Company replied
Van de huidige kuishulp Flora ben ik zeer tevreden, zij ziet werk en haar werk is zeer goed gedaan. Met de vorigen minder goede ervaring. Hopelijk kan Flora heel lang blijven komen
Company replied
Snelle vondst van poetshulp. Vlotte vervanging van poetshulp in vakanties/ziekte. Te verbeteren; ik heb geen persoonlijk aanspreekpunt bij Easy life, veel van hun processen zijn geautomatiseerd. Wat... See more
Company replied
Heel goede communicatie zowel per mail als telefonisch , de poetshulp doet zorgvuldig haar werk
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques vindt u bij Easy Life Leuven de ondersteuning die u zoekt voor een vlotter huishouden. We helpen gezinnen en alleenstaanden in Leuven en de omliggende gemeenten met een vaste huishoudhulp voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken. Ons team in Leuven denkt met u mee en zoekt een huishoudhulp die past bij uw gezin en uw planning. Dankzij onze sterke aanwezigheid in de regio kunnen we snel schakelen en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding en een goede opvolging, ook nadat uw huishoudhulp is opgestart.
Diestsestraat 146, 3000, Leuven, Vlaams-Brabant, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Easy Life dienstencheques - Leuven | Huishoudhulp via dienstencheques

Met de vorigen minder goede ervaring.
Hopelijk kan Flora heel lang blijven komen

Goeie opvolging en correcte werking. Oplossingsgericht mee denken in situaties en deze correcte opvolgen en afhandelen. Personeel krijgt de juiste opleiding en weet wat ze moeten doen. Wanneer dit toch niet zo is, kijken ze intern naar een oplossing. Heel tevreden dus.

Geen telefoon opnemen, foute bedragen aanrekenen, aanrekenen wanneer poetsvrouw niet is geweest, beloftes niet nakomen. Kuishulp is wel top! Toegegeven de administratieve hulp die ik zocht was in 2025, mss al verbetering. Ik hoop het, want er w ook veel meer aangerekend administratief! Mocht ik niet zo’n goeie kuishulp hebben zou ik al weggegaan zijn…

Een kuisvrouw die doet wat je vraagt. Zelf heel proper en netjes is. Zeer tevreden

De ervaring met easylife zelf is prima. Correcte afhandeling van betaling dienstencheques en kosten; duidelijke communicatie.
De ervaring met de huishoudhulp is minder. Ze poetst niet zo grondig.

+ De opstart kon zeer snel, geen lange wachttijd.
+ Als de poetshulp extra tijd heeft, wordt dit steeds bericht - nog geen gebruik van gemaakt.
- Er wordt na de start niet opgevolgd of je tevreden bent van de poetshulp zelf.
- Wij gingen akkoord met een poetshulp die Engels spreekt, maar in ons geval is haar Engels zeer beperkt. In die mate dat het geven van specifieke opdrachten moeilijk is.

Te verbeteren; ik heb geen persoonlijk aanspreekpunt bij Easy life, veel van hun processen zijn geautomatiseerd. Wat je meer het gevoel geeft een nummertje te zijn.

Wanneer gaan we kunnen verwachten dat de poetshulp ook echt gaat poetsen en doen wat we vragen? Het is niet de bedoeling dat bij controle van de uitgevoerde poetsbeurt we vaststellen dat dezelfde plaatsen opnieuw niet gepoetst zijn. Oppervlakkig poetsen dat kunnen we zelf, maar zaken verplaatsen om er ook onder te kuisen is een betere optie. We blijven het tolereren maar er zijn grenzen. Indien het poetsen zich nog louter beperkt tot rondgaan met een Swiffer en stofzuigen, dan moeten we ons dringend vragen beginnen stellen over de deskundigheid van jullie personeel. Ik weet niet hoe deze mensen worden opgeleid en opgevolgd, maar ik stel de kwaliteit wel in vraag.

Als de poetsvrouw/man niet kan komen wegens ziekte/verlof wordt mij altijd vervanging voorgesteld en dat loopt vlot.
Goede communicatie.

Goede poetsvrouw die steeds op tijd is en het hele huis grondig kuist. Een aanrader van formaat. Wij zijn zeer tevreden met de goede service van easylife.