1. Appliance Store
  2. Appliance Repair Service
  3. Electronics Store

Information provided by various external sources

El-Salg ejes af 170 selvstændige el-installatører. Til forskel fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kval...

4.1

2-star
1-star

Jeg var i El-Salg Sorø

Jeg var i El-Salg Sorø
for at købe et lysstofrør. Det var helt fantastisk servise der blev udført, det viste sig at netop det neonrør var udgået, men de havde en erstatning som er meget mere energivenlig og billigere i brug.
Det skal siges at inden El-Salg Sorø var jeg i
Jem og Fix. Bygma, Elgiganten. Power. og Bilka.
ingen havde dette lysstofrør.
Ingen gav mig den forklaring som El-Salg Sorø

October 23, 2024

Suveræn god service

Suveræn god service. El salg Middelfart kan jeg kun anbefale. Vi har købt vaskemaskine og tørretumbler, fryseskab og kogeplader. Hvergang har vi fået den bedste forklaring og altid til en god pris.

May 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mange falske løfter, dårligt forløb og begrænset indsigt i egne begrænsninger som virksomhed

Køber vaske/tørremaskine d. 1
juni.
Aftalen med El-salg er, at den kan leveres ca. 4 uger senere, da jeg først skulle overtage min nye bolig d. 1. juli.

El-Salg har ved en fejl leveret den for tidligt til montøren, der vil montere den få dage efter købet - dvs nogle uger før, jeg har overtager den lejlighed, maskinen skal bruges i.

De sender maskinen retur til lageret.

Dagen inden leveringen kontakter jeg El-Salg for at høre, om leveringen kan udsættes et par dage pga asfaltarbejde. Her informeres jeg om, at de ved en fejl har bestilt en forkert maskine hjem. De prøver at overtale mig til at købe denne maskine. Jeg har dog brugt tid og været grundig i mit valg af maskine og vil gerne have den oprindelige, som er større end den anden tilbudte.

De forventer, den rigtige maskine er på lager ugen efter men vi aftaler, at jeg ringer den følgende uge og tjekker op. Her får jeg besked om, at maskinen er kommet hjem på lageret i Sverige. Jeg informeres om, at maskinen nu blot skal sendes fra Sverige til dem, der skal levere og montere den. Jeg fik at vide, at montøren ville kontakte mig, og at den ville blive leveret i starten af uge 30.

Mandag i uge 30 tager jeg kontakt til El-Salg, da jeg ikke er blevet kontaktet angående levering fra montøren.

Her viser det sig, at maskinen alligevel ikke var på lager, at man ikke har kontaktet mig herom, og at den tidligst forventes at være på lageret i Sverige d. 2. august.

Jeg har boet i min nye lejlighed uden mulighed for at få vasket tøj siden d. 1. juli. Jeg har i god tro og efter gentagne løfter afventet at modtage én for nu at få at vide, at der vil gå mindst endnu nogle uger.

Så lang historie kort - jeg vil efter denne erfaring med adskillige fejl i samme forløb anbefale, at man overvejer andre muligheder end at købe her.

Ordrenummer for købet 1. juli:

July 24, 2023

Hjemmeside sagde 13 på lager og 2-3 dages levering, men varen er i restordre

Bestilte en ladestander hos El-salg, da vi skulle bruge en hurtigt til sommerhusudlejning. Valgte El-salg da de havde den model jeg gerne vil have, samt at de skrev at der var 13 stk på lager og levering 2-3 dage. Købte den på nettet d. 3.5.23 og hørte så ikke mere fra dem. Skrev til dem d. 07.05.23 og fik et svar tilbage at den var i restordre og kan først leveres efter d. 25.05.23. Måske burde man opdatere hjemmesiden da der er folk der køber varer fordi de skal bruge varen hurtigt og derfor kigger efter hvilke virksomheder der har varen på lager

May 3, 2023

Køb dit køkken hos El-salg i Sorø

Køb dit køkken hos El-salg i Sorø. Vi har købet et super dejligt og fint køkken fra Nettoline i El-salg i Sorø. Vi har fået den bedste service og hvis der har været mangler, så har de hurtigt rettet op på dem. Kan kun anbefale dig at få en snak med Tom fra El-salg i Sorø, han er en mand man bare kan regne med.

April 28, 2022

Elendig service

Elendig service. Vil ikke stå for de problemer der er med min telefon og sender mig bare videre til Samsung, på trods af det er af dem jeg har købt telefonen af. Hvis jeg ønsker at returnere ved de ikke om jeg kunne få penge retur da de ikke kunne sige noget om varens stand..... så jeg kunne tage chancen og få nogle penge retur eller 0 kroner. Virkelig mærkelig fortrydelsesret.

December 26, 2022

Is this your company?