Banner for Easy Life dienstencheques - Middelkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Middelkerke | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Zeedijk 39, 8430 Middelkerke, West-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Administratie is altijd verkeerd? Facturatie ook. Planning ook poershulp klaagt altijd dat hij van niets weet. Extra kostbis zeer duur te duur eigenlijk vandaar dat wij ook horen dat vele mensen hun... See more

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Al jarenlang klant bij Easy Life en nog steeds enorm tevreden! De communicatie verloopt altijd vlot, het kantoor denkt mee met de klant en eventuele vragen of wijzigingen worden snel opgevolgd.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vlotte toegang en communicatie. Goede dienstverlening. Aandachtspunt: wanneer je opgebeld wordt is dat een niet herkenbaar (Antwerps?) nummer. In tijden van veel fraude is dit hinderlijk voor de on... See more

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Middelkerke gezinnen en alleenstaanden in Middelkerke en de omliggende gemeenten met het huishouden. Of u nu hulp nodig heeft voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw verwachtingen. Ons team in Middelkerke kent de regio goed en staat klaar om u persoonlijk te begeleiden. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en zoeken een huishoudhulp die goed aansluit bij uw situatie. Ook na de opstart blijven we bereikbaar voor ondersteuning en zorgen we voor een goede opvolging.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,889 reviews in the last 12 months

Write a review

Snelle feedback

Snelle feedback. Steeds correct.

Easy Life dienstencheques - Middelkerke | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Middelkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Heel erg bedankt voor deze fijne review! 😊

Goede uitleg en vriendelijk

Goede uitleg en vriendelijk

June 3, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en feedback 😊

Je kan op hen rekenen

Vlotte communicatie met de organisatie, zeer kwaliteitsvolle medewerkster.

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en positieve feedback 😊

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben bestolen door de poetshulp…

Tijdens de dienst van de poetsvrouw zijn er juwelen gestolen. Ik heb hiervoor inmiddels aangifte gedaan bij de politie.
De communicatie vanuit het poetsbureau hierover is schandalig!

Beste,

Bedankt om dit te melden. Een melding van mogelijke diefstal nemen we bij Easy Life zeer ernstig. Ons kantoor heeft intussen geprobeerd je telefonisch te bereiken om dit discreet verder op te volgen.

Om de privacy van alle betrokken personen te beschermen, gaan we hier publiek niet inhoudelijk of met namen op in. We vragen je ook om de naam van de betrokken medewerker uit je review te verwijderen, zodat dit correct en discreet onderzocht kan worden.

Kan je je kantoor contacteren met de datum van de prestatie en meer informatie over wat er precies gebeurd is? Dan nemen we dit met de nodige prioriteit op.

Rated 5 out of 5 stars

Ik kan het bedrijf op zich moeilijk…

Ik kan het bedrijf op zich moeilijk beoordelen, maar mijn vaste poetshulp is formidabel.
Ik wil Cindy nog lang behouden en reken daarvoor op de (dure) administratie van easy life.

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊
We hopen dat u nog lang mag genieten van een proper huis.

Rated 5 out of 5 stars

Je kan steeds terecht met vragen en…

Je kan steeds terecht met vragen en zeer tevreden van de poetshulp

June 16, 2026

Dag Christine,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp. Bedankt voor uw feedback!

vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam

June 18, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score.

Werkregeling en stiptheid

Werkregeling en stiptheid

June 26, 2026

Dag Henri,

Bedankt voor deze fijne review!

Rated 2 out of 5 stars

Zonder mij te verwittigen

Zonder mij te verwittigen en zonder mijn poetsvrouw te verwittigen gooide Easy Life onze samenwerking volledig om. Van om de 14 dagen op maandag in de namiddag van 13u tot 16u naar de voormiddag 9u tot 12u; Niemand wist wie, wanneer en waarom onze agenda's veranderd waren ... larie en apenkoek !

May 25, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rond de planning. We begrijpen dat een wijziging in de afspraken zonder duidelijke communicatie erg vervelend is. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Al jarenlang klant bij Easy Life en nog…

Al jarenlang klant bij Easy Life en nog steeds enorm tevreden!

De communicatie verloopt altijd vlot, het kantoor denkt mee met de klant en eventuele vragen of wijzigingen worden snel opgevolgd. De huishoudhulpen zijn vriendelijk, professioneel en leveren uitstekend werk. Ook bij onverwachte situaties wordt er steeds naar een oplossing gezocht.

Wat ik vooral apprecieer, is de persoonlijke aanpak en de betrokkenheid van het hele team. Je voelt dat zowel klanten als huishoudhulpen centraal staan.

Een betrouwbare organisatie met een topservice. Zeker een aanrader!

June 25, 2026

Beste,

Wat een mooie review, bedankt 😊

Het doet ons veel plezier dat u al jarenlang tevreden bent over onze communicatie, opvolging en de inzet van onze huishoudhulpen. Fijn om te lezen dat u onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid zo waardeert.

goeie communicatie kantoor + poetshulp

het kantoor laat ons altijd op tijd weten als de poetshulp niet kan komen en biedt altijd vervanging aan. Kantoormedewerkers zijn altijd vriendelijke en hulpvaardig.

June 25, 2026

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u onze communicatie, de opvolging bij afwezigheden en de vriendelijkheid van ons team zo waardeert.

Snelle respons

Snelle respons, goede communicatie

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Hoge administratieve kosten

Wij zijn zeer tevreden over onze poetshulp Sabine. De administratieve kosten daarentegen vinden we wel zeer hoog.

Beste,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp 😊

We begrijpen ook uw opmerking over de servicebijdrage. Deze laat ons toe te investeren in administratie en planning, de ondersteuning van klanten en huishoudhulpen, en in de opleiding en begeleiding van onze huishoudhulpen, zodat we een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen blijven aanbieden.

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak

Beste,

Bedankt voor je fijne review!

Het kan niet beter

De poetshulp van Easylife werkt steeds nauwgezet en correct.
Bovendien is het een fijne vrouw die steeds goedgezind en vol energie haar taken aanpakt. Kortom het kan niet beter.

June 16, 2026

Dag Annie,

Wat een fijne woorden over uw huishoudhulp. Dat waarderen we enorm.

The Trustpilot Experience

Take a closer look