Erg mooie armbanden bij Nathalie gekocht met een fantastische service! Een probleem met het slotje werd meteen opgelost. De communicatie was erg prettig en snel. Echt een aanrader!
Company replied
Goede service. Na een kleine vergissing is dit snel en gratis opgelost. Bijzonder mooi verpakt. Een cadeautje om uit te pakken.
Company replied
Hele leuke keycord besteld , snel geleverd en mooi verpakt !
Company replied
In het atelier van Embraced by Nathalie worden originele sieraden en accessoires van leer en suède (hand)gemaakt. Denk hierbij aan kettingen, ringen, armbanden, keycords, poncho- of vestclips en accessoires voor de styling van je huis. Wij maken gebruik van zoveel als mogelijk natuurlijke materialen (leer, suède, wolvilt, katoen, zijde) en vinden degelijkheid en duurzaamheid belangrijk. We verkopen onze waren op (kunst- en nijverheids)markten, ladiesnights, via conceptstores en via onze webshop op www.embracedbynathalie.nl. Ook geven wij workshops in ons atelier en ook op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen tot (bij voorkeur) 8 personen. Hiermee garanderen wij de beste aandacht voor iedere cursist en leer je hoe je leer, maar ook andere materialen, kunt bewerken. Zo maak je van restmateriaal de leukste items! Naast het gebruik van ingekocht leer, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld van een halsband van een huisdier of leren jas van opa een mooi herinneringssieraad te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van een voorwerp een mooie tastbare herinnering aan opa of een geliefd huisdier.
Ursulinenhof 52, 4133DJ, Vianen, Netherlands

Reply from EMBRACED by Nathalie
Al een paar jaar draag ik met veel plezier 2 verschillende armbandjes die Nathalie gemaakt heeft.
1 draag ik regelmatig en de sluiting gaat makkelijk open en dicht, maar ik ben hem nog nooit verloren.
De ander is van elastiek, maar na 3 jaar ie het nog steeds niet uitgerekt. Heel fijn!

Reply from EMBRACED by Nathalie
Enorm bedankt voor de prachtige sleutelhangers! Ze zijn heel mooi en ik ben er erg blij mee. En ook nog zo feestelijk verpakt!
Heb een hele mooie armband, helemaal op maat en op smaak gemaakt!! En fantastische service!!!
Bedankt Nathalie!
Heb een hele smalle pols maar met 1 mailtje gelijk de mogelijkheid om de omvang op te geven en heel snel de mooie armband binnen gekregen. Echt geweldig!

Reply from EMBRACED by Nathalie
Zonder gedoe een armband gemaakt voor mijn niet-standaard maat. Vriendelijk contact en afspraak is afspraak. De armband is verbluffend mooi.
Een aanrader.

Reply from EMBRACED by Nathalie
De ontzettend hartelijke en getalenteerde Nathalie heeft van de riem van onze overleden trouwe viervoeter twee prachtige stoere armbanden weten te maken, ondanks het stugge materiaal. Ze heeft er een mooie sluiting bij gevonden na een flinke zoektocht. Het contact was zeer prettig, persoonlijk en het eindresultaat professioneel en ontroerend. Ben er heel erg blij mee.

Reply from EMBRACED by Nathalie
Snel, goede kwaliteit elastiek voor de armband en leuk handgeschreven briefje erbij!

Mooie herinneringen
Nathalie heeft voor ons gezin mooie armbanden gemaakt van de oude hondenriem van onze overleden hond.
Na emailcontact konden we met het gezin langskomen. Nathalie heeft goed naar ieders wensen geluisterd.
Ze heeft hierna via WhatsApp contact gehouden, zodat het eindresultaat precies zou zijn zoals iedereen dit wilde.
We zijn Nathalie dankbaar dat ze zo'n mooie, dierbare herinnering heeft gemaakt voor ons.

Reply from EMBRACED by Nathalie
Nathalie levert top kwaliteit. Luistert goed naar je wensen en denkt mee. Ze heeft voor mij een armband gemaakt die mij heel dierbaar is.

Reply from EMBRACED by Nathalie
Wat een absolute kwaliteit heeft Nathalie geleverd. In email contact mijn wensen kenbaar gemaakt. Vervolgens hebben we via Whatsapp de finale afspraken gemaakt. Nathalie heeft een deel van de hondenriem (van onze overleden dierbare hond) vermaakt tot een armband. De rest van de riem weer aan elkaar gezet. De aflevering was ook zeer verzorgd. Een mooi doosje met daarin een klein kussentje waar omheen de armband was geplaatst.

Reply from EMBRACED by Nathalie
Prachtige handgemaakte sleutelhangers. Zeer plezier contact met Nathalie. De sleutelhangers die ik wou waren op, maar die heeft ze speciaal voor mij gemaakt. Prijs kwaliteit zeer gunstig, snelle verzending en met zorg verpakt

Reply from EMBRACED by Nathalie
Recentelijk een armbandje besteld. Ik had een leren armbandje van de naam van mijn pony die was perongeluk in de was beland en daardoor niet meer te dragen. Dus ik was op zoek naar een zo identiek mogelijk armbandje. In overleg met Natalie mijn armbandje helemaal naar wens geworden. Ben super geholpen en er word zeker naar je wensen geluisterd. Echt een aanrader.
Ik heb leren oorhangers besteld bij Nathalie, vlak voor de feestdagen. Ontzettend fijn dat ik ze, ondanks de kerstdrukte, nog voor kerstavond ontving en ze kan dragen tijdens de feestdagen! En de oorbellen zijn prachtig & uniek en kwamen ingepakt als kadootje door de brievenbus! Ik zoek alweer een goede gelegenheid om alweer een bestelling te kunnen doen ;-)

Reply from EMBRACED by Nathalie
Wat een mooie armband voor mijn kleinzoon. Gemaakt van de halsband van zijn overleden hondje. Hij is er heel erg blij mee. En als verrassing hangt er aan de rest van de halsband een lieve bedel. Heel erg bedankt!!!

Awesome!
Mooi materiaal, fraai uitgevoerd, snel geleverd (2 dagen) en prachtig verpakt. En dat voor een prijs die beduidend lager ligt dan van gangbare merken als Trendhim. Kortom, embrace Nathalie!

Reply from EMBRACED by Nathalie
Snelle levering, binnen 24 uur bezorgd. 2 super mooie ponchoclips ontvangen. Erg leuk ingepakt.
Dit is zeker niet mijn laatste bestelling.

Reply from EMBRACED by Nathalie
Learn more about other kinds of reviews.