God og professionel kontakt med firma. Maler kom for at aftale opgaven, et malerteam kom og udførte opgaven meget tilfredsstillende. Til sidst kom samme maler for at inspicere resultatet. Pga. vores... See more
See what reviewers are saying
Hurtig reaktionstid, fremragende service og god kvalitet. Vi fik malet hele huset ifm. overtagelse af hus samt yderligere ekstra opgave, da vi var flyttet ind. Hele vejen igennem har Egelind udvist st... See more
Jeg skulle igang med et større renoveringsprojekt og kontaktede egelings malerfirma Der kom to dygtige herre for at rådgive mig dagen efter, og de var gode til at give gode råd og lavede en lister o... See more
Da vi fik malet vores reception og frokoststue oplevede vi en service ud over det sædvanlige. Egelinds Malerfirma var lette at få fat i, gik over forventningerne i udførelse af opgaven - bl.a. af... See more
Company details
Written by the company
Alt i ud- og indvendigt malerarbejde i Øst- og Midtjylland.
Gl. Jernbanevej 4, 8763, Rask Mølle, Denmark
- info@egelinds-malerfirma.dk
- egelinds-malerfirma.dk
Virkelig god oplevelse!
Dygtig og grundig maler, meget fleksible, god sparring inden forløbet, og virkelig god service hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!
Fremragende, dygtige, hurtige og utrolig venlige.
Det bedste malerfirma jeg til dato har benyttet mig af. Kæmpe, kæmpe anbefaling.
En kæmpe anbefaling!
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Egelinds Malerfirma! Vi fik en personlig og professionel rådgivning, og vi kommer helt sikkert til at kontakte dem igen. Tak til Jens for gode råd, ærlighed, et varmt sind og for at guide os på rette vej ift valg af pensler, ruller og maling.
Super dygtige malere
Super dygtige malere, som yder præcision og forlader ikke deres opgave før resultatet er så godt som perfekt! Jeg har været meget tilfreds med deres arbejde - både som faglige malere, men også den service jeg har fået. Man bliver mødt med smil og en stor venlighed. Jeg vil klart booke Egelinds Malerfirma til næste opgave.
Egelinds Malerfirma en god sparringspartner
Kan varmt anbefale Egelinds Malerfirma A/S.
Har I forbindelse med et lille privat projekt modtaget en fantastisk service, professionel rådgivning med hensyn til anvendelse af de rigtig produkter lige netop til mit projekt.
Derudover var prisen også overkommelig, når man tænker på, at man køber et kvalitetsprodukt.
Tak for hjælpen :-)
Har fået malet en endevæg i en anden…
Har fået malet en endevæg i en anden farve.
Virkelig et flot stykke arbejde. Alle kanter står skarpt, maling i god kvalitet, og yderst konpetent og sød maler. Alle aftaler blev overholdt. Kan varmt anbefales.
Effektiv, fleksibel, venlig og god service.
Fint resultat.
God service. Maler arbejde i top præstation. Vi har været ovenud tilfredse med Egelinds malerfirma alle de gange vi har brugt dem. De har både malet inde som ude👍🏽
Kæmpe anbefaling herfra!
Stor anbefaling af Egelinds Malerfirma
Jeg kan uden tvivl anbefale Egelinds Malerfirma til alle jeg kender. Jeg kontaktede dem med et akut problem som skulle klares hurtigt. De fik klaret opgaven hurtigt og til en god pris.
Jeg vil klart bruge dem igen!
God oplevelse.
Nemt, hurtigt og kompetent.
En super god oplevelse med Egelinds malerfirma, hvor kontaktfasen var nem, behagelig og professionel, derudover var udførelsen lige efter bogen.
Vil helt sikkert bruge Egelinds malerfirma igen.
Pålideligt og kompetent team!
Vi har gjort brug af Egelinds Malerfirma ved flere lejligheder og har hver gang modtaget en uovertruffen service. En varm anbefaling herfra til et pålideligt og kompetent team!
Rigtig fine oplevelse og resultat med…
Rigtig fine oplevelse og resultat med Egelinds Malerfirma. De er blevet en fast samarbejdspartner til at løse opgave for os.
Professionel rådgivning og nye løsninger
Vi har fået malet vores 19 år gamle hus malet af Egelinds. Sikke en professionel rådgivning vi fik og nye løsninger. Så nu står huset bare så flot !!
Stort overskud, varm og personlig service
Som førstegangskøbere af hus, har Egelinds Malerfirma være de bedste vejledere og støtter i vores renoveringsprojekt. Med stort overskud og varm og personlig service, sørgede de for at have os med hele vejen i processen, og vejledte os i fra materiale til farvevalg. Derudover var de meget fleksible, alt efter hvordan vores ønsker skiftede, og var utrolig hurtige til at sadle om. De største og varmeste anbefalinger fra os!
God fleksibilitet
DEN STØRSTE ANBEFALING til Egelinds Malerfirma!!!
Jeg stod akut, og havde brug for en maler til en dags arbejde. Blev mødt med god kundeservice, pragtfuldt malerarbejde, fair pris - og en god fleksibilitet i forhold til ønske om tidspunkt for opgavens udførsel.
Super service, flot arbejde, venligt og serviceminded personale.
Kan kun give dem de bedste anbefalinger og vil til enhver tid bruge dem igen.
Et professionelt, dygtigt og ordentligt firma
Jeg har haft firmaet til at tapesere en del af mit soveværelse. Arbejdet er professionelt og fremragende udført. Firmaets repræsentanter er venlige og belevne. Kundekontakt er glimrende. Skal jeg fremover have maleropgaver udført, ved jeg godt, hvem jeg skal rette henvendelse til.
VH Anders Klostergaard Petersen
Varm anbefaling
En gennemført proces fra indhentning af tilbud på maling af ydre træbeklædning til gennemførelse af aftalen. Alt indenfor tid, budget og aftaler.
Kan varmt anbefales!
Anbefaling af Egelind malerfirma
Jeg har brugt Egelind malerfirma ved flere lejligheder og jeg kan varmt anbefale dem. Meget professionelt personale.