Vi har besøgt skolen to gange med vores søn, sidst under et praktikophold. Det viste sig at være en utrolig god og tryghedsskabende oplevelse, at efterskolen tager kommende elever ind et par p... See more
See what reviewers are saying
Min datter havde en succes oplevelse i sin praktik periode og følte sig set. Syntes det er en kanon idé med praktikken, så de unge mennesker prøver efterskole livet og ved hvad det indebære
Vores søn var i Påske praktik på HELLE Efterskole - og det er nu helt sikkert den Efterskole som han gerne vil starte op på efter Sommerferien. No news er good news, og vi hørte INTET fra ham under... See more
Trygt og spændende
Vi har besøgt skolen to gange med vores søn, sidst under et praktikophold.
Det viste sig at være en utrolig god og tryghedsskabende oplevelse, at efterskolen tager kommende elever ind et par prøvedage. Her finder både elever og skole ud af, om de passer sammen.
Vores dreng glæder sig til at starte.
Meget imponerende var det, at skolens nuværende elever tager del i rundvisning og står stærkt i, at de kan dele ud af deres historier. Det viste os at skolen kan altså noget med de unge mennesker og vi er som forældre trygge ved at sende vores dreng afsted.
Efterskolen kommer anbefalet fra Epilepsi hospital Filadelfia.
Vi ser frem til et godt samarbejde.
Efterskole Helle
Lærernes samspil med eleverne
Lærernes samspil med eleverne og det menneskesyn vi møder på Efterskolen Helle, ser vi frem til, at vores dreng skal opleve. Mark og Vibe Winckles
Super professionelle og nærværende…
Super professionelle og nærværende lærere. Det giver stor trykhed for både børn og forældre.
Påske praktik på HELLE…
Vores søn var i Påske praktik på HELLE Efterskole - og det er nu helt sikkert den Efterskole som han gerne vil starte op på efter Sommerferien. No news er good news, og vi hørte INTET fra ham undervejs ...
Virker til at HELLE favner og ser hver enkelt elev som de er. Hatten af og vi krydser fingre for et god oplevelse til sommer
Min søn var i praktik og de dage…
Min søn var i praktik og de dage mærkede han ikke sin " sygdom" og en følgte sig for første gang i sin skole tid sig acceptere og hørt for den han er jeg fik en dreng hjem med smil i øjnene som har været væk længe og et stort ønske om og starte
Fra sorg og krise til trivsel og glæde.
Vores datter med AA har været i påskepraktik 2026. Hun kom 1 dag senere pga en tragisk krise situation hjemme. Ved ankomst til skolen mødte vi stor forståelse og åbne arme. Vores datter blev mødt, set og forstået. Vi ser vores pige med smil, grin og liv i øjnene igen. Af hjertet tak til Efterskolen Helle.
Vores søn har været i 4 dages praktik…
Vores søn har været i 4 dages praktik på Helle, og kom meget glad hjem efter et spændende og meget trygt ophold hvor han oplevede opmærksomme voksne- og mange af dem- og mange spændende aktiviteter og nye bekendtskaber. Han har virkelig haft en god og meget tryg oplevelse. Mange tak for det!
Plads til alle
Min søn har været i praktik i vinterferien og havde en helt fantastisk oplevelse. Pludselig at befinde sig et sted hvor man føler man hører sig hjemme. Vi føler os taget godt hånd om i denne proces som er helt ny for os og ser frem til et kommende samarbejde.
Vores søn har lige fuldført 4 dages…
Vores søn har lige fuldført 4 dages praktik i vinterferie, og sikker en fantastisk oplevelse. Han var så tryg at han ringet ikke hjemme, og ved slutning, havde allerede bestemt linjer for de næste 2 år. Nu glæder vi os til August. Tak for denne tryg og dejlig oplevelse.
Praktik uge 42 og uge 7
Min datter har været i praktik både i uge 42 2025 og her i uge 7 2026. Det har været en stor oplevelse og gav hende mulighed for at mærke og fornemme stedet og ikke mindst en erkendelse af at der er andre der vil hende. Efterskolen Heller er et godt valg hvis de ordinære skoletilbud ikke rækker. Der er voksne der altid er klar til at hjælpe med at løse problemer og til at interagere med de andre unge. Stu eleverne er også en stor hjælp på skolen. De er gode til at lave ting med efterskoleeleverne. Skolen, Lærerne og Stu eleverne får de bedste anbefalinger herfra. Min datter starter til august 2026.
En god oplevelse for vores datter
Vores datter har været i praktik i uge 7 (2026) og havde en rigtig god oplevelse. Hun fortæller at selv i svære perioder, blev hun mødt hvor hun havde brug for det, og vi blev informeret eller selv snakkede med hende, for at hjælpe. Vi oplever både som ung og forældre at der er godt samarbejde og hjælpsomhed, fra alle lærer og vi har stor respekt for deres store arbejde og dedikation som de levere hverdag, for at hjælpe de unge mennesker, og møder dem hvor de er.
Vores søn var på Boot Camp her i uge 7
Vores søn var på Boot Camp her i uge 7. Det var en kæmpe succes og gav ham et enormt selvværdsboost og lyst til at imødegå det kommende efterskoleliv.
Tusind tak for alle de dygtige medarbejdere, som har mødt ham, der hvor han er - både socialt og fagligt.
Har man et barn i faglige vanskeligheder, eller som synes det er svært at gå i skole, eller som ligger indenfor AuDHD-feltet, er Efterskolen helle helt klart værd at se nærmere på.
Vi er ikke i tvivl, og det er vores søn heller. Han er klar på at starte enten i 8. eller 9. klasse.
Optagelsesforløb
Rigtigt fint optagelsesforløb med “Boot Camp” hvor skolen og kommende elever kan “se hinanden an” inden beslutning om ansøgning og optagelse.
Kan helt sikkert mindske de “første ugers” frafald og hjemsendelser, der er oplevet på andre efterskoler.
Indtrykket af skolen er, at de oprigtigt brænder for sagen, med tage hånd om de unge der, af den ene eller anden årsag, ikke “passer ind” i et alm. kommunalt skolesystem.
Efterskolen Helle hvor unge mennesker vokser og bliver mere selvstændig
Min søn Magnus har været i elev-praktik i 4 dage i uge 7 i 2026 på Helle efterskole med henblik på at han skal starte der i skoleår 26/27
Han er en dreng af meget få ord, men da vi hentede ham snakkede han uafbrudt i 20 min( positivt) hvilket vi aldrig har oplevet.
Jeg har virkelig respekt for de lærer som arbejder på Helle, deres store arbejde med så mange unge mennesker med blandt dirknose.
Jeg ved selv som forældre hvor hårdt det til tider kan være, at have et barn med udfordringer.
Jeg er 110% tryk ved at overlade lade min søn i deres varetægt, og stoler på at de gør hvad der skal til for at min søn vokser og bliver mere selvstændig🫶🏻
Datteren hjemvendt fra praktikophold
Datteren hjemvendt fra praktikophold. Fuld af oplevelser og personlige succes historier. Lærer der griber hende i de svære situationer, giver nye redskaber og vinkler på hende selv. Tager sig tid og forstår hende. Køkkenet, der rummer de personlige madpræferencer og der er altid frugt, som back up plan. Største ønske, er at starte på Efterskolen Helle.
Min datter har været i praktik i 4 dage…
Min datter har været i praktik i 4 dage på efterskolen Helle.
Har inden opholdet været meget isoleret men oplevede på de 4 dage et fællesskab, det at få venner og møde lærer der er opmærksomme.
En rigtig god oplevelse og vi sender ansøgning til skolestart efter sommerferien.
Jeg har valgt at tage min datter ud…
Jeg har valgt at tage min datter ud grundet manglende samarbejd mellem skole og hjem og manglende information om min datter der er kommet til skade.
Dygtige og omsorgsfulde lærere
Skolens dygtige og omsorgsfulde lærere, især vores kontaktlærer, har været en stor del af den positive oplevelse vi har haft med efterskolen Helle. Vi har oplevet stor forståelse og fleksibilitet omkring særlige udfordringer og vores søn er blevet udfordret tilstrækkeligt, blevet meget mere selvstændig og glæder sig nu til et år mere.
Efterskolen Helle kan STÆRKT frarådes
Efterskolen Helle er nok den ringeste skole jeg nogensinde har gået på. Jeg gik der fra d. 9 Januar 2024 - 28. Juli 2025. I min praktik uge på skolen glamouriserede de skolen som et sted alle kan passe ind uanset hvilke udfordringer man end kunne have. Mine forældre og jeg blev lovet at mine diagnoser og allergier ville der blive taget hånd om og at de ville gøre alt for at jeg fik den bedste tid hos dem. Da jeg så starter på skolen d. 9 Januar, viste de ikke engang at jeg ville starte den dag, og der var enorm kaos da de skulle finde et værelse til mig. Jeg fik intet af vide om hvor mine timer var, eller hvornår noget på skolen foregik. Jeg fik efter en uges tid en kontakt lærer som ikke virkede særlig erfaren i hvordan man håndterer børn/unge med diagnoser. I den tid jeg har gået på skolen har jeg oplevet følgende:
Medicin givet på forkerte tidspunkter
Medicin givet til de forkerte elever.
Mobning af lærere.
Mobning af elever.
Ubehagelige kommentarer fra lærere om min krop.
Ubehagelig kommentar om hvad jeg spiser.
Allergier bliver ikke taget alvorligt.
Elever der laver overgreb på hinanden næsten dagligt.
Trusler fra andre elever.
Racisme.
Tyveri lavet af elever mod andre elever for flere hundrede kroner.
Og mange flere ting der ALDRIG burde ske på en skole.
Jeg føler mig svigtet som elev, med de ting de siger høj og helligt at de vil gøre for en, men som aldrig er sket i min tid på skolen.
Skolen gør intet ved de problemer der sker lige foran dem.
Det føles enormt usikkert at gå på den skole når man ofte ser slåskampe midt på gangen, og en lærer ikke mere end 15 meter væk intet ser før skaden er sket.
Den her skole tænker mere på pengene de får ud af vores forældre end de gør om hvordan vi har det.
Det virker virkelig uprofessionelt af en “specialskole” at de ikke er blevet uddannet i håndtering af de forskellige diagnoser.
Jeg har oplevet lærere der har sagt til mig efter jeg har spurgt om der er lavet allergi venlig mad, at jeg enten skal stoppe med at være “kresen” og at så måtte jeg jo sulte.
Jeg har oplevet at jeg kom til at spise noget jeg var allergisk overfor og blev skældt ud af en lærer da jeg bad om min allergi medicin, men fik af vide at jeg jo bare kunne have ladet være med at spise det, og blev nægtet min allergi medicin.
I de weekender jeg har været der har jeg oplevet at der ikke er nok mad til alle og at man oftes gik sulten i seng.
Jeg har fået at vide at mine kroniske smerter ikke er ægte og at jeg bare skal komme over det. Og er dermed blevet nægtet adgang til smertestillende.
Gang på gang er jeg blevet løjet over for af forstanderen om at han lovet han ville gøre noget ved stort set alt nævnt foroven, men der skete aldrig noget ved det.
Jeg ville aldrig foreslå denne skolen til selv min værste fjende, så dårligt er Efterskolen Helle.
Dog ville jeg sige at den eneste gode ting man får ud af skolen er de venner man får.
Og at læreren Kathrine er nok den eneste lærer som faktisk aktivt prøver at gøre noget ved de problemer man har og giver en de pauser man har brug for.