Har lige skiftet addresse. Og når jeg nu logger ind med mit mid-id , ser jeg elforbruget over en helt anden person... Bekymrende for dens persons personlige oplysninger. Mon der var andre der kunn... See more
See what reviewers are saying
Vi får strøm fra FDM, hvor Jysk energi levere strøm. Men tilhørende ello app er ikke til at stole på, fordi man ikke helt ved om elpriserne er rigtige. Nu har jeg fået god support fra Jysk Energi og... See more
Ello app fra Jyskenergi kan ikke bruges til forbrug af el pr time og korrekte time priser fordi elmåler ikke kan registreres fordi eloverblik.dk ikke kan nås fra en apple Iphone. Android smartphone... See more
Siden fungerer sjældent. I dag lykkedes det efter mange forsøg og lange ventetider endeligt at få vist siden. Desværre var målepunkterne forsvundet, så jeg forsøgte som foreslået at indtaste mit CPR... See more
Company details
Written by the company
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Contact info
Tonne Kjærsvej 65, 7000, Fredericia, Denmark
- datahub@energinet.dk
- eloverblik.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Det er helt umuligt at logge ind med…
Det er helt umuligt at logge ind med Nem-id - har prøvet det meste af dagen???
En rigtig dårlig joke
Der må være en grund til at denne hjemmeside er konstrueret så ubehjælpsomt.
Latterlig Kan ikke finde en skid på…
Latterlig Kan ikke finde en skid på jeres side
Virker fint
Virker fint. Sidste stjerne, hvis de får sat forsinkelsen på data ned og bedre user interface.
Rigtig god info.
Giver et rigtig godt overblik helt ned på timebasis, let st bruge. Et ønske kunne være en sms tjeneste som kunne informere daglige forbrugstal.
en katastrofe
elendig side der bruger et ubehjælpeligt sprog og overhovedet ikke virker. elendigt.
Ligegyldig og skuffende
Ligegyldig og skuffende.
Data fra eloverblik.dk er så forsinket at det faktisk gør det ligegyldigt at de stiller data til rådighed for os som forbrugere. Hvis man derimod skulle formastes til at anvende selve hjemmesiden, finder man navigationen ubehjælpelig. Hvis jeg kunne ville jeg have min skattepenge retur.
Virker ganske fint.
Virker ganske fint.
Man kan trække diverse data over sit elforbrug, helt ned til time basis - det er nu meget smart. Data kan downloades som .csv eller Excel fil. Det er meget brugbart. Systemet danner også grafer over ens historiske elforbrug uden, at man behøver at downloade noget. "Skide godt Egon....."
Virker ofte slet ikke
Virker ofte slet ikke. og er altid 2 dage bagefter så ubrugeligt stykke makværk.
Er ubrugelig
Siden viser ingen målinger via home assistant og et plug-in kan jeg hente målinger der er 2 dage gamle Eloverblik er ubrugelig
Jeg har brug for at kunne aflæse…
Jeg har brug for at kunne aflæse detaljer . Fra dato til dato og også time for time. Jeres hjemmeside har kunnet bruges tidligere. Er den gået i stykker.?
Venligst Inge A. Rasmussen
Eloverblik mangler overblik.
Kropumulig hjemmeside..
Og INGEN hjælp at hente..
Deres side indeholder 3-4 oplysninger - Som de får skjult så godt - Og gjort så kringlet...
Så ikke en gang de ansatte ved elselskaberne kan finde rundt !!
Det er "klasse".
Tak for... OMFATTENDE svar på 4 år gammelt spørgsmål :-)
Spørgsmål: Hvor kan man se, hvad MÅLEREN viser "lige nu" ??
(Alternativt i forgårs )
Fuldstændig upædagogisk.
Fuldstændig upædagogisk.
Umuligt at få nogle data ud af. Man kunne lige så godt have slået op i en tom bog.
Totalt ubrugeligt
Denne hjemmeside er så ringe som tænkes kan. Den er umulig at vride brugbare data ud af. Jeg har (naivt naturligvis) henvendt mig til Energinet, men fik som ventet et amatøragtigt intetsigende svar.
Man kan naturligvis følge sit elforbrug på el-selskabets hjemmeside, men hvis man jævnligt skifter leverandør, er der netop brug for et 'eloverblik', hvis det blot ikke var totalt ubrugeligt som dette.
Kan ikke læse og importere data fra…
Kan ikke læse og importere data fra dette skodsystem, det er så ringe, og den eneste grund til at firmaet stadig eksistere er, at det er støttet med offentlige midler.
Det ville være rart hvis der blev ansat en voksen på kontoret.
Købte solceller maj 2019
Købte solceller maj 2019, sælger overskudsstrøm til nettet. El overblik har lavet en uforståelig hjemmeside med målepunkter mig her og der. Som producent af solenergi ønsker jeg bare at vide : Hvor meget strøm har jeg produceret? Hvor meget har jeg selv forbrugt? Hvor meget overskudsstrøm har jeg solgt? og til hvilken pris+
Dette er hvad jeg som producent ønsker.
ELOVERBLIK s side giver mig ikke svar. Derfor ½ stjerne
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.