Energie Service Noord West Reviews 54

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Eerste afspraak werd één dag van tevoren afgezegd (agenda als ZZP'er voor niks leeg gehouden). Vier weken later zou er een monteur komen tussen 08:00 en 12:00. Om 12:00 gebeld met een redelijk chagr... See more

Rated 2 out of 5 stars

Eerder was ik vol lof over ESNW. Helaas is dat inmiddels compleet veranderd. Na het melden van een storing krijg ik te horen dat ik 14 dagen moet wachten omdat er onvoldoende monteurs beschikba... See more

2.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Incompetent of ronduit crimineel

Ze komen het ene repareren, en slopen het andere, na 4 bezoeken willen ze me 1300 euro laten betalen om het volgende door hun gecreëerde probleem op te laten lossen. In eerste instantie was waarschijnlijk alleen de flowsenser stuk, ondertussen 2 keer lekkage gehad en weken zonder verwarming. Kan niet zeggen dat ik ESNW aanraad.

March 17, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Bezoek van de eerste monteur kon niets…

Bezoek van de eerste monteur kon niets doen aan onze oude ketel. Hij belde de zaak en er kwam een andere monteur, Erik. Wat een klasse monteur, hij had er echt zin in, grandioos!! Hij had snel de ketel weer aan de praat. Wat zijn wij blij dat we weer lekker warm zitten! Groeten van de “Wintertjes” uit Uitgeest

March 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Gebeld om een afspraak te maken

Gebeld om een afspraak te maken, later nogmaals gebeld om te checken. Ja er stond echt een afspraak ingepland op ons adres. Op de middag van de afspraak nogmaals gebeld, toen bleek er toch weer geen afspraak in de agenda te staan. Gelukkig kon er nog iemand komen. Die kon echter niets zien en ik werd verzocht een leeg schermpje te tekenen. Ik vroeg waar ik voor tekende en dat ik dat wilde zien, maar dat was echt niet mogelijk.

March 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit is echt een vreselijk bedrijf

Dit is echt een vreselijk bedrijf. Goed opletten, je moet gelijk committeren aan een contract. Dan komen ze een eerste kijken om een eerste onderhoud te doen en als er dan iets niet klopt met de intake dan gaan ze geen onderhoud doen en komen er uiteraard wel voorrijkosten.

February 24, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Monteur prima, afspraken inplannen/nakomen slecht!

Vier weken later zou er een monteur komen tussen 08:00 en 12:00. Om 12:00 gebeld met een redelijk chagrijnige receptioniste, want er was nog niemand geweest. Om 14:00 kwam de monteur: vriendelijk, kundig en snel gewerkt!

February 20, 2026

Waardeloos bedrijf

Helaas 1 ster want 0 kan niet.
Op 6-2-26 storing warmtepomp gemeld. monteur zou voor 21:00 uur komen, echter er kwam niemand.
7-2-26 opnieuw gebeld en er is die zaterdag een monteur geweest. Zijn eerste opmerking was dat hij CV monteur is maar een poging zou wagen. Helaas niet gelukt. Hij gaf aan dat er een warmtepomp monteur moest komen deze zou maandag langskomen. Helaas moesten we maandag zelf weer bellen of en wanneer er iemand kwam. Ze gingen meteen regelen dat er maandag 9-2-26 een monteur kwam. We kregen netjes een bevestiging dat er 10-2-26???? een monteur zou komen. Weer gebeld dat de monteur op 9-2-26 zou komen, nou netjes excuses dat het idd 9-2-26 moest zijn. Warmtepompmonteur kwam eind van de dag en zei na ruim een uur "die koppeling lekt maar daar ga ik mijn handen niet aan branden". Kortom vrijdag storing gemeld en op maandag nog geen steek verder. Ten einde raad de installateur laten komen die hem geplaatst heeft en deze had het binnen 1,5 uur weer helemaal gefixed. Wij blij totdat ESNW de rekening stuurde van 392 euro voor hun twee bezoeken. Ben vandaag langs hun kantoor geweest, daar kreeg ik te horen dat mijn abonnement per 1-7-25 was veranderd en dat er geen voorrijkosten en arbeidsloon meer in zat. Onze excuus daarvoor was hun reactie. Kortom het is een waardeloss bedrijf als je een warmtepomp hebt die niet in hun pakket zit. Lees in de reviews dat ze ook abonnementen eenzijdig opzeggen nou hadden ze dat bij mij maar gedaan, had een hoop ellende gescheelt.

February 18, 2026

Wat een topservice

Wat een topservice! Pas vandaag om 10:24 een onderhoudscontract afgesloten en om 14:43 kreeg ik al een belletje om een afspraak te maken, omdat mijn verwarming al een paar dagen niet werkte. Normaal gesproken is er een verwerkingstijd van 5 werkdagen, dus het is heel bijzonder en erg fijn dat dit zo snel geregeld kon worden! Echt topservice, ik ben er erg dankbaar voor.
De afspraak stond gepland tussen 16:30 en 21:00 en de monteur was er al om 16:18. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik raad ESNW zeker aan!

February 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

ESNW levert en installeert een compleet ander merk CV ketel als besteld. Vervolgens wordt plotseling mijn CV onderhouds abonnement afgesloten

Na tekening van een contract voor levering en installatie van een nieuwe CV ketel merk “Intergas” vindt installatie plaats. Kort daarna wordt ik door ESNW gebeld en medegedeeld dat de verkeerde CV ketel (namelijk merk Remeha) is geïnstalleerd.
Alsnog de ketel weer omwisselen naar de oorspronkelijk bestelde (Intergas) ketel zou grote werkzaamheden betekenen en veel overlast veroorzaken. Ik ben onder protest akkoord gegaan met de ontstane situatie.
Drie jaar later wordt plotseling mijn CV-ketel onderhouds-contract beëindigd zonder enige melding vooraf. Direct is mijn account op de ESNW site geblokkeerd. Ik ben helemaal klaar met deze firma!

November 25, 2025

Complete administratieve chaos daar

Complete administratieve chaos daar! Ik voel niet meer de behoefte om in details te treden maar mijn broek is inmiddels tot enkelhoogte gezakt van verbazing en ben behoorlijk gefrustreerd/boos over de gang van zaken. Er wordt fout op fout gemaakt waar wij de dupe van zijn.
Als er nog iets positiefs gaat gebeuren pas ik mijn review aan 🍀 🙏🏻

February 4, 2026
Rated 1 out of 5 stars

12 graden woning met een baby is geen calamiteit..?

Vandaag om 09.00 uur gebeld dat er een CV storing is. Ketel werkt totaal niet meer en in huis was het 13 graden. ketel hangt ook pas een MAAND. Er is beloofd dat er iemand zou komen tussen 12.00-17.00 uur. Ik heb aangegeven dat er een baby van 9 maanden aanwezig is en dat het met enige spoed moet. 16.00 uur maar weer gebeld, ja meneer ze komen echt vandaag, de monteur heeft uw werkorder ontvangen. Ik geef uw melding direct urgentie! Uitlopen van tijd kan... 20.00 uur weer gebeld.. ja hij komt er zo aan... beloofd.. 22.00 uur weer gebeld en kreeg ik een callcenter aan de lijn. De monteur is nog steeds onderweg en hij heeft de werkorder nog steeds.. soms komen ze pas om 23.00 uur.. maar hij komt echt! beloofd!.... 00.00 uur weer gebeld... ja sorry meneer ik krijg de monteurs niet te pakken maar ik bel ze elke 5 minuten en u hoort het direct.. maar mijn dienst is zo voorbij.. 01.00 uur een andere medewerker aan de telefoon. Het eerste wat hij zegt is dat er niemand gaat komen want ze werken niet tot zo laat.. Dat kan helemaal niet volgens hem. Hij heeft de monteur gebeld en kreeg hem direct te pakken.. Maar helaas een koude woning (12 graden ondertussen) met een baby in huis is geen calamiteit.. alleen voor waterlekkage o.i.d. komen we nog........ Echt een stelletje nietsnutten daar.. Je zou toch verwachten dat je dat ze wat service geven voor een ketel die na een maand al stuk is en de situatie met een baby.... nee hoor. Slechtste service ooit ontvangen. Hier moet de media wat mee doen!

February 3, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Eerder was ik vol lof over ESNW

Eerder was ik vol lof over ESNW. Helaas is dat inmiddels compleet veranderd.

Na het melden van een storing krijg ik te horen dat ik 14 dagen moet wachten omdat er onvoldoende monteurs beschikbaar zijn. Volgens ESNW is dit “normaal” in februari omdat er dan meer meldingen zijn.

Maar juist daarom heb ik een servicecontract afgesloten en betaal ik daar iedere maand voor: niet alleen om te kunnen bellen, maar vooral om bij problemen snel geholpen te worden.

Dat dit nu pas over twee weken kan vanwege drukte, vind ik eerlijk gezegd onacceptabel. Dit zet je echt aan het denken voordat je een (veel te duur) servicecontract afsluit.

February 2, 2026

Aardige monteur

Monteur belde van te voren dat hij onderweg was. Heeft onderhoud gedaan en pakking en ontsteking vervangen. Alleen de volgende dag toch storing, was een en ander vergeten vast te zetten.

January 16, 2026

Belachelijke prijzen voor materiaal

Onderhoud goed uitgevoerd, maar een paar deeltjes van een service set B gebruikt. Deze set koste 2 jaar geleden €55 en nu wordt er €92 in rekening gebracht. Overal kost deze set nog steeds tussen de €40 en €57. Geen uitleg van ESNW waarom het nu zoveel duurder is, alleen de opmerking dat dat hun prijs is.
Direct mijn abonnement opgezegd (dat is sowieso ook veel te hoog geworden), maar dat interesseert de klanten service ook helemaal niets, het is wat het is.
Conclusie: een oplichters bedrijf, blijf er ver vandaan!

January 6, 2026

Administratieve wanorde

Vernieuwd onderhoud contract en prijsverhogingen worden zonder berichtgeving doorgevoerd. Daarop wordt verwezen naar de klantenportaal, maar die is vrijwel leeg. Er is geen contract en factuur in terug te vinden. Administratieve wanorde!

January 9, 2026

Lekkage CV apparaat

Lekkage CV apparaat, na 6 weken en en 4 monteurs nog niet verholpen. 3de afspraak was tussen 12 en 16:30 en werd om 17 uur afgezegd om vervolgens volgende week opnieuw in te plannen. Nu maar hopen dat het dan wordt opgelost. dan inmiddels 7 weken. ESNW handelde in opdracht van WB-Velsen.

December 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

11 november 2025 , behandeling klantenservice diep triest!

Op 11 november 2025 nam ik telefonisch contact op met ESNW om een afspraak in te plannen voor onderhoud aan mijn CV ketel.
Ik kreeg een mevrouw aan de telefoon die ik heel slecht kon verstaan omdat het geluid heel zacht was terwijl mijn mobiel op zijn hardst stond!
Ik vertelde dit tegen de mevrouw en ik kreeg direct op een onvriendelijk toon te horen "" nou ik heb de microfoon zowat in mijn mond"" verbaasd over deze manier van reageren besloot ik eerst de afspraak te maken, hierna heb ik aangegeven dat dat mijn opmerking niets als kritiek bedoeld was maar als een attentie!
Op mijn vraag of zij dit begreep werd direct heel bot gereageerd met het woord Nee!
Wederom was ik verbaasd over deze niet klantvriendelijke reactie, ik heb hierop naar de naam van de mevrouw gevraagd? op dat moment hoorde ik dat zij het gesprek ging beeindigen en ook daadwerkelijk de telefoon op de haak gooide! ik was echt geschokt door deze manier van doen, ik heb wederom naar ESNW gebeld en kreeg een andere mevrouw aan de telefoon die ik wel gewoon kon verstaan, ik legde het voorval uit en zij riep dat ze er niet bij geweest was, ik kreeg excuses en dat was het dan ook, ik vind het eerste contact met de klant belangrijk ik betaal er voor en verwacht niet dat je op deze manier bejegend wordt door een commercieel bedrijf!
een soortgelijk verhaal speelde zich 2 jaar geleden ook al af en toen was de mevrouw die mij te woord stond nieuw, nu twee jaar later krijg ik iemand aan de telefoon die het werkelijk niets uitmaakt wat dit met het imago van het bedrijf doet!
De monteur die kwam was wel gewoon netjes en deed zijn werk! daar kunnen zo op kantoor nog een voorbeeld aan nemen.

November 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel goed te spreken over de aanleg van onze CV ketel.…

Wij zijn heel goed te spreken over de vervanging van onze oude CV ketel. Geplaatst door Marco en Ilse van Installatiebedrijf Oostindier. Zij hebben de nieuwe ketel vakkundig geplaatst. Alle oude spullen meegenomen en alles netjes achter gelaten. Als laatste een duidelijke uitleg over de werking en hoe je er verder mee om moet gaan.
Al met al zijn wij zeer tevreden klanten, Frans en Gea.

December 11, 2025

Teleurstellend en misleidend onderhoudsbeleid

Mijn ervaring met ESNW is buitengewoon slecht. Het jaarlijkse onderhoud wordt structureel en zonder uitzondering maanden vooruitgeschoven. Elke keer dat je vraagt waarom, wordt verwezen naar hun algemene voorwaarden, waarin ze zichzelf toestaan om het onderhoud tot wel zes maanden uit te stellen.

In de praktijk komt dit erop neer dat er geen jaarlijkse service wordt geleverd, maar dat onderhoud wordt uitgevoerd wanneer het hen uitkomt — vaak ruim buiten de afgesproken periode. Je betaalt dus voor een dienst die simpelweg niet binnen het contractjaar wordt uitgevoerd.

Dit voelt ronduit misleidend en onprofessioneel. Je mag verwachten dat een onderhoudscontract zekerheid biedt, geen eindeloze vertragingen en vage beloftes.

Voor iedereen die betrouwbaarheid en duidelijke afspraken belangrijk vindt: ik raad ESNW absoluut af.

December 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slecht uitgevoerde servicebeurt en meer

Monteur die langskwam voor de 1e servicebeurt van mijn ketel heeft aan de bypass van de warmtepomp gezeten en zei dat deze te ver open stond wat achteraf onjuist bleek te zijn en weer teruggezet moest worden. Ook was hij vergeten de service teller te resetten en zat er een stekker los in de cv, waardoor ik even later met koud tapwater kwam te zitten. Volgende monteur die dit constateerde vertelde dat het contract wordt opgezegd omdat ik een warmtepomp heb van een merk dat ze niet ondersteunen en begon dat merk zwart te maken met onwaarheden.

November 26, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look