H

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det startede med en god oplevelse med besigtigelse og bestilling, første faktura d.22/12 2025 aftale er at solcelle anlægget skal monteres uge 6, 2026 herefter aftalt over telefon montering uge 8 tors... See more

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt! Vi har været yderst tilfredse med Energy Nordic's arbejde. De har installeret både Solceller, batterier, Luft til luft pumpe, ny eltavle mm. De har haft styr på tingene fra start til slut... See more

Rated 5 out of 5 stars

købte et solcelle anlæg hvor alt var med i prisen, ingen ekstra regninger i forhold til stillads og ekstra højde på taget og ledning over en hvis længde, hvilket Energi Nordic var den eneste udbyder d... See more

Company details

1. Solar Energy Company

Written by the company

Energy Nordic Solar er stolte af at tilbyde højtydende solcellepaneler af topkvalitet, der er kendt for deres effektivitet og pålidelighed. Vi specialiserer os i at lave unikke anlæg til netop dit behov.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfreds med vores nye solcelleanlæg og batteri.

Vi er meget tilfreds med vores nye solcelleanlæg og batteri. Det lever fuldt ud op til vores forventninger.
Det har været en virkelig god oplevelse og en meget fin service fra start til slut.

September 19, 2024

Hej Susanne

Tak for stjernerne!

Det glæder os, at du er tilfreds med dit nye solcelleanlæg og at du har oplevet fin service fra start til slut.

Rated 5 out of 5 stars

Meget dygtig professionelt service fra…

Meget dygtig professionelt service fra sælger Rasmus, personalet er meget positiv og hjælpsom Lotte og Rasmus
Et godt firma Energy Nordic Solar

October 10, 2024

Hej Kim

Tak for den flotte anmeldelse af Energy Nordic Solar og vores personale.

Rigtig god dag 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det var nogle godt forhandlings…

Det var nogle godt forhandlings samtaler vi havde under hele processen. Jeg havde god pingpong frem og tilbage med sælgeren 😉
Og han forstod hvad jeg ønskede og var interesseret i,og ikke solgte mig noget som jeg ikke havde brug for.
Fik en fantastisk rådgivning og supergod kemi mellem os.
Dejligt og hurtig montering af anlægget, så alt i alt tilfreds kunde herfra 🙂

October 10, 2024

Hej Martin

Tak for alle stjernerne!

Dejligt med endnu en tilfreds kunde.

Godt forløb hele vejen igennem

Godt forløb hele vejen igennem
Levering til tiden, og hurtig opsætning.

October 7, 2024

Hej Carsten

Vi takker for den fine anmeldelse.

Det er rigtig vigtigt for os, at du har været tilfreds med forløbet.

God service. 😀😀😀

October 7, 2024

Hej Sten

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin og serviceminded forløb ved…

Rigtig fin og serviceminded forløb ved bestilling og efterfølgende opfølgninger i forbindelse med levering og praktiske spørgsmål angående montering af solcelleanlægget.

October 3, 2024

Hej Ejvind

Tak for anmeldelsen og stjernerne!

Skønt at høre, at du har haft et godt forløb i forbindelse med bestilling, levering og montering af dit nye solcelleanlæg fra Energy Nordic

Vi ønsker dig mange solskinstimer fremover 🌞

Kvalificeret personale

Kvalificeret personale, exceptionelle produkter, venlige kontakter, punktlighed og seriøsitet i alt, hvad der betyder produkter og montering

October 2, 2024

Hej Pana

Vi takker for den fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har været tilfreds med forløbet. Både her i huset og efterfølgende hos dig

God dag😊

Super god service

Super god service. Og de folk der kom og satte det op havde virkelig styr på det og gik ikke før det hele var oppe at køre. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

September 18, 2024

Hej Peter

Tak for stjernerne!

Dejligt at du har haft en god oplevelse både med service og montering af dit nye solcelleanlæg.

Ønsker dig en dejlig dag 😊

Rated 5 out of 5 stars

Bestilt et anlæg hos dem / med en god /…

Bestilt et anlæg hos dem / med en god / dyr inverter men en del af standard pakken hos dem. Alt forløb planmæssigt. Super samarbejde de havde omkring salg/montage. Eksternt firma til montagen. Alt blev demonteret / genmonteret præcist efter aftalt tidsplan. En rigtig god oplevelse. God intro / vejledning gennem hele forløbet.
Rigtig god oplevelse.

July 31, 2024

Hej Mogens

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med køb, montering og vejledning af dit nye solcelle anlæg fra Energy Nordic Solar!

Med håb om mange solskinstimer vil jeg ønske dig en god dag😎

Et godt tilbud

Jeg har alt i alt været tilfreds med købet af solcelleanlæg og instalation fra Energy Nordic. Daniel Andersen gav et godt tilbud for hele pakken og hjalp med at få gang i det hele indenfor 2 uger. Det kører nu som det skal 😀. Tusind tak for hjælpen Daniel

August 20, 2024

Hej Minh

Tusind tak for de flotte stjerner!

Dejligt at Daniel har været til god hjælp, både med køb og aftale om installation af dit nye solcelleanlæg fra Energy Nordic Solar!

Vi ønsker dig en dejlig dag😊

Rated 4 out of 5 stars

Pris

Pris, kvalitet og god service.

July 28, 2024

Reply from H

Mange tak for anmeldelsen.

Rigtig god dag til dig!

Energy Nordic Solar

Fantastisk oplevelse med Energi Nordic Solar! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️**

Jeg vil gerne give Energi Nordic Solar og specielt Rasmus en varm anbefaling! Rasmus har været en uvurderlig hjælp og vejledning igennem hele processen med vores solcelleanlæg. Trods nogle udfordringer med levering og fragt, var Rasmus altid tilgængelig både via telefon og e-mail for at sikre, at alt blev løst til vores fulde tilfredshed.

Vi valgte også at købe og sælge strøm gennem Energi Nordic Solar, og vi er meget tilfredse med den samlede pakke, de tilbyder. Deres kundeservice er eksemplarisk, og vi kan kun sige tusind tak for den fantastiske service!

Vi er utroligt glade for vores solcelleanlæg og vil ikke tøve med at anbefale Energi Nordic Solar til alle, der overvejer lignende investeringer. ⭐️⭐️⭐️

July 5, 2024

Reply from H

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for. Det er vigtigt for os, at du føler, du har fået den rette rådgivning, både med køb af solcelleanlæg og med el-aftale.

God sommer til dig 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Tak fra Nyborg for solcelleanlæg.

Har lige fået installeret Verdens flotteste solcelleanlæg fra Nordic Solar. Rasmus Kjærsgaard hjalp os fra start til slut. De var super kompetente og svarede på alle spørgsmål. Tak for hjælpen 👍. Nu håber vi på sol hver dag.

July 4, 2024

Reply from H

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du valgte os som leverandør af intet mindre end Verdens flotteste solcelleanlæg. Dejligt du har følt dig hjulpet i forløbet.

Ønsker dig en solrig sommer😎

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til hver en tid anbefale Energy…

Jeg vil til hver en tid anbefale Energy Nordic som sol celle leverandør, super kunde pleje og montering, stor tak til Rasmus, Beate og Lars

June 4, 2024

Hej Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at du har sat pris på vores service :)

Vi sender solskinstanker til dig og dit anlæg :)

Rated 5 out of 5 stars

100% god oplevelse. Kan varmt anbefales.

Kan desværre kun give 5 stjerner, da flere ik er mulige. Jeg fik den 6/6 monteret et 14,62 kwp anlæg på mit hus, og ALT har bare været 100% godt. Alt fra første samtale med Rasmus mht anbefaling til vores forbrug. Beate som jeg har haft dialog med ang afh i Flensborg,( jeg hentede selv for at spare 4000kr) til deres topprofessionel montører kom og satte det hele op. Montørerne kom på slaget 9 som aftalt på datoen og satte anlægget op og kørte ik før jeg var tilfreds og sat godt ind i tingene. Energy Nordic solar kan varmt anbefales. Tak for det hele👍🏻

June 6, 2024

Hej Klaus

Vi er glade for at du valgte os til dit projekt, godt vi kunne hjælpe dig :)

Tak for dine stjerner, det er dejligt at du ville dele din oplevelse her på siden!

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse, venlige folk, holder tiden

60 kvm solpaneler leveret til tiden og veludført installation af venlig montør og hans hjælpere.
Jeg er helt tilfreds med forløbet og venter nu kun på solen.
Fin oplevelse.
Ref. ordre nr. 3047

May 28, 2024

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse af din oplevelse her hos os!

Og ja det var godt vi lige sammen kunne få sat skub i dit netselskab, således at det hele nok skal komme ordentligt på plads :)

Men endnu en gang tak fordi du valgte os til dine solceller!

Vi ønsker dig en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Solcellerne blev leveret til den aftalte tid og blev monteret dagen efter på en yderst tilfredsstillende måde et nyligt stykke arbejde på en prof professionel måde

Solcellerne blev leveret til den aftalte tid og blev monteret dagen efter det var et godt stykke arbejde som blev udført på en meget fin og profesisionel måde

March 7, 2024

Hej Bernt

Tusind tak for din anmeldelse, Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb her hos os!

God dag til dig.

Alberte