Banner for Easy Life dienstencheques - Leuven | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Leuven | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Diestsestraat 146, 3000 Leuven, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Van de huidige kuishulp Flora ben ik zeer tevreden, zij ziet werk en haar werk is zeer goed gedaan. Met de vorigen minder goede ervaring. Hopelijk kan Flora heel lang blijven komen

Rated 4 out of 5 stars

Snelle vondst van poetshulp. Vlotte vervanging van poetshulp in vakanties/ziekte. Te verbeteren; ik heb geen persoonlijk aanspreekpunt bij Easy life, veel van hun processen zijn geautomatiseerd. Wat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel goede communicatie zowel per mail als telefonisch , de poetshulp doet zorgvuldig haar werk

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een huishoudhulp via dienstencheques vindt u bij Easy Life Leuven de ondersteuning die u zoekt voor een vlotter huishouden. We helpen gezinnen en alleenstaanden in Leuven en de omliggende gemeenten met een vaste huishoudhulp voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken. Ons team in Leuven denkt met u mee en zoekt een huishoudhulp die past bij uw gezin en uw planning. Dankzij onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen we snel schakelen en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding en een goede opvolging, ook nadat uw huishoudhulp is opgestart.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,889 reviews in the last 12 months

Write a review

Geen klachten.

July 15, 2026
Easy Life dienstencheques - Leuven | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Leuven | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊

Leuk om te lezen dat u tevreden bent.

Tevreden met poetshulp

Duidelijk met de communicatie

July 9, 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊
Fijn om te horen dat alles goed verloopt en dat u tevreden bent.

Rated 4 out of 5 stars

Van de huidige kuishulp Flora ben ik…

Met de vorigen minder goede ervaring.
Hopelijk kan Flora heel lang blijven komen

July 6, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met Easy Life.

Rated 4 out of 5 stars

Goeie opvolging en correcte werking

Goeie opvolging en correcte werking. Oplossingsgericht mee denken in situaties en deze correcte opvolgen en afhandelen. Personeel krijgt de juiste opleiding en weet wat ze moeten doen. Wanneer dit toch niet zo is, kijken ze intern naar een oplossing. Heel tevreden dus.

July 7, 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review 😊

Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!

Rated 2 out of 5 stars

Top kuishulp, slechte administratieve dienst

Geen telefoon opnemen, foute bedragen aanrekenen, aanrekenen wanneer poetsvrouw niet is geweest, beloftes niet nakomen. Kuishulp is wel top! Toegegeven de administratieve hulp die ik zocht was in 2025, mss al verbetering. Ik hoop het, want er w ook veel meer aangerekend administratief! Mocht ik niet zo’n goeie kuishulp hebben zou ik al weggegaan zijn…

August 13, 2025

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp. Het spijt ons dat u in het verleden een minder goede ervaring had met onze administratie. We blijven werken aan een betere dienstverlening en waarderen het dat u dit met ons deelt.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zo tevree war een ploeg dikke…

Ik ben zo tevree war een ploeg dikke mercie

June 16, 2026

Beste,

Bedankt voor uw warme woorden. Dat doet ons veel plezier! 😊

Rated 4 out of 5 stars

Een kuisvrouw die doet wat je vraagt

Een kuisvrouw die doet wat je vraagt. Zelf heel proper en netjes is. Zeer tevreden

July 2, 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

Goede samenwerking

Goede samenwerking - open en vlotte communicatie - goed personeelslid

July 1, 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat alles vlot verloopt!

Rated 5 out of 5 stars

Heel goede communicatie zowel per mail…

June 30, 2026

Beste,

Heel erg bedankt voor deze fijne review! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Behulpzaam en een heel goede…

Behulpzaam en een heel goede huishoudhulp

June 16, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als behulpzaam ervaart en tevreden bent over uw huishoudhulp 😊

Zie hierboven.

De ervaring met easylife zelf is prima. Correcte afhandeling van betaling dienstencheques en kosten; duidelijke communicatie.
De ervaring met de huishoudhulp is minder. Ze poetst niet zo grondig.

June 23, 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie en de correcte afhandeling van de dienstencheques en kosten 😊

We begrijpen dat u minder tevreden bent over de grondigheid van het poetswerk. Indien u hierover opmerkingen heeft, mag u dit zeker steeds aan ons melden zodat we dit kunnen bespreken en waar nodig bijsturen met de huishoudhulp.

Rated 3 out of 5 stars

Admin oké, opvolging kan beter

+ De opstart kon zeer snel, geen lange wachttijd.
+ Als de poetshulp extra tijd heeft, wordt dit steeds bericht - nog geen gebruik van gemaakt.

- Er wordt na de start niet opgevolgd of je tevreden bent van de poetshulp zelf.
- Wij gingen akkoord met een poetshulp die Engels spreekt, maar in ons geval is haar Engels zeer beperkt. In die mate dat het geven van specifieke opdrachten moeilijk is.

June 18, 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de opstart vlot verliep en dat u de flexibiliteit rond extra uren waardeert 😊

We begrijpen ook dat de beperkte kennis van het Engels soms een struikelblok kan vormen bij het doorgeven van specifieke taken. Daarnaast nemen we uw opmerking over de opvolging na de opstart zeker mee, zodat we onze dienstverlening verder kunnen blijven verbeteren.

Best tevreden

Te verbeteren; ik heb geen persoonlijk aanspreekpunt bij Easy life, veel van hun processen zijn geautomatiseerd. Wat je meer het gevoel geeft een nummertje te zijn.

June 15, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle opstart en de vlotte vervangingen bij vakantie of ziekte. We begrijpen ook uw behoefte aan een persoonlijk aanspreekpunt. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met uw kantoor via telefoon of e-mail. Onze collega's staan steeds klaar om u persoonlijk verder te helpen.

Rated 2 out of 5 stars

Werking van de poetshulp

Wanneer gaan we kunnen verwachten dat de poetshulp ook echt gaat poetsen en doen wat we vragen? Het is niet de bedoeling dat bij controle van de uitgevoerde poetsbeurt we vaststellen dat dezelfde plaatsen opnieuw niet gepoetst zijn. Oppervlakkig poetsen dat kunnen we zelf, maar zaken verplaatsen om er ook onder te kuisen is een betere optie. We blijven het tolereren maar er zijn grenzen. Indien het poetsen zich nog louter beperkt tot rondgaan met een Swiffer en stofzuigen, dan moeten we ons dringend vragen beginnen stellen over de deskundigheid van jullie personeel. Ik weet niet hoe deze mensen worden opgeleid en opgevolgd, maar ik stel de kwaliteit wel in vraag.

June 10, 2026

Beste,

We vinden het jammer te lezen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Uw opmerkingen werden intern doorgegeven en het kantoor zal hierover met u in gesprek gaan om de situatie samen te bekijken en een passende oplossing te zoeken. Op die manier kunnen we uw verwachtingen beter afstemmen en de dienstverlening waar nodig bijsturen.

Rated 4 out of 5 stars

Als de poetsvrouw/man niet kan komen…

Als de poetsvrouw/man niet kan komen wegens ziekte/verlof wordt mij altijd vervanging voorgesteld en dat loopt vlot.
Goede communicatie.

March 11, 2026

Dag Carol,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie en de vlotte vervangingen 😊
Bedankt om uw ervaring te delen.

Rated 5 out of 5 stars

Goede poetsvrouw die steeds op tijd is…

Goede poetsvrouw die steeds op tijd is en het hele huis grondig kuist. Een aanrader van formaat. Wij zijn zeer tevreden met de goede service van easylife.

May 4, 2026

Dag Jeannine,

Bedankt voor uw mooie feedback.
We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over uw poetshulp en onze service.

The Trustpilot Experience

Take a closer look