Eca Apeldoorn Reviews 3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Absolute leugenaar

Absolute leugenaar. Alles wat hij aangaf klopte niet. Geen distributieriem vervangen, geen groot onderhoud, verkeerde km-stand, niet de banden zoals aangegeven en nog veel gebreken na de aankoop. Neemt niet op of koppelt terug. Sympathiek op eerste blik maar zeer onbetrouwbaar helaas.

December 24, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Komt afspraak niet na!

Ik heb ongeveer dezelfde ervaring met ECA als hierboven beschreven. Begin 2023 kocht ik daar mijn T4. Ik had drie redenen om deze bus te kopen:
Automaat omdat ik reumapatiënt ben.
Benzine vanwege milieuzones.
Standkachel voor off grid kamperen.
De auto rijdt als een zonnetje maar
een dag na aankoop bleek de Standkachel niet te werken en heb ik Pim op de hoogte gesteld van het probleem. Hij zou dit nog in orde maken wanneer hij tijd had. Om een lang verhaal kort te maken:
Tot najaar 2023 geprobeerd hiervoor een afspraak te maken. Alle vormen van contact zoeken werden vanaf dat moment genegeerd. E-mail onbestelbaar
Telefoon en Whatsapp ook geen reactie, ook geen reactie op brieven, aangetekende brief kreeg ik ongeopend retour. Totaal respectloos!
Uiteindelijk zelf een nieuwe Standkachel in laten bouwen. Kosten: ruim € 3000,00
Reden hiervoor was dat er geen onderdelen voor deze kachel te verkrijgen waren en de kachel compleet afgeschreven was. Ik heb Pim aansprakelijk gesteld maar door onvoldoende bewijs is dat afgewezen. ECA dekt zich goed in tegen klachten. Ze zijn ook geen lid van de BOVAG. Wees gewaarschuwd!

February 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na aankoop/opdracht ging het al niet goed

Na aankoop/opdracht ging het al niet goed, de levertijd werd bij lange na niet nagekomen, werd uiteindelijk 3 maanden later. We moesten er zelf steeds achteraan en werden niet actief op de hoogte gehouden van levertijd en wanneer er weer een mijlpaal gereed was.
Bij oplevering waren we wel blij met de inrichting, deze was goed en netjes gedaan....alleen binnen een zeer korte termijn hadden we al problemen met de versnellingsbak een aandrijfassen van de VW-bus. Deze waren namelijk versleten. Dit hebben we zelf bij een gespecialiseerd bedrijf laten constateren omdat de medewerking bij ECA volledig ontbrak. Bij ECA kregen we in eerste instantie ook geen gehoor op onze klacht. Na meerdere keren bellen/appen en mailen kwamen we tot een "coulance" oplossing. Dit duurde ondertussen ook al weer 3 maanden. Deze werd naderhand weer ingetrokken. Men kwam toen met een "slikken of stikken" voorstel, totaal niet reëel. Daar zijn we niet mee akkoord gegaan. Ook aanspraak maken op garanties (mondeling door ECA afgegeven en wettelijke garantie) gaf geen resultaat. Uiteindelijk dit zelf laten repareren +/- 4000,- euro extra. Wees dus vooral erg kritisch (zou het niet meer doen) bij het afnemen van een bus vanuit ECA, ze sluiten niet voor niets alles uit omdat deze bussen van een bepaalde leeftijd zijn met de nodige km-ers. (zie hun alg voorwaarden)Daarbij kregen we ook nog eens na de taxatie van de verzekeraar te horen dat de inbouw niet voldeed aan de wettelijke veiligheidsbepalingen. Er was geen gas-bun/kast gemonteerd. Je zou verwachten dat een camperbouwer hiervan op de hoogte moet zijn. Het aankaarten bij ECA gaf ook geen reactie/resultaat waardoor er weer extra kosten bijkwamen. Omdat de communicatie veel via de telefoon of app ging, of er was helemaal geen reactie, hebben we vanaf het melden van het eerste probleem alles op de mail vastgelegd. Hier was ECA niet content mee en er werd ook niet op gereageerd of veel te laat. Ons advies; weet waar je aan begint en laat alles in detail vastleggen voordat je met ECA in zee gaat.

September 1, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look