Engagency Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeroen denkt goed mee over de juiste doelgroep en schakelt direct als je andere wensen hebt. Mijn volgers stijgen en ik zou het iedereen aanraden om zo je eigen doelgroep te bereiken en je volgers aan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service, Jeroen reageert altijd snel en is altijd duidelijk als je vragen hebt. Hij staat open voor suggesties en werkt constant aan het verbeteren van zijn service. Ik groeide bij het be... See more

Company details

Written by the company

Organische Instagram groei op automatische piloot. Wij zorgen voor jouw groei 24/7, zodat jij weer kan focussen op wat écht belangrijk is

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Blij met deze samenwerking!

Jeroen heeft mij geholpen met de groei van mijn Instagram-account.

Het aantal volgers is in korte tijd enorm gegroeid!

Wat ik het meest waardevol vind: die groei heeft niet alleen meer bereik gebracht, maar ook nieuwe klanten.

De lijntjes met Jeroen zijn heel kort en hij denkt ook heel strategisch mee en weet precies hoe je Instagram en ook LinkedIn inzet als kanaal om de juiste mensen aan te trekken. Ik ben heel blij met de resultaten en beveel hem absoluut aan.

Annemiek Hulzebos, Vrouwen in Sales

September 4, 2025

Super tevreden!

Heel blij met de samenwerking! Het contact verloopt altijd snel en duidelijk.

Het doel om meer volgers en een groter bereik te krijgen is ruim behaald.

Jeroen is een prettig aanspreekpunt, persoonlijk, duidelijk en met een vleugje humor. Hij reageert altijd snel en beantwoordt vragen helder.

August 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top service, heel erg blij mee.

Meerdere accounts bij Engagency lopen, eigenlijk elk account is een voltreffer. We krijgen dagelijks per account 10+ goede volgers en dit verbeterd nog elke maand. Absoluter aanrader om met Engagency te werken als je veel, maar vooral goede, nieuwe volgers wilt.

August 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mega veel groei sinds dag één!

Snelle en duidelijke communicatie. Verwachtingen worden goed uitgelegd, ook als het beter is om de strategie tussentijds aan te passen. Sinds 3 maanden mega veel groei in volgers. Dank aan Jeroen voor de top service!

August 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Deze partij nu sinds 4 maanden…

Deze partij nu sinds 4 maanden ingeschakeld. Mega blij met het resultaat en doelgerichte accounts benaderen.
Volgers bij mij flink gegroeid en ook binnen de juiste doelgroep 👌🏻💪🏼

August 18, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Doel van veel volgers behalen zeker

Doel van veel volgers behalen zeker gehaald! Soms wel vervelend dat mensen denken dat ik ze echt zelf ben gaan volgen en hun story ben gaan liken. Ook zijn best wat volgers geen potentiële klanten, maar dat is logisch! Heb er uiteindelijk wel echt veel klanten aan overgehouden dus blij dat ik het heb gedaan!

April 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een bedrijf dat levert wat het belooft

Een bedrijf dat levert wat het belooft. Vanaf het begin gelijk goed contact met Jeroen. Zo gaf hij duidelijke informatie van de tool en kwam tussendoor met heldere updates. Zeker een aanrader als het gaat om social expertise.

August 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Geen valse beloftes, maar concrete resultaten.

Er zijn tal van bedrijven die je gouden bergen beloven, maar uiteindelijk niets klaar spelen. Engagency is uit een ander hout gesneden: luisteren goed, zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en komen hun afspraken na. Ik raad hen zeer aan!

Rated 5 out of 5 stars

Heel lang àlles geprobeerd maar…

Heel lang àlles geprobeerd maar uiteindelijk veel frustraties. Toen kwam ik Jeroen tegen en die zei laat het maar aan mij over. Nou eerst dacht ik dat zal wel, maar ben het gaan proberen en tot op dag van vandaag geen seconde spijt gehad. Betrouwbaar, betrokken en denkt mee.

Persoonlijke samenwerking

Het meest fijne aan samenwerken met dit platform vind ik het persoonlijke contact. Er wordt goed met me meegedacht, ook vanuit strategisch oogpunt, en bij een vraag krijg ik vrijwel direct antwoord. Dat maakt het heel fijn samenwerken! Ik kan het zeker aanraden.

To be honest

To be honest, ik had eerst weerstand bij het idee om gebruik te maken van de service van Engagency.

Maar Jeroen denkt met je mee, reageert heel snel en het scheelt me veel gefrustreerde schermtijd. Mijn Instagram groeit, zonder dat ik zelf constant online hoef te zijn.

August 12, 2025

Top ervaring met Jeroen

Top ervaring met Jeroen. De resultaten liegen er niet om, communicatie is snel en worden ook juiste adviezen gegeven. Kortom dikke aanrader.. Flotte jongen en prettig in omgang!

August 12, 2025

Happy camper hier

Happy camper hier! De samenwerking is enorm prettig en daardoor worden er goede resultaten behaald. Door de snelle communicatie kunnen we snel bijsturen. Ik zou het iedereen aanraden!

August 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Werk nu 2 maanden samen met Engagency…

Werk nu 2 maanden samen met Engagency en de resultaten zijn top. Mijn Instagram kanaal groeit en ik krijg regelmatig zelfs berichten van de nieuwe volgers. Daarnaast heb ik wekelijks contact met Jeroen, hij denkt actief mee, geeft advies en reageert ook razendsnel. Ik heb Engagency meteen gekoppeld aan een tweede klant en ik verwacht dat ik binnenkort ook een derde klant doorverwijs.

August 11, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look