Egil Rasmussen Reviews 38

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale dette firma, de er dårlige til, at kommunikere med kunden, sløser med deres arbejde og laver ikke tingene ordentligt færdig, de er ikke serviceminded og nogle er flabet. Fejer a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en vandskade i vores sommerhus som Eigil Rasmussen har stået for via forsikringen. Kommunikationen med sagsansvarlige Brian Amdi Kjeldsen har været virkelig god. Det samme har det med de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Flot stykke arbejde udført, ved udskiftning af vores vinduesparti. Vi fik besøg af 2 friske og hurtige tømre. Efter 5-6 timer var alt klaret, lister inddækning og oprydning. Vi er meget tilfredse.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvordan skulle man kunne få et godt indtryk af et firma, når man er ved at blive trængt i grøften af en rød tømrer - snedker håndværkervogn? Det er den mest sjofle og svinske kørsel, uden for... See more

3.3

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Det mest useriøs amatør firma jeg…

Det mest useriøs amatør firma jeg nogensinde har oplevet.
De skulle lave en forsikring skade hos mig, og intet er lavet tilfredsstillende.
Deres priser er over 50% højre end lokale håndværkere.
Et rent svindler firma, der aldrig kommer inden for mine døre igen.

November 22, 2023

Puha puha

Puha, efter deres arbejde har jeg måttet bruge flere penge på at rette op efterfølgende.

October 7, 2023

Jeg er så uheldig

Jeg er så uheldig, at de står for hoved reno her i bebyggelsen. Jeg fik taget en ring af en håndværker, jeg bliver mødt med mistro, nu også af de reel håndværker, fordi den eller de, der står som byggeledelsen, har den tilgang, til os beboer, at vi er fulde af løgn!!Jeg sendte en mail til Egil Rasmussen, medsendte en kopi af politi anmeldelsen- hold kæft mand, jeg fik svar tilbage- Det skal ikke anklage Egil Rasmussen Århus - Det ka simpelthen ikke være rigtig, at man bliver holdt for nar af firmaet Egil Rasmussen. Nogen skal sku stå til ansvar for den ring og det ka sgu kun være Egil Rasmussen uanset hvilken konto, de sidde på!!!!

November 13, 2023

TOTAL HENSYNDSLØSHED

Det er den mest sjofle og svinske kørsel, uden for demol-derby der er set.
Dette i den store rundkørsel lige ved motorvejen i det nordlige Kolding, torsdag 15,35 og altså nær fyraften.
Der er ingen undskyldning for dette, fra det ellers temmelig progressive firma, der bruger masser af smiger medier også smasker hans egne ansatte firmalogoet i hovedet på alle trafikanter hele vejen ind til "pyramiden".
Hvad fan--n er der i vejen i hovederne på deres håndværkere???
En ting er helt sikkert, man bruger ikke en sådan håndværker, uden moral og hensyn til andre, det er ren nedtur og råddenskab.
O tempora o mores

July 20, 2023

Udskiftning af vinduesparti

Dog skal “Egil Rasmussen” tænke på hvilke samarbejdspartner de vælger. De sendte en fugemand, der bestemt ikke levede op til vores forventninger.
Kurt og Jane. Middelfart.

January 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt udført arbejde i forbindelse med forsikrings sag.

Ovenpå en forsikrings sag vil jeg ikke anbefale denne virksomhed overhovedet! Sjusket og dårligt udført arbejde af værste skuffe, dårligt monterede gulvlister, gulv der synker, loft der hænger, og vinduer som er monteret forkert er bare et uddrag af deres ringe udførte arbejde. Har svært ved at forestille mig at en bygge ansvarlig med respekt for sig selv og sit arbejde virkelig har godkendt “det udførte arbejde” Dårlig kommunikation med deres service afd. Som hårdnakket påstår at alt er udbedret og udført som det skal, og bliver straks ubehagelige at snakke med når de konfronteres med deres fejl. Når man kan være bekendt at aflevere sådan en stykke arbejde og ikke vil udbedre det må man ikke have meget faglig stolthed…
Vil absolut ikke anbefale til at udfører nogen som helst form for arbejdsopgave…

November 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vandskade efter brud fra slange på…

Vandskade efter brud fra slange på opvaskemaskine. Egil R blev sat på opgaven 1.august. Da gulvet spånplade gulvet skulle skæres ud under køkkenskabe, blev Pergogulvet klikket af foran skabene, men savet ud for enden af skabet. Dette var unødvendigt, men blev gjort da man ikke gad at aftage fodliste. N.H, der var koordinater på opgaven havde først sagt, at Pergoen intet fejlede. Da han fandt ud af, at Pergogulvet ikke kunne købes mere og derfor krævede fornyelse af alt gulv i køkken og sammenhængende gangareal, startede problemerne. Følgende fremgangsmåder blev anvendt. Pergoen havde nu (alligevel) taget skade, forsøgte at fortælle mig, at jeg selv skulle erstatte 40% af et nyt gulv- eller sidste forsøg: jeg selv skulle erstatte gangarealet, selv om der hverken er dør eller fodliste imellem de 2 sammenhængende rum. Dette sammen med en utrolig langsom arbejdsgang, hvor vi hele tiden skulle kontakte for at holde gang i processen, gjorde at vi 1. Oktober, sammen med vores forsikringsselskab, afbrød samarbejdet og selv fandt en tømrer der udførte det tilfredsstillende. Da havde vi haft et ikke brugbart køkken med åbent hul til krybekælder i 2 mdr.
Det hører med til historien, at N.H havde foreslået et Pergo lignende gulv, som var 4mm lavere end det tidligere. Da jeg spurgte, om han så ville hæve det 4mm med underplader, så der ikke manglede 4mm ved fodlisterne, var svaret: “Det ved jeg ikke om man kan få”
Vi kan kun fraråde at anvende Egil R, til at udføre noget arbejde. Ikke fordi at de ikke må lave en fejl, men fordi de ikke tager ansvar og endda er villig til at påføre forsikringsselskabet en udgift, frem for selv at tage ansvaret.

November 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Svarer ikke på spørgsmål.

En forsikringsskade hvor Egil Rasmussen skal koordinere arbejdet er allerede gået galt fra starten. Michael Buch svarer ikke på spørgmål, opfører sig nærmest uforskammet. Lover noget men løfterne holdes ikke.

October 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Egil Rasmussen har arbejdet hos os med…

Egil Rasmussen har arbejdet hos os med en stor brandskade på vores hus.
Vi har kun positive ting at sige om de håndværkere der har været hos os👍, de har lavet et flot stykke arbejde, også ros til byggeleder Elvin Lauridsen👍 for hele tiden at holde os informeret om hvad der skulle ske og hvornår😃😃godt gået allesammen👍Mvh Jan og Britta

May 5, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kommunikation og dårligt arbejde

Vi har nu haft en forsikrings sag, hvor Egil Rasmussen har stået for entreprisen. Hvilket må siges at være under al kritik. For at skifte 9 tagplader på en carport, har det nu taget over 5 måneder.

Utrolig ringe kommunikation – man skal selv ringe og følge op i tide og utide for at der sker noget med ens projekt. Der bliver lovet guld og grønne skove – som aldrig rigtig bliver til noget.

Aldrig om vi vil benytte os af Egil Rasmussen igen, og må desværre nu bare ærger os over en utrolig træls oplevelse.

August 18, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Forsikringssag hvor man skriver 4 timer…

Forsikringssag hvor man skriver 4 timer mere på, der ikke passer, samt 4 m2 gulv i vores køkken mere end der er.
Samtidig får vi et nyt gulv i vores stue hvor regningen er 4000,-kr. større end det aftalte. Vi ringer rigtig mange gange til firmaet for at få en forklaring, dog uden held. Deres taksator i firmaet har lovet os en pris og det vil han ikke stå ved nu. Vi har talt med ham rigtig mange gange hvor han har lover at han nok skal for styr på den regning. til sidst når vi ringede til ham undskyldte han med at han sad i møde og ville ringe tilbage det gjorde han bare aldrig. Til sidst ringer der en regnskabschef og over fusede os og siger at han har hørt at vi ikke vil betale regningen, dette har aldrig været på tale. Sender derefter en mail med vores klage punkter på forløbet. Det eneste der blev ud af det, at de beklagede at vi har fået den opfattelse af deres firma, samt at vi har fået lavet et gulv i stuen med hakker og ridser lavet af tømrerne.
Vi kan ikke anbefale dette firma.

March 24, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Har en forsikrings skade hvor stort set…

Har en forsikrings skade hvor stort set hele huset skal repareres indvendigt.
Der bliver i dette tilfælde brugt Egil Rasmussen og VI KAN IKKE ANBEFALE AT BRUGE EGIL RASMUSSEN og hans håndværkere.
Vi skal have lagt nye gulve i næsten hele huset og have nye fodpaneler.
der har været malere og murer i huset og da gulvene bliver lagt bliver der banket huller i div. Vægge.Panelerne der bliver lagt, kunne et barn på 4år have lagt bedre. Samlingerne i hjørnerne ligner noget der er tilfældig lagt på kryds og tværs. Afslutningerne på fodpanelerne stikker mellem 5-10 mm ud over kanten ved dørpanelerne og gaber også op til 10 mm flere steder ind mod væggen. Ved hoveddøren mangler der også en del af trægulvet og det er simpelthen så hakket savet til så det ligner noget der er L.... Et andet sted langs en væg der er der også savet for meget af så selvom panelet kommer på så kan man se kanten hvor der er savet af.
Vi ender så med at nægte Egil Rasmussen og hans håndværkere at komme i vores hjem igen, SÅ NU MÅ EN ANDEN HÅNDVÆRKER KOMME OG RETTE OP PÅ DERES SJUSKE ARBEJDE.

December 12, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde en forsikringssag efter et…

Vi havde en forsikringssag efter et indbrud. Et vindue og en klinke skulle skiftes og et trægulv repareres.

Selve håndværkerne der kom var ok, selvom murerarbejdet måtte laves om. Kommunikationen med virksomheden var elendig, og vi måtte selv ringe til dem mange gange for at rykke dem,så de kunne komme igang. Hver gang lovede de , at vi blev ringet op, men det skete bare ikke.

Det tog ca. 6 måneder , hvilket er alt for lang tid.

Vi anbefaler ikke virksomheden.

November 13, 2019

Forkert regning

Ikke tilfreds med regning som er simplethen forkert. Det har tilføjet 1.5 timer kunne fordi deres bil står foran min hus før og efter arbejde selvom det har taget 30 min til kørsel allerede. Arbejde var ok ikke særlig bedste eller sådan. Pas lidt på hvis du ikke er rigtig rig og kan betale mere uden forklaring.

July 8, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Udskiftning af tag og renovering af 1. Sal

Udskiftning af undertag, nye tagsten, vinduer samt foretagelse af udvekslinger mht. montering af 4 præfab. kviste m.m.

Dygtige håndværkere, men Ingen er bedre end sin efterservice ..

Og efterservice kræver at man svarer på mails efterfølgende.

Der er desværre foretaget nogle valg og løsninger som ikke er optimale og som andre håndværkere så må slåsse videre med. Ligesom det føltes som om at man mistede overblik og interesse for projektet
I slutfasen.

Ærgerligt at man ikke lige formår at holde kadencen i slutspurten.

January 6, 2017

Is this your company?