Myrefri på INGEN måde. Men lyserøde fliser er der 100% garanti for. Så mangler dine fliser en flot lyserøde farve i flere måneder så blot drys myregift ud over dem. Farven holder længe efter flere s... See more
See what reviewers are saying
Ecostyle ukrudsfri er et meget dårligt produkt. Midlet lader sig ikke let opløse i vand, men lægger sig blot som en meget fedtet gul hinde oven på vandet. Bruger man sprøjteflaske bliver sprøjten hur... See more
For lang leveringstid..... Bestilte torsdag, og ordren blev først pakket/sendt mandag. Synes alle andre kan finde ud af at sende, enten på dagen eller dagen efter har stadig ikke modtaget produk... See more
Skriver lige så andre godtroende personer ikke falder i myregift fælden. Eco style myrefri til opløsning i vand (4 spiseskeer til 1 liter vand) har altså overhovedet ikke den ønskede virkning.... See more
Company details
Written by the company
Gør havedrøm til drømmehave. Vi inspirerer og rådgiver dig om livet i din have, så du kan få sunde og flotte planter, samt blive fri for alger, ukrudt og skadedyr.
Hvidkærvej 17, 5250, Odense, Denmark
- support@ecostyle.dk
- ecostyle.dk
Replied to 5% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Muse og Rottefri
Virker overhovedet ikke!!
Plat og humbug - har placeret protectoren nærmest
ovenpå gulvet hvor der gnaves og der er ingen gardiner eller noget andet til at dæmpe.
349.- lige ud af lommen jeg egentlig ikke havde råd til.
Surt
EDIT - har læst jeres svar og rettet anmeldelse.
Mange har det problem at der ikke kan sættes fælder -
jeg læste kun annoncen som var den effektiv.
Men tak for svar

Dårlige produkter.
Dårlige produkter.
Jeg købte 3 x 4 sølvfiskfælder. De har stået 3 uger i huset og har INGEN fanget, trods det af sølvfiskene drøner rundt om fælderne.
Adspurgt ECOstyle pr mail, fik jeg bare at vide at jeg er uheldig !!!
Ja, uheldigt at have købt deres produkter...... Føler mig snydt

Reply from ECOstyle A/S
Ikke fanget 1 eneste flue på 2 måneder.
Jeg købte jeres ECOstyle FlueFri Bananfluefælde. Den var dyr nok for et stykke plastik til gengælde har den ikke fanget 1 ENESTE flue på 2 måneder. Klister fælderne jeg satte op efter fangede 40-50 så det er ikke fordi den ikke havde chancen.
Jeres musefælder står IKKE mus ihjel
Jeres musefælder står IKKE mus ihjel.
Jeg har købt 4 fælder og fanget mus i alle og ingen af dem var døde.
Jeg er møj bange for mus, og kan ikke selv tømme dem eller slå musen ihjel, så det vil sige at jeg hvergang må ringe efter en ven, der kan hjælpe, hvilke ikke altid er muligt.
Hvordan man sælge noget som virker så dårligt ?????
Købte deres bananflue fanger til 125,00…
Købte deres bananflue fanger til 125,00 kr. Aldrig har jeg følt mig mere snydt. Den virker ikke , der gik 2 fluer i fælden. Har udskiftet den med en lille skål med eddike som virker fortrinligt .
Musefælden til fangst af levende mus er…
Musefælden til fangst af levende mus er ikke god nok. Musene kan sagtens kæmpe sig ud af fælden og sprænge “vippen” !

Reply from ECOstyle A/S
Deres Ferramol sneglemiddel er en…
Deres Ferramol sneglemiddel er en "lifesaver" i år :) Føj hvor er der mange snegle hehe. tak for jer! ❤️
Var lidt skeptisk
Var lidt skeptisk, men myrefri virker rigtig godt og når man ringer ind til kundeservice, så er de søde og hjælpsomme 👌 Jeg er en fremtidig kunde 😁
Myrefri på INGEN måde
Farven holder længe efter flere skybrud og tåler endda sæbevand.
ELENDIG kundeservice efter forespørgsel om hvordan man fjerner farven. Blot en kopi af hvordan produktet skal bruges og forklaring hvorfor farven er der. Som man også kan læse på pakken.
Myrefri Ecostyle har overhovedet ingen…
Myrefri Ecostyle har overhovedet ingen virkning. Pengene er smidt ud i luften. Gik over til dette produkt, da det skulle være mere klimavenligt. Det nød myrerne så godt af. Æv.
Muldvarpeskræmmer (lokker)
EcoStyle muldvarpeskræmmer er splid af penge. Der kommer nye skud op mindre end 50 cm fra apparatet. Køb hellere sakse eller lignende

Reply from ECOstyle A/S
Har brugt deres Lokkemad til mus og…
Har brugt deres Lokkemad til mus og rottefælder. det virker mega fint.

Reply from ECOstyle A/S
Efter 2 gange med færdigblandet…
Efter 2 gange med færdigblandet sprøjtegift - intet resultat. Forstår godt det er et ufarligt ukrudtsmiddel for miljøet.
Det er sidste gang.

Reply from ECOstyle A/S
Efter 4 gange sprøjtning med Ukrudtsfri…
Efter 4 gange sprøjtning med Ukrudtsfri mod mælkebøtter i år, er jeg lige vidt, det virker kun på bladene og ikke rødderne.
Så min anbefaling er, at det er spild af penge.

Ecostyle fluefri virker ikke
Ecostyle fluefri virker ikke, har haft 3 spiraler hængende i ca.4 uger, og der er 2 myg på den ene, og vi er helt væk i fluer, så det er en ommer Eco style
Blommeviklerfælde
Blommeviklerfælden virker overhovedet og slet ikke. Jeg hængte endda en op for hvert blommetræ, selvom det vurderes at være unødvendigt. Ecostyle gør opmærksom på at fælden udelukkende er til monitorering. Men det kan den tydeligvis ikke. Det er virkelig et elendigt produkt.
Ecostyle fælder til sølvfisk virker…
Ecostyle fælder til sølvfisk virker overhovedet ikke. Ikke en endte i fælden efter 2 uger, hvor jeg så dem løbe rundt om fælderne. Spild af penge. Da jeg købte nye fælder fra et andet mærke, gik de allesammen i fælderne. Glem Ecostyle!
Meget dårligt
Meget dårligt. Virker ikke.
Købte Svampefri til roser.
Køb ikke Ecostyle
Musefælde
Ajjj, jeg har lige måttet tømme en musefælde, hvor musen absolut ikke var død. Det stakkels dyr sad fast med halsen som den vel skal, men absolut ikke død. Det er altså dyrplageri!
Jeg har et sæt "Mouse & Rat free" fra…
Jeg har et sæt "Mouse & Rat free" fra ECOstyle som ved hjælp af ultralyd skulle skræmme mus og rotter bort. Den ene sidder 75 cm fra min affaldsspand den anden i mit soveværelse. Bægge steder har jeg obseveret flere mus i den uge de har været tilsluttet. Så konklutionen er at de overhovedet ikke virker. Fup og svindel, Hvis det var muligt at give nul stjerner havde jeg gjordt det.