See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Firma sender to ansatte ud for at opsætte solceller. Giver fuldstændigt uhensigtsmæssigt og forkert rådgivning i forhold opsætning af anlæg. Kører herefter uden at have monteret noget som helst.... See more

1. Electrical Installation Service
  2. Electrician

Information provided by various external sources

Vi ønsker, at du skal kende os som en: • glad og pålidelig leverandør • ærlig og troværdig samarbejdspartner • virksomhed hvor miljø er en selvfølge • partner der har øje for din lønsomhed. • elektriker der leverer den rigtige løsning til den rette pris Vi vil gerne som den daglige serviceleverandør være garant for, at dine installationer virker hver dag.

3.3

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Spild af min tid

Det startede med en aftale om, at de skulle forsøge at reparere min varmepumpe en torsdag i marts. De dukkede aldrig op. Jeg ringede dagen efter, hvor jeg fik at vide, at de havde haft sygdom og derfor var forhindret. Jeg blev dog ikke informeret om aflysningen på forhånd.

I telefonen kunne jeg ikke få en ny dato, men blev lovet, at de ville vende tilbage. Det skete ikke. Jeg ringede igen om mandagen for at følge op, men personen, jeg talte med, vidste ikke noget og lovede, at jeg ville blive kontaktet.

Onsdag rykkede jeg igen telefonisk, men fik samme svar. Herefter skrev jeg en mail til den person, jeg oprindeligt lavede aftalen med, og bad om en ny dato. Jeg fik aldrig svar.

Efter yderligere 10 dages stilhed skrev jeg en mail og opsagde aftalen, som reelt aldrig blev til noget. Heller ikke her fik jeg svar.

Samlet set spildte jeg to uger og måtte derefter starte forfra med at finde en anden tekniker.

April 10, 2026

Virkelig veludført arbejde!

Virkelig veludført arbejde! Kan KLART anbefales! Skulle have koblet ladeboks til, samt lavet flere ændringer i eltavlen. Han kom til tiden, og lavede et yderst veludført stykke arbejde. Alt er sat/samlet super pænt, og han satte en ære i at checke alt igennem rent sikkerhedsmæssigt. Havde fået anbefalet EgedalEl.dk fra andre - og jeg vil KLART give min anbefaling videre til andre! Jeg vil uden tvivl kontakte Egedalel.dk igen næste gang jeg har brug for hjælp.

January 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin service og effektivt udført

Rigtig fin service og effektivt udført. Vi har tidligere haft flere forskellige elektrikere på til opsætning af vores ladestandere uden held. Det klarede EgedalEl samt andre mindre opgaver. Tak for jeres hjælp. Næste gang vi får brug for en elektriker, tager vi helt sikkert fat i jer igen.

September 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Yder ikke den service som man betaler for.

Firma sender to ansatte ud for at opsætte solceller.
Kører herefter uden at have monteret noget som helst.
Aftale var montering og klargøring af anlæg.
Dette blev ej udført. Sender herefter regning på lidt over 5000 kr. For rådgivning.
Ren svindel.

March 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tak for professionel udført arbejde i…

Tak for professionel udført arbejde i f.m gennemgang af fejloversigt i el-rapporten. Flot arbejde Martin og Rasmus.
Ole Valsted

May 21, 2024

Reply from Egedalel

1000 tak for tilbagemelding. Vi håber at kunne være behjælpelige en anden gang. Klaus

Manglede professioneltisme

Jeg blev brugt som gratis arbejdskraft som praktikant.

Jeg søgte at komme i lære hos dem inden jeg kom i praktik uge 9. Jeg valgte at det ville være en god ide, at komme og lære dem mere at kende og mig at at kende. Efter den første uge, så søgte/spurgte om jeg eventuelt kunne komme i lære, men de ville gerne lige se hvad jeg kunne lidt nærmere. Jeg tænkte at det var retfærdigt nok, så de kunne bedømme og jeg havde evnerne til at blive elektriker hos dem.

Efter den anden uge, så ventede jeg spændt efter et svar, men det kom ikke af sig selv. Jeg valgte så, at skrive en mail til dem, men der kom ikke svar, så skriv jeg personligt til ejernes nummer… intet. Jeg valgte endeligt at ringe til ham, men jeg fik af vide, at de havde travlt så han kunne ikke lige nu.

Efter en måned har jeg stadig ikke fået noget svar. Jeg har aldrig i mit liv oplevet et firma virke så uprofessionelt.

May 16, 2024

Reply from Egedalel

Hvis vi har tid og mulighed, tager vi praktikanter fra folkeskoler og de tekniske skoler (kun EUD-lærlinge vil komme i betragtning). Som praktikant vil du blive tilknyttet en svend eller en lærling og deltage i arbejdet i et omfang, som vi vurderer er forsvarligt.

Under praktikperioden skal du møde op i arbejdstøj, have madpakke med, og følge vores arbejdstider.

Der er mange, der søger praktikplads hos os. Hvis du kommer i praktik, har du mulighed for at vise os, hvad du kan. Dette kan bringe dig tættere på en eventuel læreplads. Men vær opmærksom på, at der er stor konkurrence om både praktik- og lærepladser, så de fleste vil desværre få afslag.

Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke hvad de lover, og deres priser er uhørt høje

Vi har haft Egedal el ude for at kigge på nogle udendørs lamper som skulle sættes op. Ledningerne er trukket i forvejen, da der allerede står nogle lamper. Disse skal bare udskiftes. Ejeren som var forbi og kigge (Jeg mener han hed Klaus), sagde at han ville komme forbi dagen efter igen, med et tilbud. Dette var ikke tilfældet. Vi rykkede efter en uges tid på mail, og fik svar tilbage om at han ville komme forbi dagen efter igen med tilbuddet. Dette skete heller ikke.

Efterfølgende har vi fået dem anbefalet af naboer, så vi tænkte vi ville give dem en chance mere.
Vi har 4 ting vi skal have lavet. Noget lys i et køkken, nogle udendørs lamper samt lyssensorer og kameraer.
Vi bestiller en teknikker til at komme ud og kigge på tingene og give et tilbud. Vi får at vide at tilbuddet vil komme dagen efter. Dette sker ikke. Der går ca 3 uger, fra teknikkerne har været her, til tilbuddet kommer. Det er dog et tilbud som kun svarer til to af opgaverne, og prisen for at sætte lamper op (hvor der i forvejen er lamper skal blot skal udskiftes) samt sætte 2 lyssensorer op, lyder på lige over kr. 16.700. Dette siger vi nej tak til, da vi kan se i tilbuddet at de har lagt 14 arbejdstimer ind. 14 timer for at sætte 2 lyssensorer, samt udskifte 6 udendørslamper.

De kan på ingen måde få en anbefaling herfra, og jeg vil råde folk til at finde anden elektriker hvis muligt.

November 15, 2022

Havde en del el arbejde

Havde en del el arbejde, der skulle laves, bl.a en opsætning af en ny emhætte. Ringede en mandag eftermiddag ca kl 14, en halv time efter kom der 2 mand, der hurtigt dannede sig et overblik. De kørte efterfølgende i Skousen for at finde en emhætte, der kunne passe ind. Vi havde en god dialog i telefon, men der var desværre ikke nogen i den prisklasse jeg havde ønsket. De kom næste dag til aftalt tid, og mens de lavede de øvrige ting, tog jeg selv i Skousen. Der fandt jeg en, der i mellemtiden var blevet sat ned og som kunne passe. Jeg købte den, elektrikerenkørte forbi og hentede den (Jeg har ikke selv bil) og monterede den. Tirsdag eftermiddag stod jeg med en ny emhætte, ny stikkontakt til opvaskemaskine, nyt hpfi relæ, ny ventilator på badeværelse, ny kontakt til gulvvarme og yderligere reparation af en stikkontakt.
Et forløb med god kommunikation lige fra jeg ringede til forløbet var slut med hjælpsomme og kvikke folk

August 22, 2022

Glimrende elfirma

Vi har, i vores hus, fået lavet en hel del opgaver af Egedal El. De kommer altid på aftalt tidspunkt, og det er virkelig godt arbejde, de leverer. De får den bedste anbefaling herfra.

August 18, 2022

Radiotavshed

D. 9/6 skriver jeg en mail til Egedal EL og beder om et tilbud på en opgave - intet svar. Jeg rykker for svar d. 25/6, men her d. 4/7 er der stadig intet svar. Måske er min opgave bare ikke "fin" nok eller så er der ikke tilstrækkelig økonomi i det for Egedal EL, men så kan man vel melde tilbage med et ærligt svar. Jeg finder nu en anden til opgaven

July 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fakturering for andet end arbejde udført

Jeg ringede til Egedalel for at høre om de var vant til at tilslutte udendørs spa til el. Fik den klare besked at det var de og der ville ingen udfordringer være, det havde de gjort mange gange. Dagen kom og deres lærling mødte ind 1/2 time før aftalt tid, derfor var spaen ikke på plads. Lærlingen brugte 4,5 time på at tilslutte spaen til en eksisterende strømførende kabel og tilkaldte hjælp fra en svend (1,5 time) for at løse opgaven. Arbejdet blev udført tilfredsstillende, men jeg have ikke forventet at blive faktureret for 6 timers arbejde for at tage et kabel og flytte det under 1 meter og tilslutte det. Gravearbejdet var foretaget.
Råd nr. 1 vælg en anden. Råd nr. 2 når lærlingen står og kigger ud i det blå(afventede formentlig svenden) så lad være med at snakke med ham og lad være med at høre om de kan give tilbud på andet (tilbud vi aldrig modtog). Gør du dette så fakturerer de dig!

February 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Aftalte tid til at afgive tilbud på…

Aftalte tid til at afgive tilbud på varmepumpe d. 2 november. De dukke aldrig op. Ringer og rykker og aftaler nyt tidspunkt. De dukker aldrig op. Rykker dem 4 gange på sms, som de aldrig svarer tilbage på. Det er en af ejerne (Klaus) som ikke svarer på sms. Indtil videre har det kostet os 2 dage, hvor vi har ventet hjemme på de aftale tidspunkter.

January 25, 2021

Reply from Egedalel

Hej Morten. Jeg beklager meget at jeg har misset vores aftale. Normalt ringer vi naturligvis og aftaler nyt tidspunkt, hvis vi bliver forhindret. Dine SMS er ikke modtaget ?? Måske har du SMS´et til vores hovednummer 70286080, men da det er et fastnet nummer, kan man desværre kun ringe til nummeret. Kan vi gøre det godt igen ?? Vi er ekspanderet, så vi er flere der kører ud og giver tilbud og vi vil naturligvis gerne sende vores tilbud på din nye varmepumpe. Ring til os på 70286080 eller send en mail på mail@egedalel.dk. De bedste hilsner Klaus. EgedalEL.dk

Rated 5 out of 5 stars

Udskiftning af eltavle, spot og opsætning af elbilslader.

Vi fik et tilbud på skift af eltavle, spot mv. fra Egedal El. Jeg var meget tilfreds med deres service og deres arbejde. De kom til aftalt tid og til trods for problemer, så fik deres elektriker Lasse løst det super tilfredsstillende. Til trods for, at en eltavle ikke er køn og særdeles ikke når det skal tilpasses et gammel hus, så er det lavet over alt forventning.
Jeg kan varmt anbefale dem.

December 15, 2020

Dukkede aldrig op.....

Fredag formiddag ringede min mor på 78 år til Egedalel, da hun pludselig ikke havde strøm i sin fryser og køleskab. Hun havde tjekket sikringerne og tjekket om naboen havde strøm. Egedalel lovede min mor at sende en elektriker ud, for at se på problemet i løbet af fredagen.
Omkring kl. 13 ringer min mor og rykker og igen kl. 16 snakker hun med en, som lover at sende en mand ud.
Der kom bare aldrig nogen elektriker ....

Så jeg kan ikke anbefale Egedalel.

November 20, 2017

Take a closer look