Köpte deras EAA som va så sjukt äcklig. Smackade diskmedel och hade jätte mycket klumpar. Så du kunde få en jätte klump som gjorde att allt bara va genomsurt. Va säker på att datumet va utgånget. Men... See more
See what reviewers are saying
Omöjliga att få kontakt med! Finns inget aktivt telefonnummer, endast chatbot som svarar att de mailar om 24 tim... Jag gjorde en beställning och fick ingen bekräftelse men summan drogs utan att ja... See more
Hemsk smak och lukt på deras kollagen tabletter efter bara någon vecka (förvarad i torrt/mörkt skåp med stängt lock). Hann inte ens igenom hälften av burken innan dem blev helt omöjliga att svälja pga... See more
Jag har lidit av återkommande urinvägsinfektioner ändå sen jag fick barn för 7 år sedan. Produkten cran cure har verkligen ändrat mitt liv! Är så tacksam för att denna produkt finns. Har inget att uts... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt, bevisad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer – som läkare, tillverkande företag och grossister. Vår strävan är att alltid tillverka så miljövänligt som möjligt och under högsta möjliga säkerhet, så att vi i alla tillverkningsfaser kan följa produkten hela vägen till slutkonsument.
Contact info
Kungsholms Strand 179 , 112 48 , Stockholm
- 08-651 40 40
- info@elexir.se
- elexironline.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Som en ny kund har jag upplevt en trevlig service.
1- Information om en produkt är mycket viktig. Därför bör EleXir bifoga en broschyr med denna produkt som skickas per post.
2- Det räcker inte att beskriva en produkts innehåll genom att bara nämna dem. Kunder bör veta t ex vad ett naturligt läkemedel har för egenskaper, hur det fungerar i kroppen, vad de har för biverkningar och etc .
3- Eller den som arbetar på kundservice bör ha kunskaper om produkters innehåll och egenskaper. D v s kundservicen bör ge informationer om produkter som innehåller ett naturligt ämne vilket inte är bra för en viss sjukdom.
Ett konkret ex.: Undrar om Ni vet att "Rosemarin" höjer blodtrycket i kroppen och därför är det inte bra för den som har svängande blodtryck el äter tab mot högt blodtrycket???!!! Och de kapslarna som jag beställd och fått för torra slemhinnor innehåller Rosemarin. Om jag visste innan beställde jag inte.

Reply from Elexir Pharma AB
De Bästa Kosttillskotten på marknaden !
Jag tycker det är toppen,bra varor och snabb leverans.
Enbart positivt hittills.
Enkelt att handla ifrån, snabb leverans och så långt är jag nöjd med de produkter jag beställt.
Det "funkar"!
Åker ofta utomlands till soliga länder och har i hela Mitt liv haft problem med att jag lätt bränner Mig och att att det tar URLÅNG tid att få en OK. solbränna....åt Tistle and Tan i ca.1mån innan min senaste resa till Egypten och Jag har ALDRIG fått en så snygg bränna, utan att bränna Mig!! :) LYCKLIG...som sagt det FUNKAR!!
Stort tack!
Sedan jag började med Cranberry Cure har mina tidigare återkommande urinvägsinfektioner upphört. Äntligen har jag hittat något som verkligen hjälper!

Reply from Elexir Pharma AB
Snabbt, lättvindigt och utan problem.
Jag har bara handlat två gånger men jag är supernöjd.
Gick inte ner i vikt,men fick lite färg.
Gick inte ner i vikt, men fick lite färg av betakarotenet. Tyckte den var för dyr också. MVH ÅSE.
Verkar bra men dyrt
Har bara provat ett kort tag men önskar jag hade råd att fortsätta.
Mycket bra!
Jag är mycket nöjd med den service jag fått då jag exempelvis ville avsluta en prenumeration. Alltid trevlig personal och snabba leveranser.
Enkelt utformad hemsida och extremt snabba leveranser - bra service och ingen frakt!
Jag är mycket nöjd!
Jag skulle även ge 6 stjärnor om det fanns.
Snabba och säkra leveranser. Supernöjd.
Bra produkter och fint bemötande
* Väldigt fina och bra produkter.
* Bra bemötande
Mycket nöjd med mitt köp av thistle & tan, och ett väldigt bra kundbemötande. Kommer garanterat handla hos Elexir igen!
Kan inte bli bättre!
Inga förbehåll, snabb leverans, inget krångel och pålitliga produkter! Varit nöjd hittills.
Kommer automatiskt i rätt tid. Tycks hjälpa bra mot stela leder
Bra hjälp mot stela leder
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.