Jeg har selv fået stedet anbefalet og blev bestemt ikke skuffet. Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med en brugt-bil-bytte-handel hos Martin (og Martins rare far) ved Egå Bilhus. Der er en me... See more
See what reviewers are saying
Egaa Bilhus er stedet du skal tage hen, hvis du vil have god/jordnært service. De kunne klare nummerpladser+bytning af bil og salg af bil på ingen tid, og på kort varsel. Derudover nogle gode og... See more
Processen var lidt lang, men afsluttes til vores tilfredshed. Vi købte en brugt Mercedes C220D og efter et par justeringer virker alt upåklageligt 😊 Handler gerne med Martin en anden gang
Stor anbefaling til Egå Bilhus
Stor anbefaling til Egå Bilhus. Jeg købte min første bil ved Martin, hvor jeg fik super god og professionel vejledning. Han har været super reel og ærlig at handle med. Jeg kommer helt sikkert gerne tilbage, når der skal købes bil igen.
Egå bilhus kan varmt anbefales!
Vi faldt over en bil på internettet, og tog turen fra Nordjylland til Egå. Her blev vi mødt af en professionel og flink ejer..
Vi købte en god brugt bil og alle aftaler og andet blev overholdt til punkt og prikke!
Stedet kan varmt anbefales til andre der skal handle brugt bil, som gerne vil have en god og behagelig service!
Mvh Charlotte og Peter 😊
Tommel op
Købte bil hos Martin fra Egå Bilhus, og kan ikke andet end være tilfreds.
Alle de aftaler der er blevet indgået er blevet overholdt til punkt og prikke. De fejl jeg har fundet på bilen er blevet rettet uden nogen som helst form for diskussion. Så er det jo svært ikke at være en tilfreds kunde.
Kan jeg anbefale at handle der? 100% sikkert. Jeg vil ikke selv være bleg for at handle hos dem igen.
Jeg har købt en dejlig fin bil
Jeg har købt en dejlig fin bil. FED bil.
God service. Et godt sted at købe en brugt bil. Jeg anbefaler andre at købe bil der.
Morten Pomfrit
Hvis man vil handle med en seriøs brugtvognshandler!!!
Egå bilhus er det rette sted at købe sin bil! Jeg har været omkring flere brugtvognsforhandlere, men synes altid jeg har betalt overpris. Hos Martin får man en super god service og en bil der er i top til en god markedspris.
køb ik bil der ,,,,de ringer ikke…
For 14 dage ringede jeg ang en bil (det var en torsdag) får så at vide ved niels at der kommer en om fredagen for at kigge på den,men han skal nok ringe tilbage fredag mellem 16 og kl17,,,han ringer så ikke,,,,,,om søndagen ringer jeg så igen ,får så at vide ved niels at han ikke kan sige om den er solgt før om tirsdagen når martin kommer hjem fra ferie,men han skal nok ringe til mig tirsdag,,,,han ringer ikke,,,,,torsdag ringer jeg så igen ,,hvor jeg snakker med martin ,,han fortæller så bilen er solgt,men jeg kan komme forbi og få en kop kaffe og en flaske rødvin som et plaster på såret,det er sgu dårlig service ikke at ringe tilbage,,,,,kan så se at bilen stadig er på deres side,,men den skal måske bare bruges til at lokke folk til
Fremragende kanon godt sted at købe…
Fremragende kanon godt sted at købe bil. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg vil købe bil der igen.
Købte en fremragende Toyota Avensis der, som jeg er super tilfreds med. Der var nogen småting som skulle laves som blev lavet. Super god service og så er han til at få fat i. Fik den besked da jeg hentede bilen at hvis jeg fik problemer med bilen, skulle jeg bare komme og få det fikset. Alle hans biler er i god stand, så jeg kan kun anbefale Egå Bilhus. Det vigtigste af alt er at kunden er super tilfreds. 🌞
Super! - og ærlig - behandling!
Fandt en bil hos Egå Bilhus som jeg var meget interesseret i, men da det var lige op til nogle helligdage - og lukkedage hos min egen mekaniker - lavede jeg en aftale om at jeg havde et antal dage med forkøbsret på bilen.
Og aftalen blev overholdt til punkt og prikke. På trods af at der faktisk var flere interesserede købere i perioden (heraf én som faktisk bød 5000 extra for bilen), fik jeg som aftalt mulighed for at få bilen checket igennem hos min egen mekaniker, og endte med at købe bilen (til den annoncerede pris).
Hertil skal tilføjes at min mekaniker jo faktisk fandt nogle ting som skulle udbedres, og at Egå Bilhus var særdeles rimelige i forhold til at udbedre alle de væsentlige ting u/b. Jeg kan kun sige at det var en yderst positiv oplevelse at købe bil hos Egå Bilhus, og kan kun anbefale stedet!
Køb ikke bil der.
Indbegrebet af hvad man kan kalde en brugtvogns forhandler. De solgte mig en bil hvor motoren var slidt op. Ja jeg ved det, jeg var dum og naiv. Meget dyre lære penge. Betaler på 3 år stadig af på billån, først færdig efter 4 år. De er søde og rare og taler dig efter munden og holder dig hen. Snyd og bedrag.
En god oplevelse
Fik byttet mine 2 ældre biler for en nyere(stadig 12 år gammel) bil. Rar betjening og ingen problemer overhovedet.
Jeg kan kun anbefale at købe din næste bil fra Egå Bilhus :-)
Egå Bilhus havde den biltype
Egå Bilhus havde den biltype, som jeg ledte efter. Jeg tog derud og blev positivt overrasket over alle de flotte, brugte biler der var til salg, og den finish, som de havde. Martin tog min egen i bytte. Fik endda 4 nye helårsdæk istedet for at skulle bøvle med sommer- og vinterdæk. Der blev byttet rundt på radioer, så jeg fik mit handfree med over. Derudover fik jeg at vide at opstod der problemer, så skulle jeg bare komme. Alt i alt så stor en positiv oplevelse, at det er der jeg i fremtiden vil handle, fordi jeg har fået stor tillid til Martin. En rigtig dejlig og positiv oplevelse.
Jeg har læst her på siden, at der er en der klager over at den bil, som pgl havde set på var blevet solgt, da den pgl efterfølgende vendte tilbage for køb. Det er unfair at skrive det på Trustpilot, da firmaet ikke reserverer biler. Man skal tage en beslutning. Jeg kunne heller ikke reservere min.
Anbefal gerne venner og bekendte til at se på brugt bil ved Egå Bilhus
Mvh Winnie
Super service. Ved køb at bil. Levering til aftalt tid. Kan kun sige god for det firma
Fantastisk familie ejet firma! God service og ærlige sælger👍🏼
Efter jeg blev skilt i efteråret 2015, stod jeg i en situation hvor jeg havde brug for en bil fra dag til dag! Der var ingen hjælp at hente mht billån i min bank, så stod faktisk i en ret dårlig situation. Egå Bilhus hjalp både med financering og leverede bilen dagen efter..... nysynet, vinterdæk sat på og sommerdæk pakket fint ind og lagt på bagsædet. Servicen er i top og personalet i Egå Bilhus er ærlige, pålidelige og helt igennem professionelle bilsælger. Køber min næste bil hos Egå Bilhus👍🏼
god service
For siden godt to måneder købte jeg en ældre Peugeot Partner der havde kørt godt 320.000 km.
Efter 14 dage opdagde jeg at bilen tabte olie.
Firmaet ordnede problemet hurtift og uden beregning, selvom der blev brugt reservedele til knap 2.000 kr.
I forbindelse med købet sørgede firmaet for nedvejning af bilen så jeg sparer ca 1.800 kr årligt.
Har lige fået regningen fra Skat.De ønske knap 1.300 kr, så allerede første år er der fortjeneste.
Alt i alt er jeg tilfreds med Egaa Bilhus og vil gerne anbefale det til andre.
Måske byder de ikke så meget for din brugte bil, så sørg selv for at sælge den til anden side, hvis du orker dette.
God og venlig service
Jeg købte bil i sidste uge- og fik en super god service.
Er enormt glad for min bil, og den kører som en drøm. Ærlig betjening og sælgeren var nem at forstå, og flink til at gennemgå bilen sammen med mig.
Kan kun på det varmeste anbefale Egå Bilhus
Nej nej nej
Hold nu det her er en brugt vogns forhandler som vil noget eller ikke vil noget.
1. Jeg kunne ikke få bilen til tiden.
2 Den kørte ikke ortenlig og det kunne han da ikke forstå.
3 Efter 6 måneder har han så haft bilen mere end 14 dage på værkstedet og det er endt med at jeg selv har lavet bilen.
så Nej find din næste bil et andet sted lig meget hvor fin bilen er så husk han tager fusen på dig hvis han kan.
Holdt for nar af Egå Bilhus
Hvis du ikke orker at læse hele anmeldelsen, så få bare det med, at jeg på ingen måde kan anbefale at benytte Egå Bilhus efter min oplevelse derude.
Min kone og jeg skulle købe bil for første gang og kiggede på en fin Skoda Fabia fra Egå Bilhus. Eneste påtale var, at bilen tydeligvis var en rygerbil, selvom forhandleren havde anført den som ikke-ryger bil. Men mon ikke de fleste forhandlere giver den en spaydåse af noget parfume og håber på det bedste.
Efter lidt forhandling efterfølgende over telefonen blev vi enige om en pris og aftale købet. Forhandleren spurgte, hvornår vi kunne hente den, og jeg spurgte, hvornår de kunne have den færdig. Han skulle bruge to dage sagde han. Derefter bad han om mit tlfnummer, så hans sekretær kunne sørge for omregistreringen.
Hun ringede dog ikke i løbet af den første dag (onsdag).. Om torsdagen tænkte vi hen på eftermiddagen, at det var underligt, at de ikke ringede, så jeg ringede til forhandleren for at høre nærmere. Han ville da lige "sparke til hende".. Hun ringede dog ikke, og fredag 2 1/2 time før afhentning af bilen ringede jeg endnu engang for at høre, hvorfor jeg ikke var blevet ringet op.
Forhandleren sagde så, at der var en problem, fordi de nu havde solgt bilen to gange. Han ville lige finde ud af det og ringe tilbage 10 min. efter.. En time efter var der ikke sket noget, og jeg ringede til ham igen for forklaring. Denne gang fik han sin kollega til at ringe tilbage, og han forklarede, at bilen var solgt til en anden, og hun var kørt. Det var de selvfølgelig kede af.
Det kan undrer, at et relativt lille bilhus ikke har bedre styr på kommunikationen (mellem far og søn tilsyneladende), så min subjektive vurdering af sagen er, at selvom vi aftalte en pris med dem, holdt de lige et vindue åbent, for at se om de ikke kunne få en bedre pris. Da den så kom slog de til og hang os til tørre.. Og selvom en mundtlig aftale er bindende - men det vidste jo godt, at jeg ikke kunne bevise noget.
Det mest elendige af det hele er, at jeg selv skulle ringe gang på gang for at finde ud af, hvad der lige forgik.. Så hvis de havde lavet en fejl i god-tro, så opførte de sig godt nok mærkeligt.
Egå Bilhus er der jeg suverænt har oplevet den ringeste service nogensinde, og jeg kan absolut ikke anbefale at tage derhen.