Eiland EL & VVS Installation A/S Reviews 52

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det årlige service på varmepumpe i sommerhus. Fungerer dejligt nemt, med en påmindelse på mail om at nu er det tid til det årlige service, booker selv via et link en dato og tid. Tekniker kommer som... See more

Company details

1. Electrician
  2. Air Conditioning Store
  3. Burglar Alarm Store
  4. Plumber
  5. Security Equipment Store

Written by the company

Velkommen til Eiland A/S på Trustpilot Vi er Eiland A/S, en familieejet virksomhed med over 68 års erfaring i at levere førsteklasses løsninger inden for elinstallationer, eleftersyn, varmepumper, ventilationsanlæg, solceller, ladestandere og brandsikring på Sjælland. Vores Ekspertise: Elinstallationer Eleftersyn Varmepumper Ventilationsanlæg Solceller Ladestandere Brandsikring Hvad Gør Os Unikke: Dedikerede medarbejdere Fokus på relationer Grøn fremtid "Fordi Vi Kan" - Vores Løfte Vi lægger vægt på kundeservice og levering af professionelle løsninger. Vores team er dedikeret til at rådgive, planlægge og vedligeholde dine projekter, og vi værdsætter vores forpligtelse over for en grønnere fremtid. Vi opfordrer også vores kunder til at deltage i dette vigtige mål. Skriv din anmeldelse på Trustpilot og hjælp os med at dele din oplevelse og inspirere andre. Velkommen til Eiland A/S, hvor vi er engageret i at skabe en bedre fremtid sammen med dig.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Det årlige service på varmepumpe i…

Det årlige service på varmepumpe i sommerhus.
Fungerer dejligt nemt, med en påmindelse på mail om at nu er det tid til det årlige service, booker selv via et link en dato og tid. Tekniker kommer som aftalt. 👍🏻

April 13, 2026

Hej Dorte.

Tak for stjernerne - det betyder meget for os. :-)

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt rigtig god oplevelse

Alt i alt rigtig god oplevelse. Gode priser på samlet tilbud af installation, afmontering og bortskaffelse. 1 dag med vvs og en anden dag med elektriker. Vi stod lidt akut med et spædbarn uden varme og uden varmt vand da vores gasfyr havde stillet træskoene. Jeg føler vi blev set og hørt som kunde og blev godt vejledt i produktet efter montering og blev rykket frem i køen på et afbud så ventetiden blev forkortet. Vi fik hurtigt et tilbud efter sælger havde været forbi og materialerne og arbejdet er flot udført. God service og venligt personale. Manglende stjerne pga en mindre manglende information men som blev løst tilfredsstillende på under et døgn. Så ja alt i alt kan jeg stærkt anbefale et tilbud herfra

March 30, 2026

Hej Søs.

Tak for anmeldelsen. :-)

Vi er klar hvis der skulle være yderlige opgaver vi skal have kigget på.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en super oplevelse med Eiland

Vi havde en super oplevelse med Eiland, vi fik både solceller og varmepumpe i en pakke sammen, til den bedste pris på markedet.. der var lidt kommunikations problemer imellem sælger og montør, men de blev hurtigt løst til fordel for os.. anlægget har nu kørt nogle måneder og virker perfekt..
så vi vil til enhver tid anbefale Eiland..

January 5, 2026

Hej Nicki ( og Sisse )

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi følger op og har taget mangel på kommunikation med videre.

Ellers siger vi tak for ros og giver også ros videre til de montører der var hos jer.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig rådgivning ift varm pumpe

Dårlig rådgivning og manglende fejlsøgning

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med installationen af min varmepumpe.

Det største problem er ikke selve anlægget, men den manglende rådgivning og fejlsøgning bagefter. Det virker som om, der slet ikke er blevet taget højde for, hvordan varmepumpen fungerer sammen med resten af husets varmesystem.

Elpatronen har været aktiv i ca. 310 timer uden nogen forklaring. Jeg fandt selv ud af at slå den fra, og derefter faldt strømforbruget markant. Det burde være noget, installatøren selv havde opdaget og rådgivet om.

Derudover producerer anlægget tydeligvis for meget varme. Alle radiatorer står på laveste niveau, men flere af dem bliver stadig meget varme. Det hænger ikke sammen med den styring, man forventer af et moderne anlæg.

Endnu mere uforståeligt er det, at forbruget er det samme i en måned, hvor huset var beboet og opvarmet, som i en måned hvor ingen boede der, og radiatorerne stod på minimum. Det giver ingen mening og peger på, at anlægget ikke er korrekt indstillet.

Når problemerne bliver forklaret med vejret, virker det som en standardforklaring fremfor reel fejlsøgning.

Samlet set sidder jeg tilbage med følelsen af, at anlægget ikke er gennemgået ordentligt, og at ansvaret for at opdage fejl er blevet lagt over på mig som kunde.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem ud fra denne oplevelse.

February 17, 2026

Hej Ina.

Jeg kan forstå du er frustreret - Vi har udført en installation af en varmepumpe som der ikke har været problemer med før din mand desværre går bort.

Efterfølgende ønsker du en gennemgang af installationen.
Alt er godt.

Da det bliver koldt kontakter du os, desværre lidt for sent da huset er meget koldt og derfor sættes elpatron til som hjælpe efter aftale på telefonen ( som vi faktisk har valgt at tage både sen eftermiddag og aften.)
Det er ikke noget som er "farligt" og brug af 310 timer på elpatron over det første år på varmepumpen er bestemt ikke meget.
Ydermere har det været den koldeste vinter i 2026 - koldeste vinter i 16 år.
Så den må godt bruge lidt.

Du beskriver også at varmepumpen producere for meget varme - Så ja der bliver skruet ned - det jo dejligt vi har fået hævet temperaturen.

Men som du også selv beskriver her er der nogle af dine radiatorer som stadig laver lidt ballade - Altså de er fortsat varme når du skruer ned.
Som jeg både på tlf og mail har forklaret dig er den del af installationen ikke noget vi har udført.

Jeg har flere gange tilbudt dig at vi ville kigge på det men eftersom det er installationen i huset og ikke den del af varmepumpen vi har stået for vil du naturligvis blive faktureret for dette.
Vi har endda haft aftalt vi skulle starte med at få varme på huset og lave forskellige indstillinger som du selv har lavet om på hvilket gør det svært for os at fejlfinde på.

Det er øv med sådan en anmeldelse når varmepumpen som vi har stået for har leveret varme og det ikke er denne som er fejl på.
Lidt mere øv når vi har snakket, sms´et og mailet efter normalt arbejdstid ( som en ekstra service for vores side ) at det så er en træls anmeldelse.

Rated 4 out of 5 stars

Fik en god løsning til en…

Fik en god løsning til en konkurrencedygtig pris, arbejdet er flot udført og dem der kommer ud er meget løsningsorienterede. Det er givet godt ud at sætte en kommunikation op med Kent, efter deres sælger har været ude.

Kan godt anbefale deres Solcelle og Luft til Luft løsning.

February 5, 2026

Hej Ulrich.

Tak for din anmeldelse. :-)

Vi er klar til at hjælpe hvis der skulle være andre opgaver hos dig.

Sådan skal kundeservice være

Har fået hjælp fra Eiland til montering af varmepumpe og ny eltavle i et sommerhus, og senest til opsætning af solceller, batteri og billlader.
Super god dialog omkring tilbudsgivning, meget behagelige håndværkere til udførslen af opgaven, og i tilfældet med solcellerne; god support til det der drillede, inden det kom til at spille 100%.
Kan varmt anbefale Eiland El og VVS Installation til andre.

January 30, 2025

Hej Niels.

Tak for stjernerne - det betyder meget for os.

Vi er klar hvis der skulle være yderlige opgaver vi skal have kigget på.
Vi er altid klar til at hjælpe.

Rated 5 out of 5 stars

God og kompetent service og medfølgende…

God og kompetent service og medfølgende vejledning omkring drift af anlægget.
Vi er meget trygge ved selskabet

December 18, 2025

Hej Peter.

Tak for den flotte anmeldelse - Ros gives videre til montøren.

Eiland Energi og Teknik

Som altid god service😁

December 4, 2025

Hej Klaus.

Tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. :-)

Hvis der er noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne, så lad os endelig vide det.

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Fik leveret ny Panasonic varmepumpe i…

Fik leveret ny Panasonic varmepumpe i november måned. Installationen gik hurtigt og med den rette kvalitet. Montøren var dygtig og meget vidende omkring installationen.
Jeg kan bestemt anbefale Eiland.

November 14, 2025

Hej Jørn.

Tak - Ros er givet videre.

Rated 5 out of 5 stars

Fik leveret ny Panasonic varmepumpe i…

Fik leveret ny Panasonic varmepumpe i september måned. Eiland har leveret et rigtig godt stykke håndværk, rent og ordentligt. Fair pris. God kommunikation. Fungerer lige som den skal. Jeg kan bestemt anbefale Eiland.

September 22, 2025

Hej Juliane.

Tak for den flotte anmeldelse - Det er dejligt med tilbagemelding også når det går godt.

Det har været en fornøjelse at stå for levering og montering af jeres nye varmepumpe.

Vi ser frem til endnu mere samarbejde i fremtiden.

Eiland leverer

Eiland leverer, og står på mål for deres løsninger.
Vi fik sat en luft vand varmepumpe op, til en super pris. Pumpen blev trods misforståelse stillet det sted vi ville have. Det viste sig at pumpen ikke stod støjmæssigt optimalt, så den forstyrrede vores nattesøvn. Eiland flyttede udedelen uden beregning, hvilket vi er super taknemmelige for. Pumpen kører som den skal. Eiland har bedre styr på kapaciteten på pumpen end de fleste andre, der ville installere for “store” pumper. Det er vigtigt pumpen er dimensioneret til formålet, for at den holder så længe som muligt, og det har de styr på. Trods små bump kan man mærke at det betyder noget for Eiland at de leverer et produkt man er tilfreds med. Besparelserne kan allerede mærkes nu, vi udskiftede vores gasfyr. Til trods for at der er planlagt fjernvarme i området gik vi med varmepumpeløsningen da den på sigt er langt billigere at køre med end fjernvarmen, så det tilskud vi ikke får er vi ret ligeglade med da dette er en langt billigere og mere fremtidsikret løsning.
Tak for en god oplevelse, kan sagtens anbefale Eiland til varmepumpe, til andre.

November 6, 2025

Hej Mads.

Tak for din positive anmeldelse.

Det er netop alle de ting du skriver vi går meget op i - så dejligt med respons.

Meget behageligt møde

Har haft besøg af en Tekniker fra Eiland. Carsten.Han skulle indstille vores Luft til vand varmepumpe. Jeg vil ikke her komme ind på hvordan indstillingen gik. men jeg vil her kort hellere fortælle om en fantastisk behagelig Montør som Eiland sendte ud til os "Carsten"han kom og gennem hele forløbet var han uhyre professionel og impatisk over for mig, da vores Varmepumpe, har store problemer. her vil jeg lige sige at varmepumpen ikke er solgt af Eiland, de er kommet ind i billedet, da vi har bestilt et solcelle system hos Eiland, hvad vi glæder og meget til. nå men Carsten havde en uhyre behagelig måde at være over for mig på, til trods at jeg stillede mange spørgsmål, grundet at vores anlæg overhovedet ikke fungerer. Jeg kunne bruge mange positive ord om den montør. men kun det at Eiland, her har en behagelig montør, der formår med sit væsen og expertise, giver kunden en stor trykhed, ved at være den person som han er. De 5 stjerner er til Carsten, ikke til Eiland. PS jeg ville være glad hvis jeg havde firma og en montør ansat som Carsten,for så ville jeg have glade og tilfredse kunder i det som han servicerer Mange til til Carsten

October 28, 2025

Behagelig montør til servicetjek

Fik lavet service på vores varmepumpe. Rigtig fin og tryg oplevelse. Montøren var meget høflig og behagelig :)

October 22, 2025

Hej Aske.

Tak for din anmeldelse. :-)
Rosen er givet videre til vores servicemontør.

Er meget tilfreds med Firmaet

Er meget tilfreds med Firmaet, og montøren skal også have et 10 tal samt fjernelse af mit gamle olienfyr

August 4, 2025

Hej Flemming.

Tak for din positive anmeldelse. :-)

Upåklagelig service

Fin service. Kompetent, venlig og pædagogisk installering, montering og forklaring på funktionen af den nye Panasonic varmepumpe. Montør Lasse var et utrolig godt bekendtskab. Vi har fået fuld valuta for hver en krone.

July 18, 2025

Hej Bente.

Tak for din positive anmeldelse - Det er vi glade for :-)
Den er også givet videre til Lasse.

Go dag. :-)

Service på varmepumpe

Vi har købt sommerhus med varmepumpe og den skulle have lavet service.Han kom inden for aftalt tid og ud over at lave servicet, forklarede han om anlægget og hvordan vi kunne bruge anlægget bedst muligt. Det er super service

July 17, 2025

Hej Toinny.

Tak - den skal du have stor tak for.

Eilandel.dk

Eilandel.dk

En sælger ved navn Dennis har introduceret og overbevist os om, at en Panasonic luft-vandvarmepumpe kunne være en bedre løsning end gas.

Vi har gennem langt tid overvejet forskellige miljøvenlige og grønne løsninger til opvarming af vores hus.

Vores hus er fra 1971 og vi skulle udskifte gas som varmekilde med enten fjernvarme eller med en luft-vand varmepumpe. Begge løsninger har nogle fordele og ulemper.

Fjernvarmeinstallationen er billigere, men som boligejer binder man sig for evigt til fjernvarme og kan næppe komme ud af den aftale, man selv har skrevet under på.

Med luft-vand varmepumpe forholder det sig lidt anderledes.

Du skal ikke skrive under på noget som helst og du binder dig heller ikke til en fælles aftale.

Du ringer blot til et kompetent og troværdigt firma Eilandel.dk, og du indhenter et godt tilbud.

I løbet af 3-4 dage bliver du lige pludselig ejer, i vores tilfælde af en Panasonic luft-vand varmepumpe.

Vi ved at den pris vi har betalt for en luft-vand varmepumpe er højere end den til fjernvarme, men vi følte os fra dag 1 i gode hænder med
Eilandel. dk, og at vores penge er sikret troværdighed og stabilitet.

Vi er megaglade for den løsning, vi har valgt i et konstruktivt og åbent samarbejde med Eilandel.dk

Prøv selv.

Venlige hilsner
Z.Krifa
Lerholmvej 3, Ballerup

May 5, 2025

Hej.

Tak for den flotte anmeldelse - Det er dejligt med tilbagemelding. :-)

Vi er klar til at hjælpe en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og proff service

Stiftede første gang kontakt til firmaet for ca, 2 måneder siden, da der ikke var varme på vores anlæg. Blev fra kontoret stillet om til en kørende montør, der gennem telefonen guidede mig til at få varme på. Dette kostede mig intet. Jeg bestilte derfor service ved firmaet, hvor en af deres montører udførte service på vores varmepumpe.

Han var meget pertentlig og serviceminded - og havde tid til at sætte UT ind i funktionen. Pænt arbejde og absolut en virksomhed jeg kan anbefale andre.

Tom Christensen

April 16, 2025

Hej Tom.

Tak for din positive anmeldelse.

Super god og billig…

Super god og billig varmepumpe-leverandør. Behagelige håndværkere, der tager skoene af, en let koordinering på forhånd og en virkelig god Panasonic luft til vand-varmepumpe, det sparre os 6000-7000 kr. om året i forhold til gas.

March 28, 2025

Hej Mikkel.

Det er dejligt at læse din positive anmeldelse - den skal du have stor tak for.

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg kan kun anbefale dem!

March 18, 2025

Hej Norbert.

Tak for stjernerne. :-)

Det har været en fornøjelse at stå for opgaven hos dig.

Tak for tilliden.

Take a closer look