Banner for Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Leopold II Laan 258, 8670 Koksijde, West-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Heel goede poetshulpen, goede en duidelijke communicatie met bureau. Enig minpuntje: bij het aanbrengen van nieuw klanten krijg je een korting op de servicekost. ik had 2 klanten op hetzelfde momen... See more

Rated 4 out of 5 stars

Goed, dat er nog mensen zijn die willen poetsen. Jammer bij aanvraag om iemand Nederlands talig dat er daar niet genoeg rekening meee wordt gehouden,mij mama heeft iemand die ze nauwelijks verstaat

Rated 4 out of 5 stars

Ik kreeg heel snel een poetsvrouw voorgesteld, de eerste dame is jammer genoeg niet komen opdagen, maar de tweede wel en haar werk was van goeie kwaliteit. Ik vond de communicatie met het bureau wel... See more

Rated 4 out of 5 stars

Nu ben ik tevreden over de dame die komt poetsen. Bij het versturen van een mail naar Easy Life, krijg je een vlugge en vriendelijke reactie. Een puntje dat ik wel graag vermeld, ik ben sinds meer... See more

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een huishoudhulp via dienstencheques zorgt Easy Life Oostduinkerke ervoor dat gezinnen en alleenstaanden in Oostduinkerke en de omliggende gemeenten meer tijd krijgen voor wat echt belangrijk is. Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken, strijken of andere huishoudelijke taken? Dan zoeken we samen met u een huishoudhulp die aansluit bij uw verwachtingen. Als lokaal kantoor kennen we Oostduinkerke en de omgeving goed. We luisteren naar uw wensen, zorgen voor een goede match en begeleiden u tijdens de samenwerking. Dankzij onze persoonlijke aanpak en opvolging kunt u rekenen op een huishoudhulp waarop u vertrouwen kunt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,888 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

echte hulp is goud waard

zeer goede, efficiënte, vriendelijke en bekwame poetshulp. Correcte verwittiging bij afwezigheden.

June 30, 2026
Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Oostduinkerke | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Dank u voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Dit voor het kantoor van Oostduinkerke

Dit voor het kantoor van Oostduinkerke
Altijd hulpvaardg , top communicatie ,

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een zeer goede poetshulp sinds 3…

Ik heb een zeer goede poetshulp sinds 3 jaar

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊We zijn blij te lezen dat u al 3 jaar tevreden bent over uw huishoudhulp.

Geen klachten

Geen klachten

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

Dag Johan,

Fijn om te lezen dat alles goed gepoetst is. Bedankt voor uw review.

betrouwbaar

betrouwbaar, vriendelijk en efficient personeel

September 10, 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers 😊

Rated 3 out of 5 stars

Goede poetshulp maar ook nadelen

Onze poetshulp vie Easy Life is een zeer bekwame, lieve vrouw die enkel Frans spreekt, wat ons niet stoort. De administratie van Easy Life is ook behulpzaam wanneer er bvb vervanging nodig zou zijn. Maar daar wringt het schoentje. De vervanging is nooit echt bekwaam, dus ik ben ermee gestopt. Enkel nog mijn poetsvrouw. Een ander nadeel aan Easy Life is dat je helderziende moet zijn wat betreft ziek worden. Je moet twee weken op voorhand melden dat de poetshulp niet moet komen. ?!?! Dus dan lig ik met zware griep op de zetel en besmet ik potentieel mijn poetshulp omdat ik geen twee weken op voorhand wist dat ik ziek ging worden. En anders, als ik later afzeg, moet ik toch betalen. Met dat systeem ben ik het volledig oneens.

June 25, 2026

Beste,

Bedankt om uw uitgebreide feedback met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw vaste huishoudhulp en de ondersteuning vanuit ons kantoor. We begrijpen ook uw opmerkingen over de kwaliteit van vervangingen en onze annulatievoorwaarden. We nemen deze feedback mee en blijven werken aan een zo goed mogelijke dienstverlening.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over de poetsvrouw

Heel tevreden over de poetsvrouw. Eveneens tevreden over het bureau. Zeer goede communicatie. Werken steeds proactif. Stellen zelf vervanging voor als de poetsvrouw afwezig is.

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over uw huishoudhulp en onze communicatie, en dat u onze proactieve aanpak en vervangingen waardeert.

Zeer tevreden

Alles is prima goed

June 24, 2026

Wat fijn om te lezen 😊

Rated 5 out of 5 stars

Het personeel is zeer inschikkelijk en…

Het personeel is zeer inschikkelijk en voldoet aan de noden en vragen van de klant.

June 23, 2026

Dag Carie,

Bedankt voor deze fijne review!

Kantoor Oostduinkerke : Efficiënte werking en goede poetshulp

Efficiënte werking van kantoor in Oostduinkerke.
Ik heb ook geluk met mijn poetshulp die al jaren bij mij komt in Sint Idesbald en die zeer betrouwbaar, discreet is en perfect werk aflevert.
IK kan het enkel aanraden.
Sonia

June 23, 2026
Unprompted review

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel de werking van ons kantoor als over uw huishoudhulp 😊

Bedankt voor uw vertrouwen en voor de mooie aanbeveling. Dat waarderen we enorm!

Geweldige organisatie

Uiterst correcte, vriendelijke en flexibele organisatie met bekwame huishoudhulpen.

June 22, 2026

Dag Hilde,

Bedankt voor je fijne woorden. Dat waarderen we enorm!

Rated 4 out of 5 stars

Zeer vlotte en goede communicatie en…

Zeer vlotte en goede communicatie en organisatie.
Het appartement is proper maar soms zou het nog netter kunnen.

June 19, 2026

Dag Nele,

Bedankt voor uw review. We waarderen uw woorden enorm.

Met Easy life alles ok

Met Easy life alles ok, buiten dat ze heel duur zijn. Met mijn poetshulp gaat het wel minder. Was tevreden, maar de laatste weken totaal niet meer.

June 16, 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat u de recente evolutie met uw huishoudhulp als minder positief ervaart. Het kantoor heeft u hierover ondertussen gecontacteerd om uw opmerkingen te bespreken. Om uw huishoudhulp verder te ondersteunen, zal er bijkomende coaching worden voorzien.

Rated 3 out of 5 stars

Mijn ervaring met Easy Life is tamelijk…

Mijn ervaring met Easy Life is tamelijk goed. Ik werk samen met Easy Life Vilvoorde en Easy Life Oostduinkerke. Met het kantoor in Vilvoorde was het moeilijk om een huishoudhulp te vinden die bij me paste. Degene die er nu werkt is helemaal prima, maar er is zeker ruimte voor verbetering. Met Easy Life Oostduinkerke verloopt het makkelijker en ik ben heel blij met de huishoudhulp die (af en toe) bij mij werkt en wekelijks bij mijn mama

June 16, 2026

Dag Isabelle,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw huishoudhulpen. We lezen dat er nog ruimte voor verbetering is, daarvoor mag u steeds met het kantoor contact opnemen om te bekijken welke opleiding of begeleiding bij uw huishoudhulp passen.

Bedankt voor uw review!

Efficacité

Toujours une solution rapide à notre demande, aimablement, aides-menagères efficaces.

June 11, 2026

Bonjour,

Merci pour votre gentil retour 😊

Nous sommes ravis de lire que vous appréciez notre réactivité, notre disponibilité ainsi que l’efficacité de nos aides-ménagères.

Bien cordialement,
L’équipe Easy Life

Flexibele dienst

Flexibele dienst. Top!
‘Bijna’zeer goed; bijna omdat hoekjes ongekuist bleven (ook onder bed…), spinnenwebben in hoeken bleven, lampadairs onder stof blevenhangen en andere kleine vergetelheden achterwege de reinigingsronde bleven
Globaal in orde.

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u onze flexibiliteit en dienstverlening waardeert. We nemen ook uw opmerkingen over enkele gemiste details zeker mee en blijven ons inzetten om een kwaliteitsvolle service te bieden.

Rated 4 out of 5 stars

Tevreden over de poetsdame.Netjes en op tijd.

Tevreden over de poetsdame.

Beste Greta,

Fijn om te lezen dat alles goed loopt met uw huishoudhulp. Bedankt voor uw review!

Rated 5 out of 5 stars

Reeds twee jaar tevreden goed contact…

Reeds twee jaar tevreden goed contact zeer vriendelijke en goede betrouwbare poetsvrouw

June 9, 2026

Dag Claudine,

Wat fijn om te lezen dat u al twee jaar kan rekenen op uw huishoudhulp. Bedankt voor uw mooie review!

The Trustpilot Experience

Take a closer look