Februari een bestelling gedaan Bestelling niet compleet Bericht gestuurd kreeg pas een maand later reactie. Direct bestelnummer doorgegeven blijken mijn berichten niet aan te komen! Bestel voora... See more
See what reviewers are saying
Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... See more
Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... See more
Heb mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen en helaas tijdens het open maken van mijn pakketje heb ik het laten vallen en ze gelijk dezelfde dag een email gestuurt get verhaal voorgelegd en d... See more
Company details
Written by the company
Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.
Contact info
lodewijk napoleonlaan 18, 5616bb, eindhoven, Netherlands
- 0633218897
- info@easyswift.nl
- easyswift.nl
Replied to 61% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede communicatie en snelle…
Goede communicatie en snelle verzending. Ik had een aantal vragen en deze waren gelijk (op een zondag avond!) beantwoord. Ik had meteen een bestelling geplaatst en het pakket was de volgende ochtend al bezorgd. Met het product ben ik ook zeer tevreden.
Super product
Super product, hiermee ben ik echt verder geholpen en maakt het schoonmaken een stuk makkelijker
Artikel niet geleverd
1e levering niet geleverd. Gemeld en er is een tweede artikel opgestuurd.
Opnieuw niet aangekomen!
Gebeld en er werd domweg gezegd dat ik het zelf maar moest gaan regelen met DHL. Nadat ik aangaf dit niet correct te vinden werd ik bedankt en werd er opgehangen. Kortom een zeer slechte service en ervaring. Een ster is wat mij betreft nog te veel.
Geen goede ervaring
Aangekocht omdat het op de Dyson zou passen. Staat groot vermeld op de website. Na ontvangst bleek het niet te passen, moest het forceren. Contact gezocht met de klantenservice en zij gaven aan dat het wel zou moeten passen. Een beetje welles/nietes dialoog. Daarna geen reactie meer. Blijkbaar hadden zij mij teruggebeld, maar geen voicemail achtergelaten. Dus ik kreeg de indruk dat ze onbereikbaar waren. Uiteindelijk via social media kanaal weer in contact gekomen. Ze vroegen mij om foto’s. Ik heb een video gemaild waaruit bleek dat het niet goed samengaat met de Dyson. De enige reactie: als u zich misleid voelt stuurt u het toch gewoon terug?
Heb je een Dyson zou ik het product niet aanraden. Met een gewone stofzuiger werkt het redelijk. Maar op basis van mijn ervaring met de klantenservice zou ik het niet aanraden.

Reply from Easyswift
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.