Baking in Stiletto's Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na 1 les was ik meteen verslaafd aan de cursussen van Baking in Stiletto's! Je krijgt mooi een uitgewerkt recept met voldoende informatie en mooie afbeeldingen, samen met een pakket aan extra info,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Baking in stiletto’s is DE aanrader voor iedereen die van bakken houdt. Elena is een superlieve dame die je met hart en ziel bijstaat! Door opleiding en jarenlange ervaring weet ze hier echt alles... See more

Company details

1. Vocational College
  2. Patisserie

Written by the company

Baking in Stiletto's heeft als missie om iedereen van thuis uit te leren bakken. We doen dit in een hoogstaande en kwalitatieve online-omgeving zodat jij op je eigen tempo eender waar jij wil kan leren. Elena Gistrea - de drijvende kracht achter Baking in Stiletto's - staat je ook online bij, één op één. Je hebt dus altijd een chef naast je staan om je te helpen. Je doet het samen met haar! Zo garandeert Baking in Stiletto's dat je altijd zal slagen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Taarten bakken met zelfvertrouwen

Ik volg met veel plezier de cursussen van Baking in Stiletto's en kan ze alleen maar aanraden aan elke thuisbakker die meer zelfvertrouwen wil krijgen. De lessen worden tot in de kleinste details uitgelegd. Het gaat niet enkel om het volgen van een recept, maar vooral om écht begrijpen wat je doet en waarom.

Wat ik bijzonder waardeer, is dat er ook aandacht is voor fouten maken en eruit leren. Dat geeft enorm veel rust tijdens het bakken. Elena is zeer professioneel en geeft eerlijke, constructieve feedback, wat voor mij een groot verschil maakt.

Ik ben ontzettend blij dat ik de weg naar de Baking in Stiletto’s-site heb gevonden. De taartjes zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook superlekker! De complimenten die je krijgt als thuisbakker geven een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!

February 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Topkwaliteit in cursussen en coaching

Ik volg Elena al van in het begin, nog van vóór ze haar online cursussen uitbracht. In het begin wou ik gewoon leren hoe ik mooie taarten kon maken, dus heb ik haar gratis cursus uitgeprobeerd. En amai… haar recepten en uitleg zijn écht om U tegen te zeggen. Alles wordt superduidelijk uitgelegd, tot in de kleinste details.
Niet veel later begon Elena met haar online cursussen. Zonder ook maar een seconde te twijfelen heb ik meteen haar eerste cursus gekocht. Daarna volgden er nog verschillende, en na elke cursus voelde ik mij weer een pak rijker aan kennis en ervaring. Bij Elena leer je niet gewoon een recept volgen: ze legt ook uit waarom dingen soms mislukken en hoe je dat kan oplossen. Je leert dus écht bakken, niet zomaar nadoen.
Wat haar cursussen zo tof maakt, is dat het niet alleen geschreven lessen zijn, maar dat er altijd duidelijke videolessen bij zitten. En één van de grootste troeven: je kan bij elke cursus live vragen stellen via WhatsApp. Zit je vast, dan helpt Elena je stap voor stap verder met haar geweldige begeleiding. Dat persoonlijke contact is echt goud waard.
Ik ben superdankbaar dat ik haar cursussen ontdekt heb en dat ik dankzij haar al zóveel heb bijgeleerd. Haar cursussen zijn een absolute aanrader voor iedereen die écht wil leren bakken.

February 8, 2026

Reply from Baking in Stiletto's

Je doet me blozen Mandy! Je beschrijft perfect wat ik wil bereiken, en nog veel belangrijker, jullie als bakkers kunnen TROTS zijn op wat jullie op tafel toveren!

Rated 5 out of 5 stars

De lekkerste taartjes bak je vanaf nu zelf

Wat ben ik blij dat ik de online school van Elena heb gevonden. Waar je vaak halverwege een cursus afhaakt, wordt je bij de lessen van Elena alleen maar nieuwsgieriger naar het volgende taartje. Op advies van Elena ben ik met de entremet cursus gestart, omdat je deze taarten niet in 1 keer hoeft te maken. Korte bereidingen die vervolgens de vriezer in gaan, dus ik kan dit volledig op mijn eigen tempo en vanuit mijn eigen huis doen. Voor mij echt ideaal om op deze manier een bijzonder lekker taartje te maken. De tekst en de filmpjes zijn zo duidelijk, maar mocht je er niet uitkomen of vastlopen dan is Elena er altijd. En altijd krijg je met enthousiasme en passie een reactie, want je merkt aan alles dat ze wil dat je taartje slaagt en dat je steeds beter wordt.

February 3, 2026

Dank je wel Rianne! Ik ben zo blij dat je er zoveel plezier aan beleeft! <3

Rated 5 out of 5 stars

Bakken bij jou thuis, met begeleiding van een patissier!

Je krijgt niet alleen een recept, maar een hele les over het hoe en waarom van elke stap. Elk onderdeel heeft een geschreven uitleg plus een filmpje zodat je duidelijk weet wat je moet bereiken. Elena is de hele dag door bereikbaar, ook in het weekend, mocht het toch mislopen. Elke vraag, hoe gek ook, wordt beantwoord met een duidelijke uitleg van hoe je de boel nog kan redden of hoe je het volgende keer beter aanpakt. Ik heb al zoveel geleerd uit de lessen! Je leert superlekker en mooie taarten en gebakjes maken. Echt een aanrader!

December 5, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel, Anja! Onze missie is om jou te laten slagen in je dessert. Dat is veel meer dan een receptje geven. Ik ben blij dat het werkt voor jou.

Rated 5 out of 5 stars

Alleen maar positief over baking in stiletto’s

Ik kan alleen maar positief zijn over de lessen van baking in stiletto’s.heel duidelijke recepten en bij ieder recept nog een heel goede video zodat je gebak,zeker niet kan mislukken.
En als kers op de taart kan je Elena altijd bereiken met je eventuele vraag .
Dus ik ben alleen maar laaiend enthousiast over baking in stiletto’s

December 3, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel Marleen, de video's en de geschreven lessen lopen gesynchroniseerd waardoor je inderdaad altijd perfect weet wat je moet doen. En anders is er SOS Elena!

Elena is een topper in haar vak

Elena is een topper in haar vak
Tijdens mijn burn-out vond ik haar via google en wat ben ik blij
door Elena haar lessen kwam ik tot rust

April 18, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Bakken is goed voor de gezondheid! Je bent creatief bezig, je maakt zelf iets met je handen en je weet dat je mijn hulp hebt als er iets niet lukt. De voldoening om dan een mooi taartje op tafel te kunnen zetten en de mooie complimenten te krijgen van je gasten, doet zo goed!!! Daarom dat ik mijn klanten garandeer dat ze zullen slagen, met mijn persoonlijke hulp! Proficiat Kelly.

Fantastische curcussen

De cursussen van Elena Gistrea zijn voor elke bakker mogelijk. Of je nou een hobby bakker of professioneel bent. Zeer duidelijk curcus materiaal, met videolessen , persoonlijke ondersteuning...en de S.O.S Elana als je even helemaal vastloopt in je creatie. Niks is haar teveel hoe vaak je ook hulp vraagtJe krijgt zeer goede feedback van Elena waardoor je kennis verbreedt. Heb haar persoonlijk mogen ontmoeten en is een fantastische lieve vrouw.
Persoonlijk heb ik onwijs veel mogen leren van haar cursussen van taarten tot chocolade, cupcakes en entrements...je leert het allemaal. Je maakt de meest prachtige werken die een lust zijn voor je ogen en smaakpapillen...je wordt daardoor wel heel kritisch als je eens ergens anders een taartje eet🙈🤣

October 11, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel! Ik hoop je nog veel te mogen helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische lessen met personal touch

Na 1 les was ik meteen verslaafd aan de cursussen van Baking in Stiletto's!
Je krijgt mooi een uitgewerkt recept met voldoende informatie en mooie afbeeldingen, samen met een pakket aan extra info, video's en soms ook audio opnames. Daar bovenop kan je Elena ook steeds bereiken via het unieke SOS systeem. Als er toch iets fout loopt, staat zij voor jou klaar met nog een berg aan informatie.
Zowel voor een beginnend hobby-bakker als iemand met tonnen ervaring, zijn deze lessen een echte aanrader en je krijgt er nog een fijne community bovenop!

June 14, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel voor je mooie woorden. Dit is inderdaad wat Baking in Stiletto's doet: de perfecte cursus maken zodat iedereen, ook beginners, toch kunnen slagen in het maken van prachtige taarten!

Rated 5 out of 5 stars

Cursussen voor iedereen die van bakken houdt

Elena heeft cursussen die voor elk niveau geschikt zijn. Alles wordt zo goed uitgelegd en met de sos lijn waar je haar alle vragen kunt stellen kom je er zeker uit! Mijn bak kunsten zijn echt naar een hoger niveau getild sinds ik haar cursussen volg. Met de glamorous baking world maak ik heerlijke baksels die ik in een middag af heb. En voor een bijzondere taart maak ik er een uit de wereld van biscuittaarten waar je verschillende recepten zelf maakt waardoor je er langer mee zoet bent.

August 30, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

De cursussen zijn inderdaad voor alle niveaus gemaakt en de bedoeling is dat je technieken leert dat je overal kan toepassen.

Aangenaam en professioneel!

Ik vrees dat ik in herhaling val, maar ik kan niet anders dan de eerdere positieve reviews volledig beamen. Mijn ervaring sluit volledig aan bij wat anderen hier al hebben omschreven: buitengewoon aangenaam en professioneel.

De cursus zelf is heel duidelijk en biedt enorm veel waardevolle informatie. Toch stel ik regelmatig extra vragen – niet alleen omdat ik graag goed geïnformeerd ben, maar ook omdat ik door bepaalde omstandigheden soms afwijk van een bepaald recept. Elena neemt telkens uitgebreid de tijd om mijn vragen rustig, helder en met veel geduld te beantwoorden. Geen enkele vraag is haar te veel, ook niet als ik iets opnieuw navraag of wil weten of een aanpassing mogelijk is.

En wanneer er iets niet helemaal loopt zoals verwacht, is Elena er meteen met haar "SOS Elena" – haar snelle, oplossingsgerichte hulp is echt goud waard. Ze denkt actief mee, reageert opvallend snel en komt altijd met een concrete oplossing.

Kortom: een dikke dankjewel, Elena! Je inzet en betrokkenheid worden enorm gewaardeerd.

August 28, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel, je schrijft heel goed wat ik wil bereiken met Baking in Stiletto's en SOS Elena! <3

Rated 5 out of 5 stars

Baking in stiletto’s is DE aanrader…

Baking in stiletto’s is DE aanrader voor iedereen die van bakken houdt.
Elena is een superlieve dame die je met hart en ziel bijstaat! Door opleiding en jarenlange ervaring weet ze hier echt alles over.
Je krijgt steeds een uitgebreide cursus met allerlei tips en weetjes en daarenboven kan je haar ook steeds bereiken via whatsapp. Dit in noodgevallen maar ook voor allerlei andere vragen.
Ik raad iedereen deze cursus zonder twijfel aan!

August 27, 2025

Dank je wel! <3

Rated 5 out of 5 stars

De beste online bakrecepten.

Ik bak al een aantal jaren, maar bij Elena is het heel anders. Je slaagt altijd met je taartje door de goede online cursussen maar ook door de top feedback van Elena . Ze staat altijd klaar om je te helpen waardoor je gebak altijd slaagt.
De complimenten die je van je gasten krijgt zijn zo leuk. De meesten denken dat het van bij de patteserie komt.

August 27, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

MIjn cursussen zijn inderdaad zoveel meer dan recepten, het is een begeleiding waarmee je altijd zal slagen en zelfs als het moeilijk is dan heb je 'SOS Elena'!

Rated 5 out of 5 stars

Als bakken een passie is.

Als bakken een passie is dan zit je bij Baking in Stiletto’s meer dan goed.
Je krijgt niet enkel een recept maar een complete begeleiding en een persoonlijke hulplijn in geval van nood bij je aankoop. In een mum van tijd kun je de lekkerste taartjes, cakejes uit je eigen oven toveren. De complimentjes nadien neem je met plezier in ontvangst. Ik heb nog geen seconde spijt van mijn aankoop

August 25, 2025

Dank je wel Sandra! <3

Goede ervaring!

Ik heb zelf vroeger een bakkersopleiding gedaan maar nooit zo veel geleerd als in het afgelopen jaar bij Elena. Haar lessen zijn heel duidelijk, ondersteund door filmpjes en gesproken tekst. Wat ik heel fijn vind is de whattsapp ondersteuning. Je krijgt altijd snel een antwoord.

August 23, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Bij een opleiding op locatie werk je altijd met ander materiaal, wordt je getoond hoe je alles moet doen en kan je niet alles zelf uitproberen. Dan kom je thuis en denk je dat je het kan, maar dan loop je toch weer vast. Met mijn opleiding doe je het van thuis uit, met je eigen materiaal en op je eigen tempo. En ik sta je altijd bij via Whatsapp als je hulp nodig hebt. Dat is de succesformule van Baking in Stiletto's!

Echt verslavende cursussen.

Ik heb 1,5 jaar geleden baking in stiletto’s ontdekt,aangezien ik graag bak en wil bijleren,werd ik nieuwsgierigIk zag dat ze gratis lessen hadden en ik probeerde eerst de chocolade harmonie,Eerlijk is eerlijk ,ik had nog nooit zo een lekkere chocoladetaart gegeten. ik kocht mijn eerste cursus:de tartelettes Ik maakt de Snickers tartelettes,en wederom overheerlijk .Het fijne is als je iets niet begrijpt kan je Elena een bericht sturen,en ze helpt je direct .Onder tussen heb ik bijna alles .Ik had een heleboel kookboeken,maar die zijn nú overbodig .In de cursussen staat alles stap voor stap uitgelegd en ook een video,stap voor stapIk kan maar 1 ding zeggen,ik ben er super blij mee.

August 22, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel, dat is superlief van jou!

Exquise

Als je bijzondere patisserie wilt leren maken, maar ook een heerlijk bladerdeeg en zó veel meer dan is het een must om de cursussen te volgen. Alles klopt: de uitleg is geheel uitgeschreven en in video’s stap voor stap uitgelegd en niet te vergeten de podcast waar Elena alles nog eens doorneemt en heel veel tips en trics, de ingrediënten, de smaken, echt alles is tot in de puntjes verzorgd. SOS Elena als je met je handen in het haar zit op het moment dat je met je taartje bezig bent, dan komt alles goed. We hebben een mooie Glamorous Baking World voor alle trouwe cursisten waar we echt in de watten worden gelegd. Ik ben al jaren fan en zeker verslaafd aan alle lessen die ik dan ook allemaal in mijn bezit heb. Al mijn klanten, familie en vrienden zijn vol lof over al het lekkers dat ik ze aanbiedt. Dank je wel lieve Elena je bent een topper.

August 22, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Glamorous Baking World is inderdaad een concept waarbij je in de watten gelegd wordt en elke maand nieuwe technieken leert! <3

Rated 5 out of 5 stars

Elena is gewoon het beste

Elena is gewoon het beste van alle online cursussen. Je leert niet alleen bakken, maar ook de do's en dont's. De cursussen geven je heel veel zelfvertrouwen. Iedereen kan aan de slag met Elena's cursussen, zowel voor onervaren als ervaren leden. Lukt er iets niet, dan staat Elena altijd klaar om onmiddellijk bij te schaven waar nodig. Haar expertise en kennis is zeer uitgebreid en dit wil ze overbrengen naar haar leden.

August 20, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel! Met de kennis die je in de opleiding leert, kan je je hele leven lang zelf creatief zijn in het bakken!

Dit zijn topcursussen

Dit zijn topcursussen , ik had nooit gedacht om zo lekkere taarten te kunnen maken, voor de prijs, die zeker niet te hoog is, krijg je alles goed uitgelegd met alles stap voor stap op video. Elena is bereikbaar 7 op 7 om je te helpen als je vragen hebt; De taarten lukken altijd

August 20, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dank je wel! Ik wil iedereen laten slagen in bakken. Dank je wel voor het compliment! <3

Echt 5 sterren waard

Echt 5 sterren waard, wat Elena allemaal voor haar cursisten doet. Haar cursussen zijn heel uitgebreid, met tekst en ook met alles in beeld. Daarnaast mag je haar ten allen tijden lastig vallen als je toch nog problemen moest hebben. De recepten zijn ook heel lekker. Ook de prijs van haar cursussen zijn zeker niet te hoog. Kortom de moeite om op haar website te gaan kijken.

August 19, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Dat is SOS Elena, jij hebt een probleem en dan help ik jou onmiddellijk. Niet een week, dag of maand later, maar onmiddellijk. Ik sta aan jouw zijde! Leuk dat je dit waardeert. <3

Top cursus

De online cursussen van Baking in Stiletto’s bevallen me heel goed. Duidelijke uitleg, duidelijke ondersteunende video’s en erg fijn vind ik de online ondersteuning van Elena zelf per whats App wanneer je het nodig hebt. Je hebt een probleem, appt met haar en samen kom je er uit.
De recepten zijn erg goed, ik heb taartjes gemaakt waarvan ik nooit had gedacht dat te kunnen! Zo veel geleerd, het is echt een passie geworden.😊
Een echte aanrader!

August 19, 2025

Reply from Baking in Stiletto's

Mijn cursussen zijn zoveel meer dan recepten, het is een echte opleiding, met persoonlijke ondersteuning van mij! Dank je wel dat je dit apprecieert :-)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look