Egekær Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Modtog briketter, som ser rigtig fine ud, og som brænder dejligt - kan ikke genkende det nogle af de andre anmeldelser skriver om dårlig kvalitet?! Der var super god service ved levering, hvor fragtm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fint brænde til en god pris! Man kan få brug for en portion tålmodighed i forhold til leveringstid, men i sidste ende bliver man belønnet med brænde af fin kvalitet og til en god pris. Leveringen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik leveret en palle træ briketter, de viste sig at være af meget dårlig kvalitet. Skal tømme brændeovn for aske to gange om dagen. Store sække med mørke meget løst pressede briketter. Der ligger mini... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Fik leveret en palle træ briketter lige før Jul og er startet på at fyre i Januar. Det må siges at være den værste kvalitet jeg nogensinde har fået leveret før. Sække med mørke meget løst pressede bri... See more

Company replied

1. Wood Supplier

Information provided by various external sources

Brænde fra Egekær Brænde er dansk kvalitetsbrænde produceret på egne maskiner. Vi lægger hos Egekær Brænde stor vægt på, den positive kundeoplevelse

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ingen levering eller annulling af ordrer

Jeg havde i mange år købt for mange penge hos DGB-brænde, som Egekær har overtaget.
Februar 2022 blev så sidste gang - for det eneste jeg har hørt på ordren ang. levering er et par mails der forklarer hvorfor der ikke kan leveres bøge og birkebrænde. Jeg har bestilt gran.

September 2022 skrev jeg for at høre nyt - har aldrig fået andet end et autosvar hvor der står "Vi når ikke at besvare alle inden for rimelig tid"... og hører ikke mere til ordren - hverken annullering eller nyt om leveringstiden - men pludselig dukker der 5/1-2024 hele to reklamemails op - bl.a. startende med "Da vi har haft fornøjelsen af at levere en eller flere produkter..." - det er jo så netop de I ikke har gjort...

Så næsten 2 år efter en ordre der aldrig er blevet leveret, vil I gerne sælge mere? - det synes jeg er frækt.

Når jeg har fået svar på min oprindelige ordre 5533, vil jeg gerne fjernes fra jeres kontakt-kartotek. Og det vil jeg i øvrigt også gerne hvis ikke I svarer... - jeg vil ikke spilde mere tid på "gode intentioner".

January 5, 2024
Egekær logo

Reply from Egekær

Hej Ole,
På grund af den tumultariske situation vi (og resten af energisektoren) var i hele 2022 var vi desværre ikke i stand til at levere mange ordrer. Det beklager vi selvfølgelig. Vi fik 4-5 gange flere henvendelser fra vores egne og også fra vores kollegers kunder, end vi kunne nå at svare. Vi har forsøgt løbende at sende informationer ud, men var til sidst nødt til at slå en streg i sandet og annullere alle ordrer indgået før 1/1-2023. Det har vi også meddelt pr. mail.
Vi har slettet alle dine oplysninger, men du er naturligvis velkommen tilbage en anden gang, hvis du skulle fortryde

Egekær Brænde

Laden er tom!

Laden er tom - vi har ikke lige mere af det du vil ha - der går lige et par uger - er du hjemme i morgen? Det trak ud - men så kom det helt rigtige. De prioriterer at levere kvalitet, fremfor noget jusk.

October 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Selvom der var lang leveringstid

Selvom der var lang leveringstid, blev jeg holdt orienteret og var således ikke nervøs for hvorved jeg fik brænde.
Levering forløber perfekt selvom adgangsforholdene ikke er de nemmeste. Brændet er af god kvalitet og skåret i regulære stykker som nemt lader sig stable.

June 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet med Egekær brænde i…

Vi har handlet med Egekær brænde i mange år. Og i alle årene har vi været glade for fint, godt og tørt brænde fra Egekær. Vi har elvarme i vores hus og derfor er det vigtigt for os med godt brænde som varmekilde. Kan kun anbefales. Og så er leveringen altid prof og venlig. VH Thomas fra Birkerød

December 16, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Godt brænde/god service

Sidste år havde jeg bestilt brænde, fik desværre ikke noget, og hørte heller ikke noget. Så blev det forår 2023, og jeg blev ringet op fra dk brænde, hvor de undskyldte….og jeg selvfølgelig, ville være forrest i køen nu. Og jeg fik hurtigt brænde leveret.

December 16, 2023

Take a closer look