Company details

1. Media & Publishing

Information provided by various external sources

Vi kan fremkalle bilder, forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Rask levering! Se våre produkter og bestill her.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Perfekt postkort/takkekort

Jeg fik lavet 4 stk. to-sidede kart hos Elitefoto. Selvom deres layoutværktøj var nemt at bruge, var der likevel sket en fejl på forsiden da jeg mottok kartet, som gjorde, at en del af titlen var blevet skåret af.

Jeg kontaktede kundeservice, og de rettede fejlen med det samme. De sendte mig endda et billede med det korrekte udsnit og leverede de nye kart uten ekstra kostnad. Jeg blev virkelig glad, da jeg modtog de korrekte postkort. De var flot pakket, og kvaliteten af både papir og print er rigtig bra! Kan klart anbefales herfra! Jeg kommer til å bestille herfra om jeg trænger lignende igen.

Det er også super dejligt, at man kan kjøbe enkeltvis og ikke behøver bestille en pakke med 50+ stk., som mange andre steder kræver. 13,50 kr. pr. kort – det bliver vist hverken nemmere eller billigere.

March 31, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Bildene er fine, men for store

Bildene er fine, og egt god kvalitet men dette er fjerde gangen jeg bestiller bilder som er for store for rammene!
Har klagd før, og da var svaret at jeg måtte kjøpe rammer derifra for at det skulle passe(?). Så på trass kjøpte jeg rammer fra butikken denne gangen, og gjett hva! De passet fortsatt ikke! Klippe bilder kan de i alle fall ikke!

December 16, 2025

Topp service i Elite Foto, Arendal!irendal

Elite Foto i Arendal, ligger midt i sentrum, og det er mange parkeringshus i gangavstand! De ansatte er utrolig hjelpsomme! Jeg er " godt opp i årene" og ikke så god på det digitale! Men jeg fikk utrolig god hjelp, da jeg kom med min telefon, og ønsket å lage julekort! Med så god hjelp, var jeg ferdig på 5 minutter, og takket være et veldig bra bestillingssystem, hadde jeg ferdige julekort på under en halvtime! Vil absolutt anbefale Elite foto i Arendal , til alle typer fotoprosjekt!👍👍👍

December 2, 2025

Elevfoto 2025

Foto av elever ved skolen. Både jeg og min tidligere samboer sa i kor nærmest nei takk
Hvordan skal skal det være å huke tak i en fotograf med kunnskaper om boka "Trist som faen"at han selv velger å parkere kameraet sitt.
Min er pensjonert fotograf, så hans kunnskap smitter nå over på meg. Personlig tror jeg st å overgå fjorårets bilder tør jeg nesten dette penger på...bare synd slike pengespill er ulovlig. For bildene vi, med em lang rekke andre betalte ille én kr for amatørmessig

August 27, 2025

Tvungen ventetid eller 50kr

Bestilte kopp og to print på innfall. Antok at det var en del dyrere enn på nett, men gjorde det likevel og på han i butikken hørtes det ut som alt kunne være klart på svært kort tid. Jeg syntes 300kr var nok og brukte ikke 50kr ekstra på ekspresslevering.

Resultatet var at produktene ble laget til og deretter lagt på en hylle av prinsipp frem til to dager var gått. Var innom butikken etter halvannet døgn, men da var "ikke produktene klare før etter to dager og det er imorgen".

Produktene lå klar på hylla bak døra og hentemelding ble sendt til meg tre minutter etter åpningstid to dager etter.

June 18, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Bildene er fine men for store ift oppgitte mål

Bildene kom raskt og er fine, men sykt irriterende når alle bildene er akkurat litt for store. Har bestilt flere størrelser, bl.a. 20x25, men når bildet ikke går i billedramma og jeg måler bildet, viser målene at det er 20,2 x 25,5. Så her må alle bildene klippes til for at de skal kunne brukes..

May 27, 2025

Hyggelig butikk

Ut fra tidligere bestillinger av fotobøker og dagens storformatbilde er jeg meget fornøyd med arbeid og service hos Elite Foto Kjøstvedt i Markens Kristiansand.

May 15, 2025

Bestilte 2x a3 fotokalender i julegave

Bestilte 2x a3 fotokalender i julegave. Kjøper meg også rammer som er a3. Kommer hjem og skal putte de i rammer, men kalenderene for ikke a3. De er 30,5x40, mens a3 er 29,7x42. Siste gang jeg gidder å bestille derfra!

December 18, 2024

Elite Foto Bergen: Skuffende service og kvalitet

Jeg fikk aldri tilsendt bildene digitalt som avtalt av filmrullen fra analogt kamera. Sendte mail (etter 6 uker) med etterspørsel og da svarte de kun med «er det disse?» og link til bildene for nedlastning. Bildene var også i en skuffende stand.

May 22, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Kjøpte meg ett instax kamera på…

Kjøpte meg ett instax kamera på Sørlandssenteret og film. Da jeg kom hjem og skulle sette batteri til lading fikk jeg se at kameraet ikke lå i esken og manglet. Jeg ringte til butikken å forklarte at jeg kom hjem med en nærmest tom boks. Hun beklaget seg veldig over hendelsen, avtalte at samboer kunne hente kameraet pga kjøreavstand osv. Dette burde jo ikke skje og burde sjekkes før man sender kunder avgårde 😅 Damen som var på jobb var veldig hyggelig og behjelpelig.

May 8, 2024

Superhjelpsom ansatt på Strømmen storsenter

Skulle ha dobbelt menykort til en 75-års dag m/flere bilder. Det var ikke noe problem, den ansatte la inn bildene og skrev teksten for meg. Hun sluttet egentlig arb.dagen kl. 16.00, men spanderte en ekstra halvtime for å hjelpe meg. Dette kaller jeg service! Kortene ble utrolig fine, rimelig var det også. 👌😊

April 2, 2024

Dette var veldig bra

Ikke ofte jeg skriver anmeldelser når jeg handler, men dette likte jeg. Bestilte utskrift av et bilde i str A4 tirsdag klokken 13, og klokken 12 onsdag var det klart for henting i nærmeste butikk. Altså under 24 timer etter bestilling. Kvaliteten på bildet var også veldig bra. Anbefales.

February 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Batteribytte klokke.

Leverte inn vanntett klokke (Seiko) for førstegangs bytte av batteri hos Elite Foto i Arendal. Fikk tilbake klokke som lakk som en sil. Leverte inn igjen og fikk tilbake tørket klokke med beskjed om at den burde jeg ikke bade med. Jo, takk skal dere ha. Aldri mer batteribytte hos Elite Foto, jeg går til urmakeren neste gang. Kan man ikke levere ut klokka i samme stand som den kom inn bør man ikke tilby tjenesten batteribytte.

November 5, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look