Ben over het algemeen tevreden. Meestal heb ik dezelfde poetshulp en dit is van groot belang . Ik ben geen liefhebber om altijd maar opnieuw iemand anders alles te moeten aanwijzen. Gelukkig volgen... See more

Company replied
Wij hebben een poetshulp die weet van aanpakken en werk ziet hetgeen natuurlijk belangrijk is. Ook een goede comunicatie met de zetel Maldegem
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Maldegem gezinnen en alleenstaanden in Maldegem en de omliggende gemeenten met een betrouwbare oplossing voor het huishouden. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij gaan samen met u op zoek naar een huishoudhulp die past bij uw wensen. Vanuit ons kantoor in Maldegem kennen we de regio goed en staan we dicht bij onze klanten. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding, zoeken naar een goede match en blijven ook na de opstart beschikbaar voor ondersteuning. Zo kunt u rekenen op een service die bij u past.
Stationsstraat 16, 9990, Maldegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Easy Life dienstencheques - Maldegem | Huishoudhulp via dienstencheques
Wij zijn al vele jaren een tevreden klant van jullie poetsbureau. Tot en met maart 2026 verliep de dienstverlening naar behoren.
Wij kregen wekelijks gedurende 4 uur huishoudhulp. De ene week kwam de poetshulp op dinsdag en de andere week op donderdag. Reeds geruime tijd hadden wij gevraagd om steeds op een vaste dag te kunnen komen, zodat er telkens een gelijke periode tussen de poetsbeurten zat. In maart werd meegedeeld dat dit aangepast zou worden.
Begin april is de situatie echter volledig verkeerd gelopen na de inzet van een nieuwe poetshulp. Mevrouw Gisele Spanoghe is nadien persoonlijk langs geweest en heeft zelf de problemen en de situatie ter plaatse vastgesteld. Wij gingen er dan ook van uit dat er een passende oplossing zou volgen.
Helaas is het daarbij gebleven. Sinds 7 april 2026 werd door jullie diensten geen enkel contact meer met ons opgenomen. Wij hebben geen verdere uitleg, opvolging of voorstel tot oplossing ontvangen.
Wij vinden dit bijzonder jammer. Na jarenlang klant te zijn geweest, hadden wij minstens een correcte communicatie en een degelijke opvolging van dit dossier verwacht. Niet alleen de problemen zelf, maar vooral het volledig uitblijven van verdere communicatie stelt ons teleur.

Ik heb gisteren een poetsvrouw verwacht, maar ze kwam niet...
Blijkbaar was ze niet de hoogte....
Ik doe ook zo een werk. Ik kom het ook tegen...
Het mag niet gebeuren he...

Poetshulpen ok. Altijd vervangin als iemand ziek is of in verlof. Duidelijke communicatie.

Wordt telkens snel ingelicht wanneer de poetsvrouw wel of niet zou kunnen komen en bieden dan eventueel altijd vervanging aan in de mate van de mogelijkheid!

Ben over het algemeen tevreden.
Meestal heb ik dezelfde poetshulp en dit is van groot belang .
Ik ben geen liefhebber om altijd maar opnieuw iemand anders alles te moeten aanwijzen. Gelukkig volgen ze in Maldegem alles goed op. Met dank daarvoor

Goede communicatie en opvolging van de poetshulpen. Qua poetshulp zelf kan je soms grote verschillen vaststellen in kwaliteit en zijn er behoorlijk wat afwezigheden bij de diverse poetshulpen. Maar we begrijpen dat het geen evidente sector is. Anderzijds hebben we nog geen enkel probleem vastgesteld op vlak van integriteit bij de poetshulpen, minstens even belangrijk als de kwaliteit van het poetsen want ze komen tot ver in je privésfeer. Zeker in het algemeen tevreden over als kantoor.

Ik ben direct geholpen om een huishoudhulp te krijgen om mij te helpen.

Goede huishoudhulp - bureau reageert correct en vlug, dus alles verloopt positief....

Vlotte en snelle communicatie. We hebben 1x lastminute poetshulp geannuleerd door onvoorziene omstandigheden en dit hebben ze niet doorgerekend.

Er wordt heel veel gewerkt met buitenlanders (geen enkel probleem hoor), maar vele van deze mensen hebben niet dezelfde cultuur wat betreft poetsen, vooral de Afrikaanse. Ze doen hun best en zijn super vriendelijk maar weten dikwijls niet hoe vb. een stofzuiger werkt ! Volgens mij kan hier gewerkt worden aan een betere soort opleiding op regelmatige basis. Ook heb je heel dikwijls andere personen die komen poetsen, zo kunnen ze je huis niet gewoon worden.

Ik werd steeds geduldig en vriendelijk te woord gestaan, geen klachten over.
Na enkele jaren dezelfde poetsvrouw te hebben moest er iemand anders gevonden worden omdat deze stopte met werken. En dit is heel moeilijk verlopen. Om de één of andere manier lukte het niet om iemand te vinden die bij ons paste. Ben ik te veeleisend, moest er op te korte tijd iemand anders gevonden worden? Ik weet niet wat het was. Het heeft er wel voor gezorgd dat na de zoveelste hulp ik naar een ander bureau overgegaan ben.

Ik heb een zeer goede poetshulp en steeds vriendelijk,het bureau zend me iedere maand de uren en dagen door

Vriendelijk personeel, goede informatie en heel tevreden over de poetshulp