zó luid dat ik het zelfs aan de overkant van de tafel hoorde als hij het in had!
Op diverse email werd zeer laconiek gereageerd, o.a. dat de termijn van 14 dagen was verstreken om het te retourneren en dat het hen ontzettend speet dat mijn vader ontevreden was... ja ja!
De hoorapparaten bestellen ze in China voor een prikkie (zag ze na wat onderzoek op Aliexpress staan voor +/- €30,-) om ze vervolgens te verkopen voor de hoofdprijs aan oudere mensen... het zijn SCHAAMTELOZE oplichters!
Deze "goedkoop" is echt een duurkoop, bestel deze toep NIET a.u.b..
ik heb oor toestel gekocht met zelfs…
ik heb oor toestel gekocht met zelfs extra levenslang garantie betaald zo oortoestel ging goed voor 2 maand toen uit nieks ging de rechter oor kaput contact opgenomen meer dan 12 emails gewissild en wat ik krijg is escuses maar geen andere oplosing.dit is oplichterij
De gehoor apparaten werken goed bij…
De gehoor apparaten werken goed bij mij.
Wel zorgen dat de oren schoon zijn.
Even de juiste rubbers gebruiken.
En het volume afstellen.
Bij de inductie kookplaat gaan ze piepen.
Dat is het enige minpuntje.
De hoor apparaten zijn van slechte kwaliteit.
De hoor apparaten waren best snel geleverd, maar voor mij werkte ze niet, daar heb ik direct op gereageerd om ze terug te sturen. Bij Easyhear reageerde ze met wacht even je krijgt nieuwe toegestuurd, kortom daardoor verliep de 14 dagen termijn. De 2e set was net zo slecht allemaal bij geluiden waar je langzaam gek van werd. Maar geld krijg je niet terug helaas omdat door hun schuld de termijn is verlopen. Jammer maar ik voel me opgelicht.
Later moest ik het bestel nummer en mn naam en alles doorgeven maar ook dan hoor je niets meer dus toch oplichters.
Oanvändbar
Jag har hög kompetens på elektroniska apparater, främst radio/tele. F d signalofficer i armen. Har igår fått hem en easyhear hörapparat via Klarna. Ambitiös beskrivning och user guide. Vissa problem gör den helt oanvändbar. Dels sker det en elektronisk överhörning som resulterar i ett högfrekvent ljud i hörlurarna. User guiden peker på att det kan bero på att de mjuka örondomerna inte sluter tätt. Flera olika örondomer ingår i leveransen, men de går inte att applicera på apparaterna. Att leveransen tog ovanligt lång tid är kanske av underordnad betydelse. Jag vill inte betala produkten. Om den ska återsändas vill jag ha utrustning för detta.
Werkt voor geen meter
Werkt voor geen meter
Kan met geen mogelijkheid de apperaten in mijn oor krijgen.
Niet goed garantie werkt niet omdat er naar China moet worden terug gestuurd.
Vraag maar eens wat dat kost dus
€ 94,= door het putje
Tijdens mijn vakantie is het product…
Tijdens mijn vakantie is het product geleverd. Heb het nu net kunnen uitproberen. Ik krijg ze met geen mogelijkheid in mijn oren, zowel de kleinste als middelste maat oordopjes geprobeerd. Alleen een hoop hoge piepjes zijn het resultaat. Aanvraag gedaan om ze te retourneren, antwoord:”
Zoals beschreven in onze algemene voorwaarden is het terugsturen op eigen kosten, ons magazijn bevindt zich in China. Om je te helpen en problemen te voorkomen, bieden we een alternatieve oplossing: een terugbetaling van 30% en je mag het product houden. Op deze manier hoef je het niet terug te sturen en de hoge retourkosten te betalen, en helpen we ook het milieu. Als je hiermee akkoord gaat, stuur ons dan een bevestigingsmail.“. Daarna nog een e-mail met antwoord ; “Retourneren is niet mogelijk omdat uw verzoek al voorbij de retourtermijn van 14 dagen is.”
hoorapparaat besteld op 12 juli2024
hoorapparaat besteld op 12 juli2024. bestelling8981.
IK kreeg regelmatig opvolging
over stand van zaken ivm de verzending. Op 24 juli bericht: bestelling succesvol geleverd;Het apparaat zou in mijn brievenbus gedeponeerd zijn. Na controle, niets gevonden. info gevraagd bij easy heart, tot 2 maal. Geen antwoord. Bij vervoermaatschappij geinformeerd; geen antwoord. Betrouw deze zaak niet.
Heb een bestelling gedaan van oor…
Heb een bestelling gedaan van oor apparaat ,ze zeggen dat ze geleverd zijn ,al wel betaald ,en niet aangekregen,ook een paar keer een mail gestuurd,maar geen contact
levering van de easyhear oortjes…
ze zeggen dat ze geleverd hebben doch hebben helemaal niets ontvangen
Easyhear opgelicht
Easyhear binnen, maar werkt niet voor mij. Wil ze terugsturen, maar het mailadres reageert niet. Kortom opgelicht, want na 14 dagen kan je ze niet meer terugsturen. €94,— door mijn maag gesplitst.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.