Elys Copenhagen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Varen kommer fra Kina

Der stod skoene var ergonomisk støttende, men det er bare en almindelig sko.
Ikke særlig behagelig at have på.
Blev skuffet over den kom fra Kina, når det var en dansk hjemmeside.

May 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig modtaget de sko, som jeg bestilte

Har aldrig modtaget de sko, som jeg bestilte. Og jeg fik ovenikøbet en mail, hvor jeg skulle bedømme mit køb!! Var også så naiv at købe et sæt tøj, som jeg ikke engang vil være bekendt at give til genbrug. Jeg så flotte reklamer på facebook, men det er absolut sidste gang, at jeg køber noget via facebook

April 30, 2025

Svindel!

Scam, fup og bedrag. Hold jer laaangt væk! Faldt for nogle farverige, flotte ortopædiske sko der var sat ned pga et lukke-udsalg i Danmark. Første tegn på ugler i mosen var da varen efter 2-3 uger blev afsendt. Fra Kina! Og så tog det yderligere 4-5 uger før de ankom. Et par ilde lugtende, hårde plastik sko der aldrig har set skind og er ikke bøjelige. Ha ha. Så faldt jeg også for den. Men det gør I ikke nu….

May 22, 2025

Fup firma

Fup firma. 400 kr for 2 bluser af den ringeste kvalitet. Lige til skraldespanden. Køb aldrig noget hos dem

May 15, 2025

Fup butik

Jeg har bestilt to vare hos Elys Copenhagen. Den ene vare er bestilt for tre uger siden og den anden en uge senere.
Ingen af varene er kommet frem, jeg har skrevet til dem, de siger at varen vil komme frem.
Tidligere har der været et link, hvor jeg kunne følge varen, men nu er linket forsvundet og der er et link med at butikken lukker og bliver til net butik.
Så køb endelig ikke vare hos Elys.

April 27, 2025

Snyd og bedrag

Ja, så er der gået en måned efter en bestilling....gad vide om jeg nogensinde vil modtage noget.......snyd og bedrag 🤪

May 14, 2025

Pas på!!

Jeg har ikke købt noget her, men det er igen et firma, der pludselig efter mange år skal af med alle varer. FB-annonce. Første og sidste gang jeg trykker på sådan en.
Jeg købte hos Callie, som viste sig at være svindel og bedrag. Tøj, der var lige til at smide ud.
Jeg har som sagt ikke prøvet her, men jeg ville være meget forsigtig.

May 6, 2025

Køb ikke varer her fra

Køb ikke varer her fra.
De sender varer fra Kina som slet ikke er den kvalitet man forventer af de billeder de viser på SoMe. Jeg har i over 3 uger forsøgt at få ud af dem hvilken adresse jeg skal returner til, men de trækker hele tiden ud med nye mails og spørgsmål og spørger til hvad jeg skal give i fragt for at returner, hvilket jo ikke komme dem ved når jeg selv skal betale fragten.

April 27, 2025

Virksomheden er scam

Virksomheden er scam! Jeg har bestilt og betalt en pakke, og fik ingen bekræftelsesmail, og har endnu ikke modtaget pakken. Jeg har siden undersøgt virksomheden, og der står bla. at virksomheden har trustpilot review på 4,8 i købsflowet, men virksomheden eksisterer ikke herinde.

På deres Facebook side står der, at de i marts blev oprettet, og i april måned er der lukkesalg på deres hjemmeside - samtidig fremgår der på hjemmesiden at virksomheden er 23 år gammel, og billede af en fysisk butik, som ikke findes - andet info om virksomheden findes ikke nogen steder på internettet eller CVR nummer.

Vil sende en advarsel før andre ender med at miste deres penge på hjemmesiden. De kører pt annoncer på instagram, som er der jeg fandt dem.

April 5, 2025

Is this your company?