Jeg desværre er nødt til at klage over…
Jeg desværre er nødt til at klage over vores oplevelse i forbindelse med lejen af en isterningmaskine hos jer. Hele forløbet har været både frustrerende og langt under det serviceniveau, jeg mener, man med rimelighed kan forvente.
På den oprindelige afhentningsdag ringede jeg til jer og spurgte, om det var muligt, at vi i stedet hentede maskinen dagen efter. Jeg fik at vide, at det ikke var noget problem, og at vi bare kunne komme forbi. Der blev på intet tidspunkt oplyst noget om, at maskinen skulle afhentes på et bestemt klokkeslæt.
Da min ven dagen efter kom for at hente maskinen for os, blev han derfor meget overrasket over den modtagelse, han fik. Han blev mødt af en medarbejder, som i en meget ubehagelig tone spurgte ham: “Kan du ikke klokken eller hvad?” – fordi maskinen åbenbart skulle have været afhentet på et bestemt tidspunkt.
Jeg synes helt ærligt, at det er en meget uprofessionel måde at tale til en kunde på – særligt når jeg dagen før specifikt havde ringet og aftalt afhentningen, uden at nogen havde informeret mig om et bestemt tidspunkt.
Desværre stoppede problemerne ikke dér.
Da vi kom hjem med isterningmaskinen, måtte vi konstatere, at den ganske enkelt ikke virkede. Efter kontakt med jer blev vi derfor bedt om at køre hele vejen tilbage og hente en anden maskine.
Vi bor i Liseleje og har omkring 45 minutters kørsel hver vej. Det betød, at vi samlet set brugte omkring tre timers transport alene på først at hente en defekt maskine, køre den tilbage og derefter hente en ny.
Da vi endelig fik maskine nummer to med hjem, oplevede vi desuden, at den på ingen måde levede op til beskrivelsen på jeres hjemmeside i forhold til hverken, hvor hurtigt den skulle kunne producere isterninger, eller hvor stor en mængde den skulle kunne producere. Det var særligt problematisk, fordi vi naturligvis havde lejet maskinen med udgangspunkt i netop de oplysninger og havde planlagt vores behov derefter.
Samlet set synes jeg, at håndteringen af denne leje er under al kritik. Vi har både oplevet en meget ubehagelig kundebehandling, fået udleveret defekt udstyr, brugt tre timer på unødig transport og efterfølgende modtaget en erstatningsmaskine, som ikke levede op til den annoncerede kapacitet.
Jeg har forståelse for, at der kan opstå fejl med udlejningsudstyr, men når flere ting går galt i samme forløb, mener jeg også, at det er rimeligtl at forvente, at virksomheden tager ansvar for den samlede oplevelse.