Esbjerg Petersen

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Man skal selv betale for returnering til Kina, hvis man ønsker varen returneret. Det er dyrere end varens pris. Dårlig kundeservice Dårlig kvalitet af tøjet Handler der aldrig igen og kan IKKE... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fusk- troede på hjemmesidens trustpilot anmeldelser uden at gå her ind. Fik varen efter ca 3 uger …fra Kina …mindede om SHEIN…med hul i bukser pga dårlig syning. Ingen Esbjerg-Petersen mærker i tøjet…... See more

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig firma hvis tøjet skal sendes retur koster det fra 500-700kr fordi det skal sendes til Kina så var der 10 røde stjerner fik de dem alle . Tøjet er ikke som forventet rigtig dårlig kvalit... See more

People also looked at

Svindel firma

Dårlig kundeservice
Dårlig kvalitet af tøjet
Handler der aldrig igen og kan IKKE anbefale firmaet.

February 1, 2025

Dårlig kvalitet

Rigtig dårlig firma hvis tøjet skal sendes retur koster det fra 500-700kr fordi det skal sendes til Kina så var der 10 røde stjerner fik de dem alle . Tøjet er ikke som forventet rigtig dårlig kvalitet 🥺🥺🥺

January 30, 2025

Bundefangeri

Esbjerg-Petersen reklamerer med Dansk Virksomhed, og prøv 30 dage gratis. Hvis der skal returneres skal køber selv sende til Kina.. OBS det koster 500-700kr så vær OBS når i bestiller at i er sikre på tøjet passer og lever op til jeres forventninger.. Kommer ikke til at købe her igen, og kunne man give 0 stjerner, eller minus ville det være passende..

January 28, 2025

KØB IKKE HER

Køb ikke her
Det er et Kina firma og du kan ikke sende retur eller bytte dine vare.
Dårligt pasform, og de svare ikke på mail. Der kommer bare et autosvar.

December 31, 2024

Fup og svindel

Fup - varen aldrig kommet og det har intet med esbjerg at gør

Simpelthen så dårlig stil at tro man kan drive forretning på den måde

Hold jer langt væk fra dem

January 13, 2025

Køb ikke herfra!

Jeg fik desværre ikke tjekket trustpilot før jeg bestilte mit tøj 😒 Står nu med 2x joggingsæt, som er fra KINA!!!! Det tog også 3 uger at dukke op! Jeg troede det var lækker dansk kvalitet, men nej. Og nu koster det mig halvdelen af købsprisen at sende retur! Og jeg er ikke engang sikker på, at jeg nogen nogen sinde ser nogen penge, hvis jeg sender retur. Hold jer lang væk fra denne butik!

January 11, 2025

Kunne de få 0 så fik de det

Kunne de få 0 så fik de det. Kan se hele vejen ned, at jeg ikke er den eneste der er scammet. Jeg bestilte også et “flot” jogginset med glimmersten, da jeg endelig modtager efter 18 dage, og åbner posen, kan jeg konstatere at det er værre end Shein produkt. Det er så piv ringe kvalitet. Skriver så til dem at jeg ønsker at returnere, da jeg ikke ønsker tøj at ringe ringe kinakvalitet.
Det kan jeg såmend godt, jeg skal bare selv betale for portoen til Kina som koster ligefra 300-1200kr.
REN SCAM FORRETNING, HOLD JER VÆK!

January 7, 2025

Er sku skuffet

Er sku skuffet, bedst som man tror at glimmersættet er fra danmark, og man så modtager det 14 dage efter man har bestilt, og det så kommer fra Kina, hold kæft det er at tage R…. på andre mennesker. Det er sidste gang jeg bestiller fra jer.😡😡😡🤬 Kunne ligeså godt have bestilt det fra SHEIN og til en meget billigere penge.🤬🤬🤬🤬

January 9, 2025

Utilfreds i den grad

Hold jer langt væk fra Esbjerg Peterson de trækker pengene og beholder varen den kommer nemlig aldrig og hvis du skriver mail jeg så skriver de varen er undervejs kan grine den er i Paris og har været det i 14 dage det er fup og svindel kaster op

January 8, 2025

NUL stjerner

NUL stjerner. Bestilte joggingsæt hos E-P, efter en meget lang ventetid kom det et sæt som er temu eller Shine kvalitet, og som på ingen måde svarer til det sæt som på billede jeg bestilte.
Havde jeg ønsket mig et sæt fra Temu el Shine, havde jeg købt det selv, føler mig i den grad snydt af E-P, og kan på ingen måde anbefale dem til andre.

January 8, 2025

Nul stjerner!

Nul stjerner!
Tro ikke på noget der står på deres hjemmeside! Fik godt nok min vare, men den var over en måned undervejs og kom fra Kina. Virkelig dårlig kvalitet!! De skriver at de er en dansk virksomhed og dette er ikke tilfældet! Bare nej!

January 4, 2025

Dårligste oplevelse nogensinde

Dårligste oplevelse nogensinde - tror bestemt det er et fup-firma, da man ikke kan komme i kontakt med dem, når man vil returnere en vare… Opdagede desværre for sent, at de hverken har et CVR- eller tlf. nummer på deres hjemmeside… og fik desværre heller ikke lige tjekket Trustpilot inden bestilling - det skal man altså ALTID huske, hvis det er en ukendt hjemmeside, man vil handle på… 😡

January 3, 2025

Fouk

Fouk - troede på hjemmesidens, det skal man aldrig gøre Fik varen efter jul og skrev inden jul at varen annulleres da den ikke kom , nu kan jeg ikke returnere den uden at sende den til Kina - hold jer fra dette firma i Ikke en slid med Esbjerg at gøre

January 2, 2025

Take a closer look