Jeg kan kun give Peter mine varmeste anbefalinger. Peter er, udover at være dygtig til sit arbejde, behagelig, tålmodig og ordentlig. Jeg har følt mig tryg ved at overlade arbejdet med hjemmesiden... See more
See what reviewers are saying
Vi havde brug for en hjemmeside, der afspejlede den professionalisme og troværdighed vi føler vi står for. Peter var grundig, struktureret og tydelig hele vejen igennem. Vi vidste altid, hvor vi var i... See more
Peter er den udvikler du altid ønsker i dit team! Hans erhvervserfaring, målorienteret fokus og humør er et perfekt mix til en hver organisation. Peter har udviklet et helt nyt online u... See more
Jeg har samarbejdet med Peter fra EistrupWeb ved flere lejligheder i forbindelse med opsætning af websites, og hver gang har det været en positiv oplevelse. Peter er professionel, imødekommende og str... See more
Company replied
Written by the company
EistrupWeb skaber flotte og effektive hjemmesider, der skaffer dig flere kunder og mere salg, så du kan opnå dine mål. Hjemmesiderne bliver bygget i CMS'et WordPress og med sidebyggeren Elementor, der er én af de mest benyttede og intuitive page builders på markedet. Hvis du blot har brug for lidt hjælp til opdatering af indhold på din hjemmeside eller lignende, så er der også hjælp at hente her. Udover ovenstående tilbydes der også hjælp i form af at sikre, at din hjemmeside altid er teknisk opdateret, at der tages backup i tilfælde af hackerangreb og meget mere, så du trygt kan fokusere på din forretning, velvidende, at der er styr på din hjemmeside. Se et udvalg af cases her: https://eistrupweb.dk/cases
Buskelundengen 11, 8600, Silkeborg, Denmark
- pei@eistrupweb.dk
- eistrupweb.dk
Vi har i de seneste 5 måneder…
Vi har i de seneste 5 måneder samarbejdet med Peter, og vi har været ovenud tilfredse med Peters arbejde og service han har leveret. Det er på baggrund af hans professionalisme og fleksibel tilgang til løsning af opgaverne som virkelig har skabt værdi for os. Forventningerne er blevet indfriet og vi føler bestemt vi er blevet godt og professionelt behandlet hele vejen igennem.
Varmeste anbefalinger herfra.
Dbh
Patrick, Bright Bird A/S
Peter har et utroligt stærkt overblik og skaber løsninger hurtigt
Peter har et utroligt stærkt overblik og er meget god til at finde løsninger samt hurtig til at løse de forskellige opgaver jeg stiller.
Og så er kommunikationen med ham god og effektiv. Peter kommer til at gøre en forskel for min landingpage for Gastro Class
Top service
Top service
Fixede et problem som 5 andre ikke kunne finde ud af - og det skete i løbet af 30 min. Total prof
Har du brug for hjælp til Wordpress eller Elementor, så tag fat i Peter ⭐️
"På vegne af en kunde, søgte jeg efter en ekspert i Elementor, og fandt her frem til Peter.
Han fik stillet en opgave, som han forstod med det samme, og han leverede relativt kort tid efter en løsning, som kunden var meget tilfreds med.
Jeg har brugt Peter flere gange, og hver gang går han til opgaven med stor seriøsitet og professionalisme, og så er han samtidig meget nem og behagelig at arbejde sammen med.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre brug af Peter, hvis de har behov for hjælp til Elementor eller WordPress."
Peter er kompetent i alt hvad han…
Peter er kompetent i alt hvad han laver, og er derudover flexibel i forhold til arbejdstid og løsninger.
Kan varmt anbefales.
Spot on hjemmeside
"Før Peters hjælp, havde jeg en basis-hjemmeside, som ikke tiltrak det kundesegment jeg allerhelst ville arbejde med. Med Peters hjælp fik jeg lavet en ny og flot hjemmeside, som skarpt fik fremstillet min identitet og kompetencer, hvilket var årsag til at min kalender, inden for en uge efter lanceringen, var fuldt booket næsten et år frem med ønskeopgaver."
Hurtig, fleksibel og grundig
Igennem flere måneder har jeg samarbejdet med Peter med stor fornøjelse og professionalisme. Han forstår vores ønsker og bidrager med viden og "håndværk" på en måde, der sparer mig for uventede overraskelser i udviklingen af vores forretning. Han arbejder hurtigt, fleksibelt og med gennemsigtighed. De varmeste anbefalinger herfra.
En tryg, tillidsfuld og iderig samarbejdspartner
Peter satte nye tanker igang omkring vores hjemmeside, og inden vi fik set os om, havde vi et nyt udtryk.
Det har været en fantastisk forløb, hvor vi føler Peter virkeligt har hørt vores behov og udviklet på det.
Selv efter færdig hjemmeside, anser vi ham som en sparringspartner, som vi nyder at bringe i spil så snart der er mulighed for det.
Meget tilfredse med samarbejdet
Vi kontaktede EistrupWeb i forbindelse med at vi skulle have opdateret og relanceret vores hjemmesider Strømlinet.dk samt Forskel.dk og har aldrig fortrudt det et sekund. Vi har fået en hjemmeside der fremstår visuelt både flot og professionelt, og er meget tilfredse med samarbejdet med Peter.
Peter er utrolig kompetent, pragmatisk, effektiv og behagelig. Jeg har kun positive ting at sige om samarbejdet og kan varmt anbefale ham.
Udvikling og æstetik i een
Peter er den udvikler du altid ønsker i dit team!
Peter har udviklet et helt nyt online univers for &C (.and-c.dk) og er en fast del af den videre udvikling.
Mangler du en udvikler som både ser muligheder og italesætter realisme, så er Peter det oplagte valg.
Stor anbefaling herfra
Vh Christina,
Stifter & Kreatør hos &C
Fantastisk service…
EistrupWeb yder en fantastisk service og kan varmt anbefale dem. Jeg havde et godt samarbejde med Peter om websitet silkeborgkalder.dk. Peter er meget lyttende, kommer med super konstruktive input og har leveret et professionel og solidt stykke arbejde. YourDesignMark/Lone