See what reviewers are saying
Alle producten van Era Tua zijn zeker aan te raden! Ze hebben voor ieder wat wils en mij heeft de shampoo en conditioner heel erg geholpen met mijn haar versterken. Buiten dat was de geur van fresh li... See more
Prachtige mooi product! Mooie uitstraling en heerlijke geuren. Ik ben vooral fan van de Shower Cream, deze voelt zo lekker aan het ruikt fantastisch. De No Yellow shampoo is geweldig om mooi licht,... See more
Zeer fijne producten. Mooie professionele uitstraling. De geuren zijn heerlijk. En daarbij een zeer prettig bedrijf waar ze tijd nemen om aan jouw wensen te voldoen. Echt met je meekijken!
Company details
Written by the company
Onze visie bij ERA TUA is om wereldwijd vooruitstrevend te zijn in het bieden van luxe en transformerende beauty en lifestyle ervaringen. We streven ernaar erkend te worden vanwege onze toewijding aan innovatie, uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde klanttevredenheid. Door voortdurend de grenzen van creativiteit te verleggen en de beste ingrediënten, geuren en zintuiglijke elementen te combineren, streven we ernaar een wereld te creëren waarin iedereen kan genieten van momenten van puur genot en tevredenheid en waarin bestaande self-care rituelen steeds verder worden verbeterd.
Contact info
Netherlands
- 0657397355
- info@eratua.nl
- eratua.nl
Ik ben erg tevreden over de shampoo en…
Ik ben erg tevreden over de shampoo en het heeft een super lekkere geur! Het doet zijn werk
Geweldig
Wat een fijn product! Het ziet er heel mooi uit, en ruikt ook echt geweldig! Zeker aan te raden.
Super tevreden!
Heel blij met mijn nieuwe haarproducten, mijn haar voelt fantastisch zacht aan en glanst als nooit tevoren!
Super fijne producten
Super fijne producten! Ik gebruik de shampoo en conditioner nu een tijdje. M’n haar is veel gezonder, heeft meer volume, voelt voller en heeft een mooie glans!
Super tevreden!!
WAUW.. Ik ben echt ontzettend tevreden over de producten van ERA TUA. Mijn haar was echt futloos en kapot. Ik gebruik de producten nu al een tijdje en merk echt zichtbaar verschil. De kwaliteit van mijn haar is beter, en mijn haar en hoofdhuid voelen mega schoon en verzorgd aan na gebruik. Ook de geur is heerlijk!
Fijne producten met een heerlijke geur!
Heerlijke geur en mooie producten
Heerlijke geur en mooie producten
Fantastische producten
Fantastische producten, die erg lekker ruiken! Levering was snel, top!
Heeeeeeerlijk
Van een enthousiaste vriendin, die al langer bekend is met de produkten van Era Tua, de shower cream cadeau gekregen. Ze heeft niets teveel gezegd, werkelijk een heerlijk douche moment gehad door gebruik van de fresh linen! Mijn huid voelde na het douchen fijn zacht aan met een heerlijke geur! Waarschijnlijk door de toevoeging van shea butter in dit produkt.
Heerlijke geur
Heerlijke producten met een heerlijke geur! Ook goede verzending.
Verwenmoment met Era Tua…
Een heerlijk verwenmoment met Era Tua shower cream! Het voelt lekker zacht, lux en geeft een fris gevoel.
Fijne producten en goede geurlijn
Fijne producten en goede geurlijn. Body spray blijft lang hangen! Ben er heel blij mee:)
Héérlijke geur beleving!
Wat een heerlijke producten en heerlijke geuren! Favoriet is de bodyspray. De spray trekt snel in en de heerlijke geur blijft lang hangen, love it!
Wat een fijne producten van Era Tua
Wat een fijne producten van Era Tua! Ik ben fan van de Pure Innocence lijn. De volume shampoo zorgt voor vol verzorgd haar en het ruikt ook nog eens fantastisch. De bijpassende shower cream schuimt goed en de geur houdt lekker lang aan. De flacons zijn ook zo mooi, dat ze perfect bij onze badkamer staan. Heel blij mee!
Super Producten
Heerlijke producten met super geur ook nog. Echt een grote liefhebber van de Rich Cocoon serie! 🥰
De shampoo no yellow doet echt zijn…
De shampoo no yellow doet echt zijn werk en de mensen achter dit bedrijf zijn echt hele fijne mensen en zeer betrouwbaar
Fijne producten
Fijne producten. Niet alleen voor het haar maar ook voor de huid. Ook de zilver en no orange shampoo en mask doen wat ze beloven.
Een prachtig merk!
Een prachtig merk, met mensen erachter die écht weten waar ze het over hebben. Ze hebben veel kennis en kunde, geven eerlijk advies en weten precies wat past bij jouw wensen. Dat maakt dit merk extra bijzonder en betrouwbaar. Een aanrader!
Zeer fijne producten
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.